Evimizin Neşesi Oğlumuz SuSaMMM

çok tatlı maşşalahh kıyamam ben ona Allahım özene bezene yaratmış yaaaopuyorumnanaktan

ay susaaam ne tatlısın sen ya. yerim seni ben kuyruğunun güzeeliğine bakın hele!!!...opuyorumnanaktan

ççooooooooooooooooookkkk tatlıııı böyle resimler görünce tüm dünyada ki kediler benim olsun istiyorummm benim pety izin verse evde kedi çiftliği kurmak isterim ama kıskanç bizim kız. kendimi çizgi film kahramanı elmayra gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3

Onun kim olduğunu bilmiyorum desem ayıplamazsın değil mi? delikafadulden kaydirigubbakcemile3 Benimki evde duruyor ama bi tane daha olsa sanırım hepsini bahçeye salarım yoksa çıldırırım delikafadulden

ay susaaam ne tatlısın sen ya. yerim seni ben kuyruğunun güzeeliğine bakın hele!!!...opuyorumnanaktan

Maalesef artık o kuyruğumuz yok :gitme: traş ettirmiştik vakti gelmişti,tam uzuyor-uzadı dedik mantar hastalığı çıktı.Kuyruk komple kesildi.Şimdi biraz daha uzadı ama eskisi gibi değil.Aşıları bitti düzelmesini bekliyoruz artık senağlama:asigim:

Susam'ın yeni fotolarını bekliyoruz yahu büyümüştür artık :sinifsinif:

Kuyruk kesildi derken:1shok: Yani tüyleri tamamen kesilmiştir değil mi.

Mantar yüzünden traş ettirmenin hiç bir anlamı yokmuş bizde Badem'de ilk zaman yaşadık bu sorunu. Mantar aşısı 14 gün ara ile yapıldı atlattık çok şükür.

Yalnız geçtikten sonra tekrar etme riski var çok iyi bakım lazım:gitme:

ne tatlı birşeymiş öyle, maşallah
koltuk altına sığmasına şaşırdım kaydirigubbakcemile3 çok tatlı görünüyor o pozda...

yeni fotoları yok mu? :kedi:

Evet cnm tüyleri kesildi.Bizim aşılar bir ay arayla oldu ve yeni bitti.3 aşı oldu! kesin teşhis konulması için tüylerinin kesilmesi gerekti yağlı kuyruk sanmışlardı,bana da bulaşınca anlaşıldı ztn.Şimdi iyiyiz bakalım inş. hepsi düzelicek.Susamla fazla vakit geçiremiyoruz fırsat bulunca çeker koyarım yerimseniben

Geçmiş olsun ya. Kıyamam. Size de bulaştı demek. Benim oğlum iki kez geçirdi mantarlı bölgede sadece derisi kalmıştı ona rağmen geçmedi bana ya da evden birine . Size de çok geçmiş olsun ya

Biran önce ikinizde iyileşin inşallah

Biz biraz fazla laubali olduk galiba oğluşumla.:asigim:Bendekiler geçti ondakiler de geçti sayılır.Ama izler duruyor biraz,onlar da zamanla geçer.Çok teşekkür ederim a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…