evimin sürekli derli toplu olması için ne yapmalıyım..

alemsiniz kızlar valla.boşverin işler kalsın .aman koyverin gitsin.temizlik yapan arkadaşlar siz ne zaman dinleneceksiniz burda böle kalmışsınız:)

Öyle deme. Artık eşim olayı dalgaya almaya başladı. Cuma akşamları: " Yarın ne yapacaksın evde misin bi işin var mı?" diye sorduğunda "temizlik yapacağım" diyorum her defasında geliyor işten eve, bakıyor ortada yok birşey.

Bu hafta sonunda artık dayanamadı "İnşallah" dedi gülerek. Neyse biraz zorladımda kendimi 3-5 yapabildim azbuçuk birşeyler. "Buna da şükür" dedi

cnm yaa aynı ben

pln397, hayattanazicik çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah şifanızı versin inşallah. Halamda da var biliyorum Hoşimatoyu. Ancak çok inatçı kadın halam bayağı üstesinden geliyor herşeyin maşallah.

pln397, hayattanazicik çok geçmiş olsun arkadaşlar. Allah şifanızı versin inşallah. Halamda da var biliyorum Hoşimatoyu. Ancak çok inatçı kadın halam bayağı üstesinden geliyor herşeyin maşallah.

teşekkür ederim canım.ben de o hastalığı sildim artık beynimden.sadece ilacımı içiyorum.o kadar.7 yıl oldu.daha ne hastalıklar var deyip yola devam.halan da öyle yapmış galiba :)

hadi titiz arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz

şimdi aklıma geldi.evine misafir falan çağır.şu gün bana gelin de.mümkünse 1-2 gün sonrasına olsun.bak gör nasıl bal dök yala yapıyorsun evi :) insan o zaman bütün heryeri kırklıyor.arada misafir gelmesi iyi oluyor...

Son düzenleme:
atalarımız ne dimş...yarın ölecekmiş gibi bedenini temiz tut
misafir gelecekmiş gibi evini temiz tut..
bu söz hayat felsefeniz olsun:)))

slm kızlar tam benlik bu konu bende birazcık dağınık biriyimdir evi temizlerim ama eşyaları aldığım yere koymadığım için çok kötü görünebiliyo zaten temizliği gösterende düzenlilik etraf topluysa herşey yerindeyse temiz görünüyo ama ne kadar temiz olursa olsun dağınık olunca çok pismiş gibi oluyo bide 2.5 yaşında oğlum var düşünün evin dağınıklılığını

evet cnm çok haklısın bende misafir gelecekmi tertemiz olur ev hatta her misafir sonrası bundan sonra ev hep böyle kalcak derim ama kalmaz
o yüzden sık sık misafir çağırmakta fayda var

rica ederim.geçmiş olsun ayrıca.bununla yaşamayı öğreneceğiz.o bizden korksun.dimi ama

Çok yeni ondan bu etkiler henüz alışamadım ama bunada şükür bedenen alışsam düzene kesin hayatımda yoluna girer :)

Sağolasın doğru tedaviyle herşey yoluna giriyormuş diyorlar.

atalarımız ne dimş...yarın ölecekmiş gibi bedenini temiz tut
misafir gelecekmiş gibi evini temiz tut..
bu söz hayat felsefeniz olsun:)))

Yeni felsefem bu bayıldım valla :)

evet cnm çok haklısın bende misafir gelecekmi tertemiz olur ev hatta her misafir sonrası bundan sonra ev hep böyle kalcak derim ama kalmaz
o yüzden sık sık misafir çağırmakta fayda var

iyi oluyo ya.hiç halsizlik yorgunluk düşünmeden tam gaz çalışıyorsun evde.misafirler gidince pestilin çıkıyor ama cam kapı derken dip köşe temizleniyor.bu aralar haftada bir cam siler oldum çağırın arkadaşlarınızı eviniz pırıl pırıl olsun

evet misafir iyi çözümde ben gurbetelerinde tek başımyım:84::84::84::84:

Misal dün ve bugün çamaşır yıkadım şu an şarıl şarıl yağmur yağıyor kaldı hepsi ıslak valla böyle ortalarda kalınca da çamaşırlık baktıkça delleniyorum.

Dün evin camlarının yarısını silmiş olduğumdan hiç bahsetmeyeceğim dört bir yanı cam evin tek günde bitmiyor. Evlenmeden önce içine girerken kadın 1 günde sadece camlarını temizleyebilmiş diğer yerler için ertesi gün gelmişti. şimdi sildiğim tüm camlar pislendi yağmurdan Zaten zorla yapıyoruz işi gücü bir de doğa ana köstek oluyor

valla çalışıyorsanız herşey daha da zor oluyor..hele de çocuk varsa,en güzeli herşeyi bulduğun gibi bırak felsefesi.. eşinizinde size yardımcı olmasını isteyebilirsiniz ama işin sırrı hızlı olmakta.ben kalkar kalkmaz hemen yatk odasını toplarım..banyoya girmişken banyo yapmadan önce banyoyu yıkar çıkarken çamaşırları atarım.. boş zamanım varsa ütü yapar herşeyi asarım akşam yatmadan önce heryeri toplarım ki sabah dağınık görüp moralim bozulmasın. bi de börek vs yaptığımda çok yaparım ki buzluğa ataıp misafir geldiğinde hemen çıkarabileyim..zaman zaman ayrıntıı temizliklerimde eşim de yardımcı olur sağolsun öle böyle gidiyor işte

Aynı durum bende de var çalışıyorum bi yandan bi yandan evde çocuklar yetişemiyorum. Çocuklar çok dağıtıyor eve geldiğim de peşimde kalıyorlar o yüzden hiçbir iş yapamıyorum çok üzülüyorum o yüzden. Aslında dağınık değilim aldığımı yerine koyarım ama bakıyorum her yer dağınık ya içimden gelmiyor toplamak arkadan aynı şekilde dağılmış görünce bende moral sıfır oluyor. Ondan sonra bana filanca çok hızlı çok düzenli hamarat dediklerinde sinirlerim bozuluyor ben de öyle olmak istiyorum ama çocuklardan işten evin işini bir sıraya koyamıyorum

Merhaba Evinizin daha derli toplu görünmesi için depolama çözümlerine başvurabilirsiniz. O zaman eşyalarınızın hiç biri dağınık olmayacak, tozlanma gibi dertlerle daha az uğraşacaksınız. Her şey bir düzen içinde olunca zamandan tasarruf edeceğinize emin olabilirsiniz. Mesela bu yazıdaki önerilerimiz işinize yarayabilir.
Depolama Çözümleriyle Alan Tasarrufu | Evmanya Magazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…