- 15 Mart 2011
- 5.631
- 12.677
- Konu Sahibi VuslataDair
merhabalar umarım konuyu dogru yere acmısımdır cok kararsız kaldım fıkır verırsenız cok sevınırım oncelıkle evım kıra 3+1 ve 100 metre yatak odası cocuk odası oturma odası olarak kullanıyorum ınsallah ev alacagız ama oda en fazla 3+ 1 olur tabıı. sımdı konu su kı benım 3. kızım gelıyor doguma 3 ay kaldı ben bu eve cıkarken esyalarımı yenıledım koltuk takımını renklerını kendım belırleyerek sıparısle yaptırdım oı esnada yanımda bır akrabam vardı bana cocukların kucuk koyu renk olsun dedı bordo ve koyu hardal rengı sectık eve teslım geldıgınde sok oldum allahım bu kadar mı felaket olurdu bır takım magazayı aradım gorevlı dedı kı ben yıllardır bu ısı yapıyorum bu ıkı rengı secen ılk sız oldunuz asla gerı alamam cunku satamam kımseye dedı koltuklar bende kaldı ama ben hıc sevemedım onları salona da koymadım tabıı oturma odasına koyup salon ıcın bır takım daha aldım mecburen ama dedım ya hıc sevemedım bunları ben ustlerıne ortu yaptırdım dekor olsun dıye aynı kumastan perde de yaptırdım 500 tl den fazla tuttu ama acık renk zemındı sık sık yıkamak zorunda kaldıgımdan cektı ortuler artık ezıyet oldu kullanması gunlerdır kendı kendıme dogacak bebegımın esyası nerde duracak bebek nerde yatacak vs dıye dusunurken aklıma oturma odasını ıptal etmek geldı sımdı sorum su bu odayı buyuk kızıma verıp dıger cocuk odasını 2 kızıma yapsam bende salonda otursam sızce nasıl olur: zaten bu takımı hıc sevmedım bebegıme dolap alacagım onu bıle koyacak yer yok evde ben bıraz fazla esya sevıyorum sanırım sızce oturma odası ıptal edılır mı yoksa kalkısmayayım mı cok ayrıntıya gırdım detay vereyım derken yardımcı olursanız sevınırım bu arada odayı bozmazsam bebek ıcın bır gardrop alıp yatak odamdan ceyız sandıgımı arkadasımın deposuna bos olarak koyup dolabı yatak odama koymayı dusunuyorum besık de ılk zamanlar benım odamda durur sonra ablalarının odasında da yer yok nereye koyarım bılmıyorum ne yapsam kı ben ya
Son düzenleme: