Evimizin Neşesi Oğlumuz SuSaMMM

Aslında bu kadar minik bi canavar :ecrin_bebek: ıslak hali gerçek halini gözler önüne seriyor delikafadulden

Dağaldımmmm:roflol::roflol::roflol:İşte burda çok çirkin olmuş sıpa:roflol::roflol:

Dağıl dağıl.-tatlicadiarzu- Onu her yıkayışımızda bizde dağılıyoruz zaten.Her tarafımız ıslanıyor sayesinde.3 aydır yıkanmıyordu pudrayla idare ettik yasak olduğu için.Bu hafta sonu yıkanıcak umarım zorluk çıkarmaz normalde suyu seviyor kerata.Unutmamıştır inş.
Bana müsade yorgunluk had safhada.Daha sonra devam ederiz iyi geceler a.s
.

Yeni foto çekip ekleyeceğim şimdilik bunlarla idare edelim :) :asigim:

ay koptum ya. bu ne şirinliktir böyle.nede yakışmış yaramaza...:lepi:Şeniz

ay kıyamam yaaaaa. çok üzüldüm canım. çok çok çok geçmiş olsun. inşallah eski kuyruğuna döner...:Saruboceq:

Bişey sorabilir miyim? Kedinizi neden yıkıyorsunuz? Kediler köpekler gibi yıkanmazlar, onlar zaten günün yarısını kendilerini temizleyerek geçirirler.Veterineriniz falan mı tavsiye etti yıkamanızı?

Bişey sorabilir miyim? Kedinizi neden yıkıyorsunuz? Kediler köpekler gibi yıkanmazlar, onlar zaten günün yarısını kendilerini temizleyerek geçirirler.Veterineriniz falan mı tavsiye etti yıkamanızı?

İhtiyaç duyduğumuz zaman yıkıyoruz.Yeterince açık bir cevap sanırım yerimseniben

ya yerim ben bunuuuuuu. nasıl tatlı bişi maşallah.bizim de vardı bi tane siyam kzıımız.hamileyken verdik
bunun cinsi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…