Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temizlik sirkesini demiyorum üzüm sirkesi ile silmeyin bende beyaz sirke kullanırım buzdolabında olsun mutfak dolabı olsun cam ayna olsun çok güzel yapar üzüm sirkesini eve dökmeyin ben zamanında döktüm başıma gelmeyen kalmadı
Noldu bak merak ettim 🙄

Düşük oldu kuzm :KK43: ondan söyleyebilrsn
Vallaha canım ben geçen sene evimi hep üzüm sirkesi ile sildim sonra sirke ile silmeyi bıraktım musallat oldular yatağı tekmelediler üstümüze çıktılar evde huzur kalmadı gece rahat yok koltuk oynamasimi dersin oğlanın odasindan oğlan uyurken duvara oyuncak firlamasimi dersin en sonunda hoca buldum eve koruyucu yazdırdım bı kaç ay önce ev aldık taşındık evime astım kurtuldum yoksa başımız beladaydi yeni evime asla sirke ile silmedim ne olur ne olmaz diye

Vallaha canım ben geçen sene evimi hep üzüm sirkesi ile sildim sonra sirke ile silmeyi bıraktım musallat oldular yatağı tekmelediler üstümüze çıktılar evde huzur kalmadı gece rahat yok koltuk oynamasimi dersin oğlanın odasindan oğlan uyurken duvara oyuncak firlamasimi dersin en sonunda hoca buldum eve koruyucu yazdırdım bı kaç ay önce ev aldık taşındık evime astım kurtuldum yoksa başımız beladaydi yeni evime asla sirke ile silmedim ne olur ne olmaz diye
Banada taşındığımız evde olurdu ama hep Tekken eşim iş için gitti bir gece sürgülü gardlbım açıldı gecenin 4de 🤦‍♀️ ay ne uğraşırlardı evden bence ya bu evimin maşallah enerjisi iyi geldi

Banada taşındığımız evde olurdu ama hep Tekken eşim iş için gitti bir gece sürgülü gardlbım açıldı gecenin 4de 🤦‍♀️ ay ne uğraşırlardı evden bence ya bu evimin maşallah enerjisi iyi geldi
Sorma vallaha Allah'tan kurtuldum hiç iyi değil silmeyi bıraktım sirkeyle beyaz sirke kullanıyorum

Bence kullanmaya devam et bırakma derim birakirsanda taşın evden alta yazdım oku istersen canım

Ya ben bayadır unutmuştum temizlikte sirke kullanmayı. Bu gün bu konuyu görünce hatırladım.. yarın sirke ile temizlik yapmayı Düşünüyordum.. uzun süredir kullanmıyorum birşey olmadı.

Ya ben bayadır unutmuştum temizlikte sirke kullanmayı. Bu gün bu konuyu görünce hatırladım.. yarın sirke ile temizlik yapmayı Düşünüyordum.. uzun süredir kullanmıyorum birşey olmadı.
Sonradan çıkar kokusu merak etme ama her ev farklıdır benim çıktığım evde çok kavga vardı eşimle falan çok kavga ederdik yanlız banyo yapamazdık hamdolsun yeni evimde yok birşey kavga dahi etmedik

Sorma vallaha Allah'tan kurtuldum hiç iyi değil silmeyi bıraktım sirkeyle beyaz sirke kullanıyorum
Ben sirke filanda kullanmadım sürekli korkardım eşim sabah işe giderdi 7 bucukta basladı düşün üstüme binerdi bişi gözlerimi açamadım haftada 2 3 aynı olayı yasadım bir gün elim gözümün yakınındaydı zoraki kapagını açmaya calıştım gözümün bişiler uçuşuyodu resmen o günden sonra zaten iyice sinirlerim bozuldu korkmuyordumda artık düşün dönüp tekrar yatardım öyle bezdim 😄

:)
İçerikten banlanmayalım da, yok öyle bir şey.
Ha inanılıyorsa bilakis sirke koruyucudur her türlü kötü duruma.
Yapın siz sirke ile temizliğinizi, mis gibi...

Arada sirkeyle sildim zamanlar oldu karşılaşmadım böyle bir olayla belkide tesadüf olmuştur sizinki

Ben sirke filanda kullanmadım sürekli korkardım eşim sabah işe giderdi 7 bucukta basladı düşün üstüme binerdi bişi gözlerimi açamadım haftada 2 3 aynı olayı yasadım bir gün elim gözümün yakınındaydı zoraki kapagını açmaya calıştım gözümün bişiler uçuşuyodu resmen o günden sonra zaten iyice sinirlerim bozuldu korkmuyordumda artık düşün dönüp tekrar yatardım öyle bezdim 😄
,😂😂😂😂 Hiç sorma bende sirkeye gelemiyorlar diye yatmadan önce her yerime sirke surerdim uyurdum

:)
İçerikten banlanmayalım da, yok öyle bir şey.
Ha inanılıyorsa bilakis sirke koruyucudur her türlü kötü duruma.
Yapın siz sirke ile temizliğinizi, mis gibi...

Aman banlanmayalim :) Kesinlikle sirkeden kaynaklandığını düşünmüyorum. Aksine sirke evin enerjisine çok iyi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X