Evimizde Kalan Aile Dostu ve Beni Çileden Çıkaran Temizlik Problemi

Gözün aydın

Ağlarsa ağlasın ya bırak.Duygu sömürüsü yapmış.4 yıl kız yurdunda kaldım,Allah o kızlarla evlenecek adamlara sabır versin.Pisliğine su dökmekte aciz insanlar var.

Bir de atar yapmış,çağırmam etmem diye...İnşallah yakın zamanda gider.

Ay sorma resmen sırtımda yük taşıyormuşum boşu boşuna

İyice derdimi anlattım. Gereksiz bir savunma muhabbetine girdi. İşte sen de şunu yaptın ben de bunu dedim onu dedim filan diye. Ben de olayı mahalle kavgası gibi ağız dalaşına döndürmeye gerek olmadığını söyledim. Ağzına tıktım bütün lafları yolladım odasına. Ablasına anlatsın işte sabah kadar mevzuları olur konuşacak

Şu an kendimi kötü biri gibi hissediyorum ama artık sinirden patlayacaktım..

Valla harika anlatmışsınız ne düşünüyorsanız.Bundan sonra da paşa gönlü bilir, düzene uyum sağlar ya da sağlamaz.Siz çok güzel hamgi durumda ne olacağını söylemişsiniz.Yine de en kısa zamanda kalacak yeri olmalı ve gitmeli diye düşünüyorum.

Asla kötü hissetmeyin, fazlasıyla usturuplu bir konuşma olmuş. Ağlasın ayrıca, açılır.

Iyi yapmissiniz acik acik konusmakla. Aglarsa aglasin. Demek ona sorumluluk almak ogretilmemis bu yasa kadar, bu yasta ogretilince de zoruna gitmis.
Umarim misafirligini bilir ve vakti gelince gider diyim. Daha onceki mesajimda dedigim gibi, dediklerinizi kabul edince yurt aramaya gerek olmadigina da karar verebilir. Bu "yurt bulana kadar gecici kalmak" olayi bazen gereksiz yere cok uzuyor. Misafir kisi cok yuz bulup bir turlu gitmek bilmiyor. Bir sey dedin mi de zeytinyagi gibi uste cikiyorlar. Insallah bu kiz yerini bulur da gider. Arasira yoklayin yurt bulabilmis mi, aramalar nasil gidiyormus diye bence, sorun yani kendisine bunlari. Gecici oldugunu hatirlatmakta fayda var.

sen gene iyi dayanmissin valla masallah sana benim sinirlerim hic cekmez o halde gordugum an o evi onun basina geciririm ve bavulunu veririm eline hic cekemem

benimde geçmişte 2 ev arkadaşım oldu. Şansıma ikisi de fazla rahatlardı yani anlayabiliyorum arkadaşım seni.
oturup konuşmak ilk baştaki çözüm tabi. olmazsa gidecek mecburen.
ay şu kendine bakmadan haksız yere savunma yapanlara nasıl sinir oluyorum yaa.. ne demek yarın temizlicektim de çok problem mi oldu da.. insan bir kusura bakma der, haklısın der, bir özür diler ya. yok ama balık baştan kokar, fazla kalamaz sizde. değişeceğini sanmıyorum üzgünüm.

Konunu üye olmadan önce okumustum sinirden patladim bende bi zamanlar bi isyerinde calisiyodum aksama kadar isimi yapıp yorgun argın gec saatlerde eve gidiyordum patronum da bayandı ev almak icin isyerinde kalıyordu sabah bi geliyordum hadi bulasiklari yika hadi yerleri supur geceden kalan bulasiklar onlarda ha hadi tuvaleti yika ben orada utucuyum isim o ama evinin isini de bana yikiyodu bende dedim ellerimde alerji var ben evilin tuvaletini bile yıkamam insanlar böyle candan davrandin mi yikiliyolar ustune iyi dayanmisin helal

Ablasi nerde kalıyor, onun yaninda kalsın, ben sinir olurum, kimse kırılmasın diye, icime atarım, iyi yapmisiniz

Ben de böyle şeyleri söyleyemeyip içime atacağımı ve sinirden kendi sağlığımı bozacağımı bildiğimden yanıma ev arkadaşı almıyorum, zor olsa da yalnız yaşıyorum.

Koskocaman (eşek k......)ne diye ağlıyor o evlendiğindede ağlar ev işleri beceremiyorum diye ama makyaj yapmayı, barlarda eğlenmeyi becerir eğlenceyi iyi becerir böylelerine acımıyacaksın ağlarsa ağlasın sen onun annesi değilsin sakın pış pışlama derim ben gözünün yaşına bakma annesinede şikayet et yarin o çalışmazda iş hayatıda olmaz böylelerin ancak toto büyütsün zekvki alemi becerir

Ona sorumlulukları olduğunu açik açık soyleyin..aileleride boşverin..sizinle kaliyorsa her gidere ortak olmak zorunda bu devirde insanlar kardeşine bile tahammül edemiyor..ben olsam çoktan kendine bir ev bakmasını söylerdim

yıllarca bir çok kişiyle ev arkadaşlığı yapıp hemen hemen her cinsten insanı tanımış biri olarak söylüyorum, 2 gün tuhaf triplere girecek, dikkat edecek ama 3. gün aynı düzene (düzensizliğe) geri döneceksiniz. sen o düzeldiği 2 günün hatırına yine görmezden gelmeye çalışacaksın, sonra yine bir patlama anın olacak ve bu döngü devam edecek. ben 1 yıl sabrettim, şuan o 1 yıl için o kadar pişmanım ki, boşu boşuna sinir hastası olmuşum. keşke 2. sefer uyarmak yerine gönderseymişim evden.

çok çok sakin davranmışsın...
benzer bi olayı bende yaşamıştım.
umarım devam etmez

ben burdan sınırlendım sen sakın kalmışsın ben coktan evden atardım
hele gazı bıtırme durumuna hiçbisey soylemıyorum o yenıyetmenın dogalgazın m3 den haberi yok herhalde

Bir ikinci uyari olmayacagini soyledim zaten. Tekrari durumunda gule gule diyeceğim

iyi sabretmişin valla...
tutup kolundan atılması lazımmış coktan...
cünkü yaptıkları hiç ama hiç hoş degil. helede bi bayansın ya.
erkek ögrenci evi gibi o ne öyle pislikler falan...
Evlenince kocası bunu boşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…