Evimiz

Canım evın Çok gÜzel maŞallah, mutfaktakı ÖrtÜ ve perdenın kumaŞını nereden aldın acaba bayıldım Çok gÜzel. Birde mutfak masanın üstündeki mor ekmeklik bende onun pembesini alıcaktım 3 lü boyda ama biraz pahalı geldi sen nerden aldın acaba canım. Hatırında varsa yazarsan sevınırım.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim..
mutfak takımının kumaşını balıkesir burhaniyede ki bi kumaşçıdan almıştım. ismini bilmiyorum ama zaten tek kumaş satan yer var orda. ekmekliği de ayvalıktan çok beğenerek almıştım 3 sene oluyo 15 liraydı yalnış hatırlamıyosam.. evet 3 boydu orta boyuydu galiba aldığım bi de ben meyve tabağı olarak kullanıyorum onua.s

salondaki kırmızı halı, köşe koltuk, mutfak perdesi çok güzel. Güle güle oturun. Ama kızmazsanız bir fikrimi söylemek istiyorum. Koridorda halı olsa daha sıcak görünürdü sanki.

canım ev sizinmi? kiramı merak ettim gayet hoşmuş özellikle kırmızıyla salonuna renk vermen güzel olmuş bide sana sorum o duvarda olan çicekler yapıştırma dimi canım onları nerden alıyosun yada nasıl yapılıyo bana özelden cvp atarsan sevinirim bende almayı düşünüyorumda nerelerde bulabilirim acaba? bide sana önerim koridoruna havalar artık soğudu halı ser yoksa ayaklarını üşütürsün adet gününde kasıkların ağrır söylim kaydirigubbakcemile3benden sana küçük bir öneri.....güzel günlerde oturun İnşallah :teselli:​

salondaki kırmızı halı, köşe koltuk, mutfak perdesi çok güzel. Güle güle oturun. Ama kızmazsanız bir fikrimi söylemek istiyorum. Koridorda halı olsa daha sıcak görünürdü sanki.

çok teşekkür ediyorum kızmadım tabi ki haklısınız, ama biz halısız daha çok seviyoruza.s

teşekkür ederim. kiradayıza.s
evet duvardakiler yapıştırma salondakini koçtaştan almıştım diğerlerini de koçtaşta bulabilirsin ama ben sokak satıcısından almıştım modadan

güle güle otur canım herkes birşey sormuş bende sorayım salon halını nereden aldın acaba :)))

Benimde kk da beğendiğim nadir evlerden biri.. sağlıklı günlerde oturun inşallah. Modern göz yormayan çok şık bir ev.

Yemek odası takımını nerden kaça almıştın? Sadece masa sandalyesine ihtiyacım var.

çok güzel bir evin var allah iyi günlerde huzurla oturmak nasip etsin
duvar stickerlarına bittim canım ya salonundakine özellikle
hangi koçtaş şubesinden ve ne kadara aldın acaba?

canım merhaba,bende 11 temmuzda evleniyorum ve yeni evlenen arkadaşlarım fotolarını bana mail atıyolar senin fotolarını görünce onlar geldi aklıma,işte benim tasarladığım üstünde durduğum herşey senin evinde,mutlulukla oturun tatlım.yalnız bi sorum olucak alçak yatak kullanma konusunda memnuniyetini öğrenmek istiyorum ve yatak örtüsünü nasıl ayarladın.arkadaşım taçtan alıp terzide kestirmişti.

Benimde kk da beğendiğim nadir evlerden biri.. sağlıklı günlerde oturun inşallah. Modern göz yormayan çok şık bir ev.

Yemek odası takımını nerden kaça almıştın? Sadece masa sandalyesine ihtiyacım var.

çok teşekkür ederim maltepe esmer mobilyadan almıştık, fiyatını hatırlamıyorum ama uygundua.s

çok güzel bir evin var allah iyi günlerde huzurla oturmak nasip etsin
duvar stickerlarına bittim canım ya salonundakine özellikle
hangi koçtaş şubesinden ve ne kadara aldın acaba?

teşekkür ederim..
yenisahra optimum alışveriş merkezinde ki koçtaştan almıştım 50 liraa.s

çok teşekkür ederim.. ben de size şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum umarım herşey istediğiniz gibi olur..

fotoğrafları çekerken sermemiştim ama ben de ecobelladan sade, başka bi yerden de süslü boncuklu falan bi yatak örtüsü almıştım kısaltma yapmadık biz rahatsız edici olmuyo yere değiyo çok az ama bence öle daha güzel oluyo zatena.s
yorgan nevresim takımı yastık gibi şeylerin çoksa bence bazalı da düşün çünkü onlar çok yer kaplıyo ve bazanın içi baya bi alıyomuş.. bana da çoğu kişi bazalı al dedi ama ben takımı bozmak istemedim. onun dışında memnunuz yataktana.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…