evimize aldıgımız damacana sular

Damacana kullanmıyoruz, su uzun süre plastik damacanada kaldığı için ağız kısmında bakteri oluşabiliyormuş.
1,5 litrelik sulardan alıyoruz topluca. Ve arada bir markayı değiştiriyoruz. Erikli, sırma, nestle sevdiğimiz tatlar.

Damacana almiyoruz, marketten 5 ya da 10 litrelik pet aliyoruz, bazen 1.5 litrelik siseler oyle indirimde oluyor ki hepsinden ucuza geliyor o zaman tasiyabilecegimiz kadar alip stokluyoruz.
Marka olarak da erikli, pinar, hayat, nestle, sirma degistirerek aliyoruz hepsinin mineral degerleri farkli oldugu icin.

Sabah sabah böyle oldum suyunda mi helal sertifikalı olanı varmış yok artık ya, milleti nasıl kandiracaklarini sasirdilar

Biz bursa da korusu içiyoruz. Kendimiz gidip dolduruyoruz ayda 1 kere 20 tane 19lt lik :) damacana başına 1 lira :)

Saka su kullanıyorum 6,5 tl kapanyalı küçük sular herzaman yok ama belli dönemlerde hamidiye nestle erikli denedim denetimten ödüllü geçen saka suyuntawsiye ederm cnm

Damacanayı bırakalı uzun zaman oldu 5 Lt lik alıyorduk

Sonra arada küçük şişeler indirimde diye aldık

Şimdi ben özellikle küçük alıp şişeden içiyorum daha verimli içimi bardakları daha az içiliyor kilo vermek îsteyenlere tavsiyemdir

Marka olarak da kaeacakaya seviyorum erikli de piyasada çok tarihine bakıp en yakın tarihte üretileni tercih ediyoruz

Ben de hayat su kullanıyordum. Damacana 7,5 tl. Ama litrelik sulara geçiş yaptım. Onlarda da yine hayat, erikli ya da sırma tercih ediyorum

merak ettim helal sertifikası neye göre veriliyor yani suyun haramı mı oluyor ki? Hiç duymamıştım daha önce
Suyun kalite ve temizliğine içinde kimyasal olup olmamasına göre veriliyor. Suyun haramı olmaz bence ama hela sertifisı sağlık açısından içimi rahatlatır.aldığım ürünlerde dikkat ederim

Sırma kullanıyoruz, ama ben hazır suları sevmediğim için çeşme suyu içiyorum

Biz de 5 veya 10 lt.lik pinar, aoç, saglik su donusumlu aliyoruz. Eşim damacanadan tiksiniyor, bana kalsa su alip taşima derdiyle ugrasana kadar ararim gelir...

..
Artık bir çok firma 5 litrelikleri getiriyor eve koli olarak alırsanız. Ben öyle yapıyorum.
..
Geçen bir yerde bu hazır suların tiroid hastalığı yaptığını okumuştum. Ve gerçekten son yıllarda bu hastalık çok arttı.
Yine de içemiyorum çeşmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…