Eviminin enerjisinini düşük olduğunu düşünüyorum, ne yapmam lazım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

feruzecerci

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
1.918
3.263
Evet arkadaşlar, çoğunuza saçma gelebilir bana da anlamsız gelirdi bu tip enerji, çakra işleri.
Ancak evimde her Allahın günü bir şeyler kırılıyor şaka gibi, her gün cam temizliyorum bu evde.
Dün elimden kase düştü makineye yerleştirecekken, nasıl düştü anlayamadım. Bugün eşim sürahiyi düşürdü her yer cam oldu, bunu yazmadan önce düşüncelerim bu yöndeydi, sehpanın üzerinde su bardağım vardı, kedim basbayağı gitti patisiyle ittirdi yere attı, yine cam kırığı oldu her yer onu temizledim.
Bu bir kaç günlük bir şey değil evde sürekli bir şeyler kırılıyor ya da bozuluyor. Dışarıdan eve girince migrenim tutuyor, geçen haftalarda da başka sebepsiz bir hastalığım peydah oldu, mide bulantısı... Hatta öyle ki gittiğimiz hastanede mide bulantısı dışında bir şikayetim olmamasına rağmen Kovid olma durumuma baktılar, kanım ve röntgenim temiz çıktığı için Pcr testine lüzum görmediler. Mide bulantımın sebebi bulunamadı. Evin enerjisi düşük ya da çok negatif enerji var, altı aydır bu evdeyiz altı ayda bir insanın hiç bir takımı denk kalmaz mı, su takımlarım bozuldu, yemek takımlarım bozuldu, kahve takımlarım çay takımlarım hepsinden birer ikişer parça kırıldı.
Durduk yere bozulan eşyalar oldu, bir müddet lavaboyu başedemedik, yaptırıyoruz ertesi gün başka bir sorunu çıkıyor. Ha bir de geçenlerde evimize bir yarasa girdi yaralı bir yarasaydı öldü. Kursağı şişmişti. Korktum bayağı, neyse bunların hepsi bir tesadüf mü yoksa internette okuduğum şekilde evde negatif enerji mi var bunu nasıl anlarız ?
Adaçayı yakmak gibi tütsülü ritüeller mi yapmalıyım ? Yoksa feng suhi tarzı dekorasyon yöntemlerini mi denemeliyim bilmiyorum.

Adaçayı tavsiye ederim
Ben de uzun suredir yapmadım ama bu evime girerken taşındıktan sonra temizlik suyuna sirke damlatip sonrasinda adaçayı yakmistim
Evin eskiden kalma negatif enerjisi olabilir adacayi yakin sirkeli suyla temizleyin bir de arada internetten Kuran açın, evinizde yemek yaparken dua okuyun felak nas mesela, girip çıkarken besmele çekin
Feng shui biraz detayli birsey ama geleneksel pratik seylerle başlayın ileride gerekirse onu da denersiniz

Ben inaniyorum evlerin enerjisi olduğuna, bazı evlere gittigimde resmen içim sıkılıyor, bir agirlik cöküyor ustume, kasvetli havasi oluyor o evlerin. 🙄
tabi ev sahiplerine boyle seyler soylemiyorum 😬😬

Sirkeyle silip, tütsü yapin derim.

Tütsü şu hazır satılan çubuklar mı yoksa adaçayı biberiye gibi doğal bitkilerin yakılması mı ?
Tamam temizlik suyuna sirke koyayım teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu arada adacayi yakmak yerine adacayi yagi alip buhur da yapabilirsiniz
Bir de sandal agaci tutsusu tavsiye ederim o da basta biraz bas agrisi yapar ama sonra o kadar sakinlestirir ki, ben negatifi uzaklastirdigina inanıyorum geceleri bazen yakarim sakince uyumami saglar ama dumana karşı uyanıkken bitirmeye çalışırım

Tütsü şu hazır satılan çubuklar mı yoksa adaçayı biberiye gibi doğal bitkilerin yakılması mı ?

