ne kadar peki istanbulda varmıVakıf Taşdelen su damacana ve pompası cam dan çok sağlıklı 11 tl
İstanbulda var canım banim internet sitelerine gir orda şubeleri varne kadar peki istanbulda varmı
Bir derdim var topiğinde bunu sorman çok enteresan.kızlar siz hangi marka alıyosunuz ve ücretleri ne kadar
ne kadar saglıklı ph dikkat ediyomusunuz
ben erikli aldım ama o gecen seneki yahudi malları diye geri verdim sanırım saka da aynı ama saka cok sert bi su
suan kararsızım hangi marka alsam diye
hayat markası düsünüyorum ama
siz neler kullanıyosunuz memnunmusunuz
bide arada eşantiyon su yanında gelen mazemeler var :))
sizede ondna geliyomu
Bunu okuduktan sonra galiba bende bir daha damacana almam hatta suan elimdeki suyu bi bıraktım Allahım okumaz olaydımEn son bi sucunun asansörde damacanaya tecavüz edisini
Tv de izledikten sonra damacana su almıyorum midem kaldırmiyor
Biz Erikli alıyoruz 5 litreliklerden
hadi yaaBiz cam damacana alıyoruz. Ya da marketten 5 litrelik alıyoruz. o damacanalar çok pis. Enistem 2 şu firmasında çalıştı. Isimlerini vermiyim ama şurada adı geçiyor. O bile almıyor damacana su. O damacanaların hiç biri sağlıklı değil onu bilin yani.
İyi de Yahudi satmış satacağını yerli esnafın ne suçu var ona niye ambargo konuluyor bunu anlamıyorum bir türlü olan bizim esnafa oluyorkızlar siz hangi marka alıyosunuz ve ücretleri ne kadar
ne kadar saglıklı ph dikkat ediyomusunuz
ben erikli aldım ama o gecen seneki yahudi malları diye geri verdim sanırım saka da aynı ama saka cok sert bi su
suan kararsızım hangi marka alsam diye
hayat markası düsünüyorum ama
siz neler kullanıyosunuz memnunmusunuz
bide arada eşantiyon su yanında gelen mazemeler var :))
sizede ondna geliyomu