- Konu Sahibi berraksuuu
-
Aynı dertten ben de müzdaripim malesef
Hafta içi çalışıyorum ve sürekli ayaktayım. Masabaşı bir işim yok sürekli koli indir-kaldır, paket yap getir götür. Ağır bir iş. yalşalık olarak 3,5 aydır bu işteyim ve 3,5 aydır bütün ev işlerim altüst oldu.
Önceleri kendi işim vardı. Ama iflas ettim. Kendi işim varken sorunum yoktu ve yeni evliydim o zamanlar düzenim vardı. Sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlardım, eşim işe gitmek için çıkınca 1 saat içinde akşamki yemeğimi yapar, bulaşığımı yıkar, ütü falan varsa 2-3 onları hemen elden geçirir, ortalığı, yatağı toparlar evden çıkar işime giderdim. Akşam geldiğimde sofra hazırlar, eşim gelene kadar elektrik süpürgesi açardım. Sonra yemek ve çay keyfi. Dizi ya da film izlerdik bilgisayarda.
Gene aynı saatte evden çıkıyorum ama çok yoruluyorum. Sabahları uyanamıyorum. Dolayısıyla artık eşime kahvaltı hazırlayamıyorum. İşe gidiş saatime yakın zorla uyanıp 15 - 20 dakikada hazırlanıp çıkıyorum. Akşam gelince de çabuk hazırlanacak yemekler hazırlıyorum. Sonrasında ne çay içmeye ne birşey izlemeye halim ve isteğim kalmıyor. Cumartesi ufak tefek şeyler yapabiliyorum genel temizliğe hala girişemedim. Hem eşime kahvaltı hazırlayamadığım, hem de evin işleri bu şekilde biriktiği ve altından kalkamadığım için rahatsız olmaya başladım. Kendimi yetersiz görmeye başladım. Düşünün ki çocuğumuz yok. ÇAlışan çocuklu kadınlar nasıl altından kalkıyor bu işlerin ipuçları verseniz ne güzel olur.
cnm çok hak veriyorum sana...aynen bende senn gibiyim...kalkım şimdi yapayım diyorum elim ayağım kalkmıyor....
ne yapacağım allahım eski günlerdeki gibi pırıl pırıl bir evim olsun istiyorum..bu halsizliğim nasıl gidicek
Sanırım sen hamilesin anladığım kadarıyla. O sebepten senin yorulman, halsiz olman gayet normal. Yardımcı ile halledebilirsin bir müddet bence maddi durumunuz müsaitse.
Ben malesef bir yardımcı bayan alamıyorum maddi durumumuz iyi değil ucu ucuna yetişiyor maaşlar borçlara. Kendimde yapamıyorum
Bir plan program mı uygulasak acaba:44:
Bende berbat durumda evim temizlik yapmak gelmiyor içimden bu hastalık beni mahfetti (haşimato) sürekli halsizim bulaşık yıkamaya bile üşeniyorum ki çok çok titiz bir kadından dönüştüm bu hale neler yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmaya takatim yok
lifeistooshort cnm yarın ilk yapacağım iş evimde gereksiz olan ne var ne yoksa hepsini atacağım...herhalde işe böyle başlamak daha uygun olucak..
ben de hashimatoyum.ilacın dozunu ayarlayıp değerlerin normal seviyede olursa bir sorun olmuyor.ama ilaç kullandığın halde halsizsen ilacın yeterli gelmiyor olabilir....
Hah valla onu unuttum ben ben de bugün ayırdım bi dünya gereksiz şeyi evde yer de açıldı :)
İlaç beni bu duruma soktu zaten zayıflamadım da anlamadım tekrar doktora gideceğim haftaya uyanamıyorum vs dozu tahminen az ya da yanlış ilaç sağolasın ilgin için.
alemsiniz kızlar valla.boşverin işler kalsın .aman koyverin gitsin.temizlik yapan arkadaşlar siz ne zaman dinleneceksiniz burda böle kalmışsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?