- Konu Sahibi berraksuuu
-
İlaç beni bu duruma soktu zaten zayıflamadım da anlamadım tekrar doktora gideceğim haftaya uyanamıyorum vs dozu tahminen az ya da yanlış ilaç sağolasın ilgin için.
alemsiniz kızlar valla.boşverin işler kalsın .aman koyverin gitsin.temizlik yapan arkadaşlar siz ne zaman dinleneceksiniz burda böle kalmışsınız:)
Öyle deme. Artık eşim olayı dalgaya almaya başladı. Cuma akşamları: " Yarın ne yapacaksın evde misin bi işin var mı?" diye sorduğunda "temizlik yapacağım" diyorum her defasında geliyor işten eve, bakıyor ortada yok birşey.
Bu hafta sonunda artık dayanamadı "İnşallah" dedi gülerek. Neyse biraz zorladımda kendimi 3-5 yapabildim azbuçuk birşeyler. "Buna da şükür" dedi
cnm yaa aynı ben
pln397, hayattanazicik çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah şifanızı versin inşallah. Halamda da var biliyorum Hoşimatoyu. Ancak çok inatçı kadın halam bayağı üstesinden geliyor herşeyin maşallah.
hadi titiz arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz
şimdi aklıma geldi.evine misafir falan çağır.şu gün bana gelin de.mümkünse 1-2 gün sonrasına olsun.bak gör nasıl bal dök yala yapıyorsun evi :) insan o zaman bütün heryeri kırklıyor.arada misafir gelmesi iyi oluyor...
rica ederim.geçmiş olsun ayrıca.bununla yaşamayı öğreneceğiz.o bizden korksun.dimi ama
pln397, hayattanazicik çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah şifanızı versin inşallah. Halamda da var biliyorum Hoşimatoyu. Ancak çok inatçı kadın halam bayağı üstesinden geliyor herşeyin maşallah.
atalarımız ne dimş...yarın ölecekmiş gibi bedenini temiz tut
misafir gelecekmiş gibi evini temiz tut..
bu söz hayat felsefeniz olsun:)))
evet cnm çok haklısın bende misafir gelecekmi tertemiz olur ev hatta her misafir sonrası bundan sonra ev hep böyle kalcak derim ama kalmaz
o yüzden sık sık misafir çağırmakta fayda var
iyi oluyo ya.hiç halsizlik yorgunluk düşünmeden tam gaz çalışıyorsun evde.misafirler gidince pestilin çıkıyor ama cam kapı derken dip köşe temizleniyor.bu aralar haftada bir cam siler oldumçağırın arkadaşlarınızı eviniz pırıl pırıl olsun
evet misafir iyi çözümde ben gurbetelerinde tek başımyım:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?