Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canımm konunu şimdi gördüm :))
aklımda gördüğüm çok ilginç şeyler var internetten resimlerini bulursam hemen ekliyeyyim :)
malesef aksesuarlar çok pahalı. özellikle klasik birşeyler bakıyosanız takımı 500 tl den aşağı bulamadım
daha ev yok eşya yok :18: o yüzden aksesuar listenin epey altlarındasırası geldiğinde fikrim olsun diye takipdeyim
![]()
yok canım öyle kristal takımı filan aramıyorum biraz sportif birazda romantik şeyler bakıyorum![]()
canım bu kadehler o kadar güzel duruyorki anlatamammm çok değiişik renk ve desnleri mevcut bakırköyde bir züccaciyede 3 ü 45 tl idi büyük, orta,küçük... ve gerçekten kocamanlardı :)) ufak bişi değiller yanii
Eki Görüntüle 366952
birde en güzel şeylerr... bilmiyorum beğenirmisin ama hem çok şık duruyor hemde çok manevi değeri yüksek bir ev eşyası die bilirim
Eki Görüntüle 366954
bu tarz fillerde çok hoş duruyor canım
Eki Görüntüle 366955
hepsi süpermiş bayıldımm
ama şu Eki Görüntüle 366954 bu daha hoş güzelll nerde bulabilirim acaba bir fikrin var mı
canım nerde oturuosun? ist de misin
malesef canım bursadayımm![]()
neresindensin bursanın bende doğma büyüme bursalıyım gelin geldim ist ye :))
iyimiş canım yenibağlar hamitlerdeyim bende:))
hmmm bende mesken kaplıkaya taraflarındaydım :)
bu arada valla bursada mahalle arası züccaciyeleri tavsiye edebülürümmmm :) daha uygun oluyorlar sen yine merkezi yerlere bak...bunlar her yerde olmuyor vallla ben taşsızını buldum 5 tl ye :) ikitane aldım kendim biraz taşladım :)