Evimiz

canım merhaba ben sana özelden msj atmıştım ama görmedin sanırım evin çok güzel güle güle otur.ben de senin koltuk takımlarından almaya karar vermiştim sonra tesadüfen sende gördüm aynısını temizliğini merak ediyorum kolay mı acaba beyaz olduğu için çekiniyorum sence nasıl çok mu zor yoksa hemen çıkıyormu lekeler falan?

evin çok güzel geniş ve rahat,huzurlu bir havası var
mobilyalar çok hoş
banyonun dizaynını begendim
iyi günlerde otur canım Allah mutlu mesud etsin inşallah

teşekkür ederim..
ben de beyaz koltuk çok istediğim için temizliğini fazla düşünmeden bu koltukları aldık. ama gerçekten de zor oluyo gerçi sizi bilmem ama biz sürekli salonda oturuyoruz ondan da olabilir çok çabuk kirleniyo. ayda 1 falan siliyorum ben derisi pütürlü olduğu içinde temizliği zor oluyo ama şimdiye kadar öle kalıcı bi leke olmadı..

evini zevkli döşemesin, çok beğendim canım, iyi günlerde oturmanı dilerim, koltuk grubumuz aynı:) hiç şikayetin varmı, ben 4,5 aylık evliyim, koltuk üzerinde lekelenmeler oldu, ve sürekli günlük kullanımda üzerine polar örtülerle kullanıyorum.

cok guzell pırıll pırıll
ancak salondakı perde ve storlarda uyumsuzluk soz konusu olmuş

canım çok teşekkür ederim. biz de salonda oturmayı düşünüyoruz hatta öyle yapacağız beyaz koltuğu çok seviyorum ama korkutuyordu hep beni nişanlım çok istiyor tabi temizliğe bakmadığı için :)) çalışıyorum da ne yapsam bilemedim şimdi çok tşk ederim sana canım mutluluklar dilerim tekrar :)

çoook güzel evin :)

yatak odası takımı harika

mutfaktaki perde ve runner da çok canlı neşe verir insana ordayken :)

Güle güle mutlu sağlıklı ve huzurlu oturun inşallahh

Son düzenleme:

çok teşekkürler.. pütürlü oluşundan şikayetim var a.s düz olsaydı derisi daha rahat temizlenirdi bence. 11 ay oldu bizim de hiç örtü kullanmadım ama evet kışın polar örtüler rahat ve değişik olabilira.s

rica ederim ben de çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.
size de şimdiden mutluluklar diliyorummmalkisalkisalkis

Eviniz çok şık özellikle de balkonundan görünen peysaj manzarası güzelmiş. Gündüz çekilmiş bir fotosunu da eklemelisin bence. Orada ne güzel pazar sabahı kahvaltısı yapılır. Güle güle sağlıkla mutlulukla oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…