Bitki tercih ederdim ben olsam bir de doğal biberiye yagi, lavanta yagiyla buhur yapabilirsiniz bu daha kolay biraey. Bunlari yaparken camlari iyice acin havalandirin evi yoksa baya baş agrisi yapar bide alerjinizin olmadigina emin olun.

Adacayi tutsusu satılmıyor zaten ben cok aramistim :) normal kuru ot var ya çay yapilan onu yakin önce 5 saniye kadar dumani ciksin sonra tum evde gezdirin ozellikle köşeli yerlerde
Tüm evin camlari kapali olsun bir de en son banyoyu da yapin kapisini kapatin ve sonra camları acin ki is kokusu gitsin sonra çok hos bir koku kaliyor bir de klozet kapagini kapali tutun

Bu arada adacayi yakmak yerine adacayi yagi alip buhur da yapabilirsiniz
Bir de sandal agaci tutsusu tavsiye ederim o da basta biraz bas agrisi yapar ama sonra o kadar sakinlestirir ki, ben negatifi uzaklastirdigina inanıyorum geceleri bazen yakarim sakince uyumami saglar ama dumana karşı uyanıkken bitirmeye çalışırım
Yaa çok çok teşekkür ederim... Evde aklıma geldikçe sürekli okurum, eşim bu konuda biraz daha uzak maalesef, Halbuki Arapça okumayı da biliyor ama işte ben çok sıkıştırırsam okur. O da binde bir :KK43: Evde tütsü filan yaksam herhalde saçma bulur, burada birisi bir site önermişti günlük duaların olduğu, oraya bakıyorum diye bile gülmüştü, nasıl bir dünyan var senin diye :/ Hoşuna gidiyor ama benim çok masum olduğumu düşünüyor, ona göre evrenin işleyişi daha farklı, öyle okumakla olmaz gibi Tövbe Tövbe uç şeyler söyleyip canımı sıkabiliyor bazen.

Bitki tercih ederdim ben olsam bir de doğal biberiye yagi, lavanta yagiyla buhur yapabilirsiniz bu daha kolay biraey. Bunlari yaparken camlari iyice acin havalandirin evi yoksa baya baş agrisi yapar bide alerjinizin olmadigina emin olun.

Evime bitki alsam en fazla 2 hafta yaşar, ay onlar bile yaşamıyor. Eşim orkide getirmiş ben çok seviyorum diye, bir haftada kupkuru bir dal kaldı. Bahçemiz var, sebze ektik, bir çoğu hasta oldu verim olmadı. Çiçek tohumu ektim hiç biri çıkmadı, arkadaş daha neler neler...
Bizim evde bir sorun yemek artıklarının çöpe gitmesi, belki bu da bereketi azaltıyordur.

Evime bitki alsam en fazla 2 hafta yaşar, ay onlar bile yaşamıyor. Eşim orkide getirmiş ben çok seviyorum diye, bir haftada kupkuru bir dal kaldı. Bahçemiz var, sebze ektik, bir çoğu hasta oldu verim olmadı. Çiçek tohumu ektim hiç biri çıkmadı, arkadaş daha neler neler...
Bizim evde bir sorun yemek artıklarının çöpe gitmesi, belki bu da bereketi azaltıyordur.

Sizden once kimler oturuyordu acaba 🙄 belki evde kotu seyler olmuştur ve onun enerjisi hala duruyordur. Tasinmadan önce boya yapip sirkeyle sildiniz mi hiç

Ben evlenirken eve yerleşmeden önce bomboşken heryeri dip köşe sirkelemiştim.

Sizden once kimler oturuyordu acaba 🙄 belki evde kotu seyler olmuştur ve onun enerjisi hala duruyordur. Tasinmadan önce boya yapip sirkeyle sildiniz mi hiç

Ben evlenirken eve yerleşmeden önce bomboşken heryeri dip köşe sirkelemiştim.

