Evimiz için aksesuarlar

pakizee

14.07.2012
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.055
1.465
373
Kızlar ben Salon ve Yatak odamız için değişik ilginç ve fiyatı uygun aksesuarlar arıyorum vazo şamdan gibi çok şey istiyorum farkındayım
Sizler neler aldınız? Resimleri paylaşalım mı?

Bu sayfa 72. kez görüntülenmiş ama hiç kimse aksesuar almamış teşekkürler ilginiz için

selam canımm konunu şimdi gördüm :))

aklımda gördüğüm çok ilginç şeyler var internetten resimlerini bulursam hemen ekliyeyyim :)

malesef aksesuarlar çok pahalı. özellikle klasik birşeyler bakıyosanız takımı 500 tl den aşağı bulamadım

daha ev yok eşya yok :18: o yüzden aksesuar listenin epey altlarında :52: sırası geldiğinde fikrim olsun diye takipdeyim :3:

selam canımm konunu şimdi gördüm :))

aklımda gördüğüm çok ilginç şeyler var internetten resimlerini bulursam hemen ekliyeyyim :)

çok teşekkür ederim canım eklersen sevinirim ben sürekli netten bakıyorum ama ilginç birşeyler bulamadım pek:16:

malesef aksesuarlar çok pahalı. özellikle klasik birşeyler bakıyosanız takımı 500 tl den aşağı bulamadım

yok canım öyle kristal takımı filan aramıyorum biraz sportif birazda romantik şeyler bakıyorum :16:

daha ev yok eşya yok o yüzden aksesuar alımı listenin altlarında :51: sırası gelince bi fikrim olsun diye takipdeyim:ssz:

yazdığım gelmedi sanmıştım msj tekrarı olmuş özür:26:

Son düzenleme:
yok canım öyle kristal takımı filan aramıyorum biraz sportif birazda romantik şeyler bakıyorum :16:[/QUOTE]

anladım canım.işin daha kolay ozaman. mudo nun sitesindende bakabilirsin

yok canım öyle kristal takımı filan aramıyorum biraz sportif birazda romantik şeyler bakıyorum :16:

anladım canım.işin daha kolay ozaman. mudo nun sitesindende bakabilirsin[/QUOTE]
mudo ve ikea da çok hoş aksesuarlar var ama ben mobilyamı aldığım yerde değişik aksesuarlar gördüm
mobilyamla bütünleşmiş gibiydi sormayı da unuttum :54:
inegöle bakalım bir daha yolumuz ne zaman düşer bilemiyorum

canım bu kadehler o kadar güzel duruyorki anlatamammm çok değiişik renk ve desnleri mevcut bakırköyde bir züccaciyede 3 ü 45 tl idi büyük, orta,küçük... ve gerçekten kocamanlardı :)) ufak bişi değiller yanii

$images.webp

birde en güzel şeylerr... bilmiyorum beğenirmisin ama hem çok şık duruyor hemde çok manevi değeri yüksek bir ev eşyası die bilirim

$1111000215840_medium.webp

bu tarz fillerde çok hoş duruyor canım

$41572473_tn30_0.webp

canım bu kadehler o kadar güzel duruyorki anlatamammm çok değiişik renk ve desnleri mevcut bakırköyde bir züccaciyede 3 ü 45 tl idi büyük, orta,küçük... ve gerçekten kocamanlardı :)) ufak bişi değiller yanii

Eki Görüntüle 366952

birde en güzel şeylerr... bilmiyorum beğenirmisin ama hem çok şık duruyor hemde çok manevi değeri yüksek bir ev eşyası die bilirim

Eki Görüntüle 366954

bu tarz fillerde çok hoş duruyor canım

Eki Görüntüle 366955

hepsi süpermiş bayıldımm
ama şu Eki Görüntüle 366954 bu daha hoş güzelll nerde bulabilirim acaba bir fikrin var mı

iyimiş canım yenibağlar hamitlerdeyim bende :34: :))

hmmm bende mesken kaplıkaya taraflarındaydım :)

bu arada valla bursada mahalle arası züccaciyeleri tavsiye edebülürümmmm :) daha uygun oluyorlar sen yine merkezi yerlere bak...bunlar her yerde olmuyor vallla ben taşsızını buldum 5 tl ye :) ikitane aldım kendim biraz taşladım :)

hmmm bende mesken kaplıkaya taraflarındaydım :)

bu arada valla bursada mahalle arası züccaciyeleri tavsiye edebülürümmmm :) daha uygun oluyorlar sen yine merkezi yerlere bak...bunlar her yerde olmuyor vallla ben taşsızını buldum 5 tl ye :) ikitane aldım kendim biraz taşladım :)

iyi bakalım bende yarın sabah ilk işim burdaki züccaciyelere gezeyimmm :34:
çok teşekkür ederim ilgin için canımm:54:

hee bu arada taşlama işi yapıosan eminim çok marifetlisinn
ben çok çabuk sıkılıyorum da öyle :54:işlerden

kaplıkayaa süper bir yerr :54::16:

Back
X