evimize aldıgımız damacana sular

kızlar su ürünleri konusunda uzman birinden arıtma sorusunu cevapladığını duydum, su arıtılınca saf su oluyor zararı olmuyor ama faydası mineralleri filan da olmuyor diyordu yani ben önermiyorum dedi. taşıma imkanı olanlar için 5 lt likler ideal bence, ben erikli alıyorum memnunum ama daha ucuzuna geçmeyi düşünüyorum gerçi erikliye geçiş sebebim önceden aldığım ucuz suyun kirli olmasıydı

Arkadaşlar damacana için neden pis dediniz acaba?Onlarında ağzı bantlı oluyor.5lt bidonla ne fark var?İkisi de kullanılıp atılmıyor mu sonuçtA?

Arkadaşlar damacana için neden pis dediniz acaba?Onlarında ağzı bantlı oluyor.5lt bidonla ne fark var?İkisi de kullanılıp atılmıyor mu sonuçtA?
damacanalar iade ediliyor bazı firmalar alıp alıp atıyor tekrar kullanıyor temizlemiyor bile 5 lt likler iade edilmiyor toplananlar geri dönüşüme falan gidiyordur diye umuyorum. bana gelen kirli suyun damacanası toz kir içindeydi ağzı da açıktı sonradan bant takmışlardı üstüne, içini de kirli gibi gördüm

Ya toptancidan yada bimden 5 litrelik sulardan alıp kullanıyoruz genellikle. Son zamanlarda babam Alemdag suyu mu cesmesi mi ne oradan doldurup getiriyor onu kullaniyoruz.

Uzun zamandir damacana kullanmıyoruz simdi cokta güzel gözükmüyor gözümüze hijyen açısından.

Biz marketten 19 lt sanırım onlardan alıyoruz.Ağzı hem bantlı hem kapak kilitli.Açıp kullanıp atıyoruz.Plastiği de dediğiniz geri verilenler gibi çok kalın değil
5 lt nin büyük hali onlarda bir sorun yoktur umarım.Açıkçası bulunduğum şehirde marka seçme gibi bir şansım da yok.Musluktan iyidir deyip alıyorum işte

peki bu tek kullanımlık 19 lt damacanaya su pompası takılabiliyormu

Hamidiye arıtma diye biliyorum.hamidiyenin üzerinde kaynak suyu yazıyor.diğerlerinin doğal kaynak suyu yazıyor.

damla suyun cam damacanasını alıyorum ben. pet şişeler güneş etkisiyle bozulduğundan suya serbest radikallar geçiyor bunlar kanserojen o yüzden kullanmıyorum. temizliğindede çoğu firma ozon kullanıyor buda ayrı bir zarar. bu cam damacanalardan öncede amwayin su arıtmasını kullanıyordum. o aslında daha iyi kesinlikle. ağır metallerden de ayrılmış oluyor çünkü su. ama filtresinin değişim zamanı geldiği ve ben tembel olduğum için cam damacana su alıyorum :)

Eriklinin küçük pet şişelerinden alıyoruz damacana kullanmayı çok uzun düre önce bıraktık .şimdi küçük pet şişeler ile alıyoruz toplu olarak

merak ettim helal sertifikası neye göre veriliyor yani suyun haramı mı oluyor ki? Hiç duymamıştım daha önce
Millet helal haram kandirmacasina o kadar takmiski kafayi yemin ederim azicik parasi olan don uretip helal kumas diye satsa iki gunde koseyi doner. Lafin basina helal getirince bazilarina birseyler oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…