Taşınırken boya yaptırdık, evin her yerini sildik ama normal yüzey temizleyicisi kullanmıştık. Dolapları da öyle deterjan ile temizledik, sirke aklımıza gelmedi.

Ceptelefonunuzu tv ye bağlayın ve dua açın ordan hergün evin icinde okunsun
Sirkeli su ile evinizi temizleyin ama sirke tek başına yeterli olmaz
Bir tavaya adacayi koyup yakın ve evin heryerinde gezdirin yukarıda yorum yazan arkadaşın anlattığı doğru. O şekilde yapın
Ve evde kullanmadığınız sevmediğiniz eşyalarınızı atın ve ya birine verin
Ayrıca kırık eşya hic bulunmasın evde atın direkt.
Keşke eve girmeden önce boyatsaydiniz ama yine yapabilirsiniz

Taşınırken boya yaptırdık, evin her yerini sildik ama normal yüzey temizleyicisi kullanmıştık. Dolapları da öyle deterjan ile temizledik, sirke aklımıza gelmedi.

Bir arkadaşım arap sabunu kullan temizlikte, eşyaların eskimez sararmaz demişti. Bugün arap sabunu ile temizlik yaptım, bir sürahi bir de bardak kırıldı :KK70:

Yarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?

Yaa çok çok teşekkür ederim... Evde aklıma geldikçe sürekli okurum, eşim bu konuda biraz daha uzak maalesef, Halbuki Arapça okumayı da biliyor ama işte ben çok sıkıştırırsam okur. O da binde bir :KK43: Evde tütsü filan yaksam herhalde saçma bulur, burada birisi bir site önermişti günlük duaların olduğu, oraya bakıyorum diye bile gülmüştü, nasıl bir dünyan var senin diye :/ Hoşuna gidiyor ama benim çok masum olduğumu düşünüyor, ona göre evrenin işleyişi daha farklı, öyle okumakla olmaz gibi Tövbe Tövbe uç şeyler söyleyip canımı sıkabiliyor bazen.
Evet o da etkili olabilir bence yemekleri atmak yerine biriktirin ya da bir kaba koyup copun yanına koyun sokak hayvanlari da yesin
Bir de arap sabunu en dogal temizlik malzemesi ama bence sirkeli su yapin bu arada kötü kokar ama 5 dk sonra ucar zaten sirkeli temizlik sonrası bir de adacayi tutsusu yakarsiniz oh mis olur

Yarın tüm odaların yerlerini sirkeli suyla silip adaçayı yakacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sirke olarak kendi yaptığım sirkem var ama hiç kıyamam sadece salatalarda kullanıyorum, onu mu kullanayım yoksa marketlerde ucuza satılanlardan kullansam yeterli olur mu, lütfen yeterli olsun çünkü diğeri benim gözümün nuru :))
Bir de bilgisayardan Dua açayım ya da Kuran, özellikle tavsiye edeceğiniz bir dua ya da Sure var mıdır?
Hazır al ev yapımı nimettir yaa
Benim.annem de yapip bana vermisti ben de temizlik sirkeai yapacağım diye küçük bir kavanoza koyup limon portakal kabukları koymustum ve sonra temizlikte kullandim😂 komsum demediğini bırakmadı 😃 deliye bak ev sirkesini temizlige kullanmis dedi :KK70:

Hazır al ev yapımı nimettir yaa
Benim.annem de yapip bana vermisti ben de temizlik sirkeai yapacağım diye küçük bir kavanoza koyup limon portakal kabukları koymustum ve sonra temizlikte kullandim😂 komsum demediğini bırakmadı 😃 deliye bak ev sirkesini temizlige kullanmis dedi :KK70:

Tamamdır yarın bunları yapacağım, oh şimdiden rahatladım. :KK200::KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X