evimize aldıgımız damacana sular

Biz cam damacana alıyoruz. Ya da marketten 5 litrelik alıyoruz. o damacanalar çok pis. Enistem 2 şu firmasında çalıştı. Isimlerini vermiyim ama şurada adı geçiyor. O bile almıyor damacana su. O damacanaların hiç biri sağlıklı değil onu bilin yani.

kızlar siz hangi marka alıyosunuz ve ücretleri ne kadar
ne kadar saglıklı ph dikkat ediyomusunuz

ben erikli aldım ama o gecen seneki yahudi malları diye geri verdim sanırım saka da aynı ama saka cok sert bi su
suan kararsızım hangi marka alsam diye
hayat markası düsünüyorum ama

siz neler kullanıyosunuz memnunmusunuz

bide arada eşantiyon su yanında gelen mazemeler var :))
sizede ondna geliyomu
Bir derdim var topiğinde bunu sorman çok enteresan.
Çok büyük derfin varmış:KK9::KK9:

En son bi sucunun asansörde damacanaya tecavüz edisini
Tv de izledikten sonra damacana su almıyorum midem kaldırmiyor :confused:

Biz Erikli alıyoruz 5 litreliklerden

Son düzenleme:
En son bi sucunun asansörde damacanaya tecavüz edisini
Tv de izledikten sonra damacana su almıyorum midem kaldırmiyor :confused:

Biz Erikli alıyoruz 5 litreliklerden
Bunu okuduktan sonra galiba bende bir daha damacana almam hatta suan elimdeki suyu bi bıraktım Allahım okumaz olaydım :KK57::confused:

Biz cam damacana alıyoruz. Ya da marketten 5 litrelik alıyoruz. o damacanalar çok pis. Enistem 2 şu firmasında çalıştı. Isimlerini vermiyim ama şurada adı geçiyor. O bile almıyor damacana su. O damacanaların hiç biri sağlıklı değil onu bilin yani.
hadi yaa :KK43:
biz daha önce 5 lt erikli alıyorduk, bi dönem arabasız kalınca Pınar damacanaya başladık. gerçekten sağlıksız ve pismi damacanalar :KK43:
ay bide şu tecavüz olayını duydum ıyyy o ne yaa pişs sapıklar !!

hamidiye alıyoruz öğrenciliğimde hamidiyenin dolum tesislerine gitmiştik staj kapsamında. gayet hijyenik gelmişti bana. dolumlar, pet şişeler,damacaların dezenfeksiyonu vs. ha damacanın kendinden kaynaklı riskleri var tabi ama, en azından temiz olduğunu düşünüyorum

Musluk suyu,bir ara damanaca kullandık ama artık Musluk suyu içiyoruz zaten yaşadığım şehirde musluk suyu içiliyor bir sorun yok.

Su arıtma cihazı kullanıyorum.
Damacanın dibinde azıcık su kalmışken ama saat de geceye yaklaşırken sucu kapanacak, su bitecek stresine daha fazla dayanamadım. Ciddi stres oluyordu bana.
Yemeğe, çaya, kahveye herşeye bu suyu kullanıyorum.

Geçen keşfe gittiğimde damacana suları (marka vermiyorum) vekili ile yaptığım sohbet sonunda diyorym ki 5 litrelik suları tercih etmek iyi olabilir.

Damacana sağlıksız olduğu için 5 lt erikli alıyoruz
tadı çok hafif içtikçe içesi geliyor insanın

kızlar siz hangi marka alıyosunuz ve ücretleri ne kadar
ne kadar saglıklı ph dikkat ediyomusunuz

ben erikli aldım ama o gecen seneki yahudi malları diye geri verdim sanırım saka da aynı ama saka cok sert bi su
suan kararsızım hangi marka alsam diye
hayat markası düsünüyorum ama

siz neler kullanıyosunuz memnunmusunuz

bide arada eşantiyon su yanında gelen mazemeler var :))
sizede ondna geliyomu
İyi de Yahudi satmış satacağını yerli esnafın ne suçu var ona niye ambargo konuluyor bunu anlamıyorum bir türlü olan bizim esnafa oluyor :KK43: :KK43: :KK43:

Marketten alıyoruz bizde baş harfi s ile başlıyor . Her suyu içemiyoruz . Tadından dolayı o yüzden devamlı damacana almayız . Hatta bir kaç yıldır almıyoruz diyebilirim .

Damacanaya on yargılıyım maalesef, baskasının kullandıgı kap oldugu fıkrınden arınamıyorum :) o nedenle haftada 2 kolı 1.5 lıtrelık erıklı su alıyoruz.... esımle sıseden ıcıyoruz, bardaga doldur ıc,yorucu gelıyor bana :)

Eşim dolum tesisine gidiyor damacanalarımızla biz üç eviz 40 dmcn var temizliğini kendimiz yapıyoruz değişimi gelince değiştiriyoruz AQKUA mıydı ne markası 1.5 tl eşim kaynağında ayrıyetten arıtıldığını söyledi ben görmedim hiç KV de çok temiz oldunu söyledi.Zaten kişiye verilmiyormuşda eşimin tanıdığı ondan veriyorlarmış Allah muhafaza 40 dmc 8-9 liraya nasıl dolar

X