Evimiz

canım evin mükemmel olmuş, çok zevlisiniz maşallah ay iyiki koyuyosunuz ya bizlerede fikir oluyoo :)) inşallah eviniz gibi güzel huzurlu bi yuvanız olsun canım, güle güle oturun

[B]Nerdennnnn başlasammmm
Nasıl anlatsam
Perle perle
Perle perle

Evin bütünüyle çok modern,çok sade,çok kendine özgü bayıldım perlecim bayıldımmmmm.

Salon koltuklarının şekli,yerdeki kırmızı halı(nerden aldın),duvar sticker ın,tv üniten....
Baharı çağrıştıran mutfak perden ve runderın,lalelerin....
Yatak oda takımın(aynısı bende olduğu için söylemiyorum :)))))),abajurların,avizen.....
Huzurun ve sanat ruhunun göstergesi mor köşe koltuğun....
En önemli unsurlardan biride bu zevkli eşyaları ortaya çıkaran güzel eviniz tabi

Mutlaka atladığım birşeyler vardır söz yetmedi::)))))))

Huzurlu evin gibi her daim huzurlu ve aydınlık bir yolda yürümen dileğimle.
Antalyadan sevgiler...
[/B]

Son düzenleme:
çok güzel çok beğendim sağlıklı güzel günlerde sevdiklerinizle birlikte oturun İnşallahh...

çok güze döşenmiş bir ev... ömür boyu mutluluklar dilerim...allah nazarlardan sakınsın...

ay canım bayıldım süperr güle güle ağız tadıyla oturunn..
oturma odası için bir fikir renkler sğperr ama fusya yastıklarlarr biraz canladırrr canımm

canım evin çok güzel herşeyin mükkemmel duvar dövmelerine ayrıca bayıldım
allah mutlulukla oturmayı nasip etsin canım

bayıldım evine çok güzel hep hayalimdi geniş ve ferah bi ev valla içim gitti desem yalan olmaz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ayrıca stikırlara da bayıldım özellikle mutfaktakilere

Evi bendee çok beğendim..
köşe takımın yataşda görmüştüm başka model aldım yataşdan ben..
salon takımı için koltuklarını doğtaşdan aldın sanırım görmüştüm.. bende krem düşünüyodum koltuklarımı buna bakmıştım ama acaba çokmu renksiz olur diyodum ama güzel renklendirmişsin sen..
kullanışlımı?
suni deri oldugu için acabaa hani oturunca buz gibi oluyomu?
birde salondaki kırmızı halının markası nedir çok begendimmm

Güle güle otur herşey çok güzel en önemlisi eşyayı almaktan ziyade kombine etmektir.. sen güzel yapmışsın

çook teşekkür ederim
kırmızı halıyı royalden aldık.

hepimiz mutlu ve huzurlu bi hayat süreriz inşallah..

çok teşekkür ederim
bu köşe takımını özellikle büyük ve rahat bi yatak oluşundan dolayı tercih ettik
salonda ki koltukları doğtaştan aldık evet. oturunca rahatsız edecek şekilde soğukluk hissedilmiyo. halıyı da büyük araştırmalar ve bekleyiş sonucunda royalden aldık:)

Maaşallah ya... Vallahi çok şık dizayn edilmiş bir ev... Ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Rabbim... Bayıldımm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…