• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimiz bellı oladan eşya alalım dıyoruzz?

canim ozamn almayin bence diger herseyini tamamla bi onlar kalsn evi bilip almak daha iyi cnku eger kucuk olursa almycagin parcalar olabilir eger yuk olmasin diyosan para at kenara yine ayni hesaba gelir acele etme diyorum ben :16:

vallahı bılemedım ben onu bakalım kısmet ole olacak sanırsam :6:

ewet bence öyle yapmalısın..kızlar şimdi babylıss maşa ve düzleştirici kullanıyordum.. kız kardeşim şehir dışında üni kazanınca o maşayı götürdü düzleştirici bana kaldı.. geçen bayramda geldiğinde düzleştiriciyide verdim ona... kendime yenı aldım markası Remıngton.. daha önce hiç duymadım aldığım yerdekiler çok önerdi saçımdada denedim güzel oldu.. siz biliyormusunuz.
yok canım bende de babylıss var ama remington u hıc duymadım

hmm canım bence bıraz rısklı olabılır ama dıyelım koltuk takımınız geniş ve bayagı yer kaplayacak gıbı o durumda salonu geniş bir ew tutarsınız aslında olmayacak bır sey de değil..

yanı ole düşünüyorum ama pişman olmak ta var:14::14:

Ben gittim beğendim aldım. Yani şöyle yaptım düğüne 7 ay gibi bi zaman var şuan mobilyalarımız mobilyacıda beklemede biz ön ödeme yapıyoruz en azından içim rahat taksitli olduğu için ödemelerimiz hafiflicek inş. düğüne kadar(mobilya taksitimiz yani (: ) beyaz eşyamıda aldım. kafam rahatladı. Bende kiracı olucam ama şartlar böyle almak zorundaydık. Eşyama göre ev tutarım olur biter. Bence sende böyle yapabilirsin.

canım ya nasıl yaptın pekı nereden kaca aldın??
benımde 9 ay var nerdeyse ama asıl cesaret ettin nasıl olçülerde aldın?? yanı planlı bı ev var mı kafanda??

benım oda bır salon olur dıye düşünüyorum ıkı tane 3lu koltuk, yatak odası, masa-sandalye ve konsol düşünüyorum
bu kadar teferruatsız şeyler aslında ve sade olacak ole ağır falanda degıl??

amma cok sordum degıl mı:9::9:

bizim yan komşudan biliyorum onlarda kendileri ev kurdukları için erkenden alıp taksitleri yarılamak istemişler ama evdeki hesap çarşıya uymamıştı..eşyalar geldiginde kızın moreli çok bozuktu çünkü eşyalar sıgmadı..yalvar yakar aldıkları yere 1-2 ürün iade etmişler sanırım..çok pişman olduklarını duymuştum :44:

gercekten mı :26: ayy bende ole olmak ıstemem:43:

Tutacağınız evin ortalama m2 si kafanızda bellidir, 2 oda mı 3 oda mı gibi. 4
Ona göre yatak odası tk, koltuk takımı ve yemek odası.
Hangi parçalarını isteyip istemediğini düşünerek bence almanız mantıklı olur.
Biz imkanımız varken almadık, şimdi mobilya ve beyaz eşya dışında her şeyimiz var
Ancak ev ve bu büyük eşyalar için epeydir toparlamaya çalışıyoruz

evet canım aslında aşagı yukarı bellı kafamda yanı ıkı tane 3lu koltuk, yatak odası, masa-sandalye ve konsol düşünüyorum.
ince şeyler evin içine gırınce hallolur dıye onları sonradan alırım dıye kafamda planlıyorum:44:

yanı düğünden sonra bır borç yıgını bızı bekleyecek zaten bunlarda olmasın dıyorum :19::19:

canım sen nşiye takıldın buna bukadar çok.. para bırıktırın bir kısmını peşin verirsiniz

canım sen nşiye takıldın buna bukadar çok.. para bırıktırın bir kısmını peşin verirsiniz

:9::9: aslında takılmadım düşünce halındeydı kafamda sıze sordum nişanlımla paylaştım derken alcaz gıbı bır duruma geldık:1:

Canım bayrmdan önceki hafta mobilya aldık. Arife günü mobilyaya uygun ev tuttuk. Problem olmuyor allah bir şekilde kolaylık veiyor.

canım ya nasıl yaptın pekı nereden kaca aldın??
benımde 9 ay var nerdeyse ama asıl cesaret ettin nasıl olçülerde aldın?? yanı planlı bı ev var mı kafanda??

