- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.977
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeklerin araba merakı hiç bitmiyor eşime kalsa 2 yılda bir model yükseltelim bilmem ne hiç bitmiyor istekleri ben araba borcu ödemeye evlenmedim en son ailesinin yanında da söyledim bıktım diye konu kapandıİnan ki hepsini düşündük ama dediğim gibi piyasasının iyi olduğunu ve onu takas usulü çok iyi izleyebileceğimizi düşündük . Fikrin için teşekkürler
Allah gönlünüze göre versinZorluyoruz bakalım inşallah bulaşmadan alırız duanı beklerim
Kredi konusu bizim içinde hassas.Evet ya burası çok güzel fikirler veriyor.biraz geç farkettim. Karar aile içinde verilmişti açıkçası. Zaten ev yatırımlık evdi yani ..ben kar ettik diye düşünüyordum ama baya işin icinde farklı şeyler varmış arkadaşlar beni aydınlattı . İnan ki sırf kredisiz olsun diye uğraşıyorum. İnşallah bu şekilde hayırlısı olur . Çok teşekkür ederim fikirlerin için
Ahh ahh kime anlatayım ki . Allah'tan burası var dedim bir kaç kez ama işte .Ev satip araba almak neyin kafasi yav, araba durdugu yerde para yer
, evden kira geliriniz Varmis ne guzel keske biraz sabredip birikim yapip oyle alsaydiniz.
Allah ebeden razı olsun . İnşallah inşallah inşallah güzel yorumun için çok sağ olKredi konusu bizim içinde hassas.
Niyetiniz çok güzel.
Umarım mutlu olucağınız gelişmeler olur
Bence aklına girmisler esinizin, uzuldum sizin adınıza. Bizde uygun ev bulabilirsek arabayi satmayi düşünüyoruz her ay bur masrafi cikiyor gina geldiAhh ahh kime anlatayım ki . Allah'tan burası var dedim bir kaç kez ama işte .
Bizimkinde o yok . Tek istediğimiz kredisiz bir evimiz olsun . Bizde ki sorun benim eşim birazcık sabırsız . Ve maalesef zorluk görmemiş . Arabası da vardı zaten . Ama bu ev için satmıştık. Her konuyu da ailecek arabay bağladılar zor bir süreçti benim için anlayamamıştım . Ama alıştım galiba eeee körle yatan şaşı kalkar diye boşuna dememiş büyükler. Sakıncası yoksa ne Kadar süredir evlisin ?Erkeklerin araba merakı hiç bitmiyor eşime kalsa 2 yılda bir model yükseltelim bilmem ne hiç bitmiyor istekleri ben araba borcu ödemeye evlenmedim en son ailesinin yanında da söyledim bıktım diye konu kapandı
Elimizde ki araba zaten standartların üzerinde ama hala her yıl yeni model çıktıkça bayılıyor çokta yatırım konularını erkeklerin eline bırakmayın özellikle araba merakı olan erkeklere
Kız annem de öyle dedi . Bende anneme alındım yani . Ben kimse hakkında kötü düşünmüyorum da . Ayy inşallah öyle olmamıştır valla üzülürümBence aklına girmisler esinizin, uzuldum sizin adınıza. Bizde uygun ev bulabilirsek arabayi satmayi düşünüyoruz her ay bur masrafi cikiyor gina geldi
Allah ebeden razı olsunAllah gönlünüze göre versin
Annen cok hakli anneni dinle bundan sonraKız annem de öyle dedi . Bende anneme alındım yani . Ben kimse hakkında kötü düşünmüyorum da . Ayy inşallah öyle olmamıştır valla üzülürüm
Genelde dinliyorum ama bundan sonra daha çok dinlerimAnnen cok hakli anneni dinle bundan sonra
Eee zaten evin kredisi vs yokmuş. Eşiniz kredi çekip araç alsaydı mademHerkese merhabalar . Ben 10 aylık yeni evliyim. Eşim devlet dairesinde memurluk yapıyor. Eşimin abisi ticaret adamı. Esimin ufak bir arabası vardi nişanlı olduğumuz zaman . Kayınpederim kendi halinde emekli . Biz düğünden sonra böyle güzel olmayan 10 yıllık bir binadan bir ev aldık . Ben ve eşimin tek isteği kredisiz ev alabilmek . Ben herkesten çok istiyorum . Bu yüzden herşeyimi. Verdim. Sırf kredi çekmesin diye . Çok karli bir fiyata evi aldık ama içinde kiracısı var ve bizde şuanki evimiz eşimin işine yakın olması ve konum olarak da çok iyi olduğu için o eve çıkmadık. Ayrıca benim kirada oturduğum ev aldığımız eve bin basar . Buraya kadar bir sorun yok. Ama eşim hem son çocuk hemde hep araba ile büyümüş. Ev aldık ama en küçük birseyde arabam uok dedi de durdu. Herşeyde arabasını öne sürdu ilk başlarda takmadım evet alışması zor olacak dedim. Ama yok harbiden alışamadı yani keyfinden mi geçemedi bilmiyorum. Dün de yine kayınbiraderim aradı. Allah ondan razı olsun kardeşine her zaman destek olmak istiyor . Dedi ki senin eve karşılık sıfit bir araba var takas edeceğiz dedi. Ama bizim o evden 100000 lira karimız oluyor. Bana sordu bende sen daha iyi bilirsin dedim . Eğer ki bizim için kar ise alalım dedim . Ve aldık da . Bunu kendi annemle paylaştım hani mutluyum anlatıyorum falan. Annem dedi ki keşke evin dursaydi . Hevesim kursağımda kaldı resmen . Öyle moralim bozuldu ki. Bende artık dayanamadım buraya yazıp rahatlamak istedim.(. Kayınpederim ve kayınvalidem sürekli eşimin arabası yok diye söylüyorlardi. Alışmış o alışmış diye. Diyorum ya sürekli o yüzden tartışma da çıktı. Annemde ona nazaran mi dedi bilmiyorum ) uzattım hakkınızı helal ediniz.
Açıkcasi anlayamadım ? Kredi konusunda hassasız ikimizde istemiyoruz kredi. Düğünde ne kadar geldiyse ve birde eşimin eski arabasıyla birşeyler yaptık .Eee zaten evin kredisi vs yokmuş. Eşiniz kredi çekip araç alsaydı madem
HaklısınBende ev daha önemli diye düşünenler denim . Araba yatırım değildir kullandıkça değeri düşer masraf çıkartır ama evin her zaman getirisi vardır birde sizinki kiradaymis ne guzel
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ki, kredisiz ev nasıl mümkün olabiliyor?Bizimkinde o yok . Tek istediğimiz kredisiz bir evimiz olsun . Bizde ki sorun benim eşim birazcık sabırsız . Ve maalesef zorluk görmemiş . Arabası da vardı zaten . Ama bu ev için satmıştık. Her konuyu da ailecek arabay bağladılar zor bir süreçti benim için anlayamamıştım . Ama alıştım galiba eeee körle yatan şaşı kalkar diye boşuna dememiş büyükler. Sakıncası yoksa ne Kadar süredir evlisin ?
Tek amacımız şuan o inşallah alacağızHata etmişsiniz malesef, kötü bir ticaret olmuş, evin getirisi var ama arabanın götürüsü, üstelik bu zamanda ev satılır mı ya, zaman elindekine sahip çıkma zamanı, o arabayı satıp bir ev alabilecek misiniz siz ona bakın