Evimizin Neşesi Oğlumuz SuSaMMM

seyma88

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
1.258
2

Dur çekmee havalarında sırnaşık şey

Meraklı Melahatım benimm :asigim:

Son düzenleme:

[/CENTER][/QUOTE]

Ayy çok şirin çok tatlı ya yerim ben onuuuuu...

Ne komik şeysin sen Susam!!!!

Tam bir showman,havası yerindea.s

Susaaammmmm seni yemeye geliyorumcokacimcoook

Susam Pc önünden geçerken yazını gördü veeee şu şekli aldı: kötükedihüso
cokacimcoookcokacimcoook bi de bu hallere girdi sen gelirsen yanında seninkileri de getirirsin biz de onları yeriz delikafadulden

ay nerelere girmiş öyle yerim seni Şeniz:asigim:

Valla beyfendi kanepe altlarında geziyor.Akvaryumun önünde balıklarla kaş-göz işaretleri,yatağın tepesine çıkıp çiçekle oynaması,pıtır pıtır kapıyı açması..Anlayacağın mutfak hariç heryerde :)) :asigim::asigim:

Susam Pc önünden geçerken yazını gördü veeee şu şekli aldı: kötükedihüso
cokacimcoookcokacimcoook bi de bu hallere girdi sen gelirsen yanında seninkileri de getirirsin biz de onları yeriz delikafadulden

Geliyoruz efendim geliyor 4 kedi yatağı ve tuvalet kaplarını biz mi getirelim sizde var mı geliş gidişlerimiz artık biraz sorun oluyor:roflol:

Geliyoruz efendim geliyor 4 kedi yatağı ve tuvalet kaplarını biz mi getirelim sizde var mı geliş gidişlerimiz artık biraz sorun oluyor:roflol:

Var ama yeterli olur mu bilmem :roflol: :roflol: ayy hepsini bi arada düşünemiyorum biz mi onları yeriz onlar mı bizi yer :1shok::icecream:

Susam'ın esnekliğine ve pofudukluğuna hayran kaldım! :1shok: 40 yıl düşünsem o cüssenin kanepenin altına sığabileceği aklıma gelmezdi. Benim saçlarım gibi demek ki onun tüyleri de :roflol:

Susam'ın esnekliğine ve pofudukluğuna hayran kaldım! :1shok: 40 yıl düşünsem o cüssenin kanepenin altına sığabileceği aklıma gelmezdi. Benim saçlarım gibi demek ki onun tüyleri de :roflol:

Evt cnm tüyleri uzun aslında kendisi minicik.Yakında onlarda gidecek.Bİraz daha tüylerimizin keyfini çıkarıyoruz,havalar iyice bi kendine gelsin de.O zmn ki fotolarını eklerim yine yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…