benım oda bır salon olur dıye düşünüyorum ıkı tane 3lu koltuk, yatak odası, masa-sandalye ve konsol düşünüyorum
bu kadar teferruatsız şeyler aslında ve sade olacak ole ağır falanda degıl??

amma cok sordum degıl mı:9::9:

Ben izmirdeyim canım burda çiğlide bi mobilyacıdan aldık.Sen nerde yaşıyosun bilmiyorum. Fiyatlar çok uygun ama kalitesiz şeyler değil. Eğer izmirde isen özel mesaj atabilirim.Evi 2+1 düşünüyoruz nişanlımla. Zaten iki kişiyiz yeterde artar bile. Yatak odası + Salon için koltuk takımı + Oturcağımız yer içinde köşe takımı aldık ve yaşam ünitesi aldık (Yemek odası almadık gereksiz diye düşünüyoruz) Zaten mobilyalar beklemede mobilyacıda. İkimiz ödücegimiz için herseyi önceden ödemeye başladık. Beyaz eşyayıda ön ödeme yapıyoruz. Düğüne kadar borclarda yarılıcak inş. Ölçü falan almadık daha mobilyama göre ev bakarım sanırım. Çokta zor bişey değil.

bence alabilirisn. ben ev tutmadan almadım. eve göre alcam diye. sonra iki ayağım bi papuça sığdı. eve göre eşya aldım hep. ama ev kiraydı. geçen yıl ev değişirdim ve çok zorluk çektim. o evdeki eşyalarda buna uymadı.

sonuçta tek evde kalmazsın. ama eşyalar senle uzun zaman kalacak. eve göre değilde her eve uyabilcek, kendine uygun kendi zevkine göre eşya al bence

Canım bayrmdan önceki hafta mobilya aldık. Arife günü mobilyaya uygun ev tuttuk. Problem olmuyor allah bir şekilde kolaylık veiyor.

gercekten mı?? olur aslında tabıkı cok zor bişey degıl ya bencede ben ıyıce ısındım bu fikre:34::34:

baktım mobılyalarına gercekten cok zevklısın:16: ne kadar guzeller bende aynı senınkıler gıbı düşünüyorum cnm zevklerımız uyuşuo

pekı kaca aldın mobılyalarını?? nerden aldın bıde? :26::26:

kac odalı bır ev ıçın sectın mobılyalarını pekı?? uyum problemı olmadı mı ne bıleyım yatak odası falan??dolabın boyutları falan denk geldı mı??

Ben izmirdeyim canım burda çiğlide bi mobilyacıdan aldık.Sen nerde yaşıyosun bilmiyorum. Fiyatlar çok uygun ama kalitesiz şeyler değil. Eğer izmirde isen özel mesaj atabilirim.Evi 2+1 düşünüyoruz nişanlımla. Zaten iki kişiyiz yeterde artar bile. Yatak odası + Salon için koltuk takımı + Oturcağımız yer içinde köşe takımı aldık ve yaşam ünitesi aldık (Yemek odası almadık gereksiz diye düşünüyoruz) Zaten mobilyalar beklemede mobilyacıda. İkimiz ödücegimiz için herseyi önceden ödemeye başladık. Beyaz eşyayıda ön ödeme yapıyoruz. Düğüne kadar borclarda yarılıcak inş. Ölçü falan almadık daha mobilyama göre ev bakarım sanırım. Çokta zor bişey değil.

ayy canım ya cok ıyısın sagol ama ben ıstanbuldayım ankaray gıdıcem evlenınce mecburen:14::14: neyse ama ankarada d uygun mobılyacılar var siteler dıye bır yer mobılyanı orada yaptırabılıosun yada uygun mobılyacılar oluo ben ortalama fıyat ne kadar olur dıye merak etmiştım sadece?? bizde 2+1 düşünüoruz. ben salonda oturup kalkıcam bı odayı mısafır yatması ıcın ayırırım dıyedüşünüyorum ıkımızın aılesınden de gelen olur arada orada yatarlar. yanı salon için 3lu ıkı koltuk, yemek masası-sandalyesı ve yatak odası.tv unıtesını sonra da alabılırız.1 küsür falan tutar oda.

ama sen yemek odası almıcaz yazmışsın nerde oturacaksınız yemek ıcın falan arkadaslar gelınce akrabalar gelınce??:26:

Back
X