çok güzelmiş. özellikle yaşam ünitesine bayıldım. ben de o tarz birşey istiyorum. güle güle otur a.s.
harika
abartıdan uzakcok gusel
tebrikler
çok teşekkür ederim..
joeycim darisi başınaa.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelmiş. özellikle yaşam ünitesine bayıldım. ben de o tarz birşey istiyorum. güle güle otur a.s.
harika
abartıdan uzakcok gusel
tebrikler
canım merhaba ben sana özelden msj atmıştım ama görmedin sanırım evin çok güzel güle güle otur.ben de senin koltuk takımlarından almaya karar vermiştim sonra tesadüfen sende gördüm aynısını temizliğini merak ediyorum kolay mı acaba beyaz olduğu için çekiniyorum sence nasıl çok mu zor yoksa hemen çıkıyormu lekeler falan?
ataköymü burası :uhm:
teşekkür ederim..
ben de beyaz koltuk çok istediğim için temizliğini fazla düşünmeden bu koltukları aldık. ama gerçekten de zor oluyo gerçi sizi bilmem ama biz sürekli salonda oturuyoruz ondan da olabilir çok çabuk kirleniyo. ayda 1 falan siliyorum ben derisi pütürlü olduğu içinde temizliği zor oluyo ama şimdiye kadar öle kalıcı bi leke olmadı..
evini zevkli döşemesin, çok beğendim canım, iyi günlerde oturmanı dilerim, koltuk grubumuz aynı:) hiç şikayetin varmı, ben 4,5 aylık evliyim, koltuk üzerinde lekelenmeler oldu, ve sürekli günlük kullanımda üzerine polar örtülerle kullanıyorum.
canım çok teşekkür ederim. biz de salonda oturmayı düşünüyoruz hatta öyle yapacağız beyaz koltuğu çok seviyorum ama korkutuyordu hep beni nişanlım çok istiyor tabi temizliğe bakmadığı için :)) çalışıyorum da ne yapsam bilemedim şimdi çok tşk ederim sana canım mutluluklar dilerim tekrar :)