Evimiz

evin çok güzel canım. güle güle otur. bende evime köse takımı aldım ve tv ünitesinide karsısına koyucam. sonuçta oturma odasında oturucaz . Bana kalırsa kullandığın odaya koy tv ünitesini.köşe takımına yayıla yayıla tv izlersiniz. lülülülülülü

cnm evin cok güzel allah saglıkla oturmayı nasip etsin
duvar kagıtlarını nerden aldın biz ne zamandır netten bakıoruz ama bu tarz bişi ilk sende gördüm şididen teşekkürler

teşekür ederim..
kullandığımız oda salon zatena.s

cnm evin cok güzel allah saglıkla oturmayı nasip etsin
duvar kagıtlarını nerden aldın biz ne zamandır netten bakıoruz ama bu tarz bişi ilk sende gördüm şididen teşekkürler

çok teşekkür ederim..
salondakini koçtaştan aldık diğerlerini sokak satıcılarındandelikafadulden

çok çok güzel bir evin var maşallah
evliliğinizde bir ömür boyu güzel geçsin yuvanızda opuyorumnanaktan

ya herşey çok güzel ama ben özellikle yatak odasına takıldım
çok beğeniorum kelebeğin bu modelini
ya ayıp olmazsa kaça aldınız?
memnunmusun

Tek kelimeyle harika, ne fazla abartılı nede cok sade, tam istedigim ve hayal ettigim gibi. opuyorumnanaktan
Mutlulukla, huzurla, saglıkla oturun canım :Saruboceq:

çok beğendim . Herşey çk güzel. çook sade. Halılar ne kadar az ne güzel...
Sadece duvarlar çok boş geldi gözüme koridorda yada odalarda. Stikerlar varken tamam da diğer yerlere bi kaç küçük modern çerçeve ile hareket verilebilir naçizane fikrim tabi

ÇOK ŞIK,MODERN BİR EV BAYILDIM BENİM HAYALİMDEKİ GİBİ HEP AMA BEN ÇOK KÜÇÜK VE ESKİ BİR EVDE OTURDUĞUM İÇİN BİRAZ DA MADDİYATTAN DAHA BASİT DÜZENLEDİM AMA YİNE DEGÜZEL BEN SEVİYORUM.güle güle otur

ya herşey çok güzel ama ben özellikle yatak odasına takıldım
çok beğeniorum kelebeğin bu modelini
ya ayıp olmazsa kaça aldınız?
memnunmusun

teşekkür ederim
nakit 5000 tl ye aldık
evet memnunum kaliteli ve sağlam bi takım. gardrobu da çok geniş ve kullanışlı

çok teşekkür ederim
haklısınız gözüme kestirdiğim bi kaç duvar var zaten çok boş bulduğum :icecream: oralara ne assam diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim
inşallah sizin de hayalinizde ki gibi bi eviniz olur..

Tek kelimeyle harika, ne fazla abartılı nede cok sade, tam istedigim ve hayal ettigim gibi. opuyorumnanaktan
Mutlulukla, huzurla, saglıkla oturun canım :Saruboceq:

çok teşekkür ederim
sanırım siz de 8 ay sonra evleniyorsunuz..
umarım eviniz hayalinizde ki gibi olur. şimdiden mutluluklar

evin çok güzel güle güle yaşayın, çoğu eve bakmaya çalıştım beğendiğim birkaç evden bitanesi seninki çok zevkli döşenmiş, bende böyle sade kullanışlı döşemeye çalıştım çok ağır mobilyalar hoşuma gitmiyor. koridoru söylicektim ama bir arkadaş söylemiş zaten :smiley-cool: bir iki resim güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…