• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimin resimleri

Merhaba Kalinkaa,ilk defa giriyorum bu topiğe.Evinin resimlerini bizlere açman çok değişik eğlenceli ve sevimli geldi bana.Evini çok sevdiğin belli.Güle güle ve her zaman ağız tadıyla mutlu günlerde otur inşallah.Benim gözüme çarpan bazı detaylar.Mesela Yemek bölümünün olduğu salon kısmında perdeler,yerdeki çizgili halı ve sıklamen rengi duvar sanırım biraz karışmış ve gözü yoruyor.Tek bir yeri desenli yapıp,diğer yerleri düz sade renklerde bıraksan sanki daha mı iyi olurdu? Halı desenli olup,Perde dümdüz bir renk olabilirdi.Yada halı düz, perde düz ama duvar çarpıcı renk olması sanki daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ama tabiki bu benim düşüncem.Yatak odanda da aynı şeyi yapmışsın.Duvar rengi desenli,örtün desenli...biri desenli olup diğeri düz olursa daha bir uyum olur sanki.

Bu arada mutfağına bayıldım.Benim de mutfak rengim yeşil:) gerçekten çok zevkli.

Sana bu güzel evinde huzurlu gönlünce güzel günler dilerim.Sağlıcakla kal.

kırmızı,siyah ve beyazı çok seviyorsun anlaşılan:) çok güzel bir evin var canım Allah huzurla oturmayı ve bir ömrü yaşamayı nasip etsin.

bence evin gerçektende çok güzel canım
kırmızılı odana ve yastıklarını çok beğendim o odanın penceresini yakından çekebilsen keşke camdaki akseuarları da çok merak ettim :44:
güle güle oturmanı dilerim mutluluklar...

benimde gözümü en rahatsız eden fuşya duvar kağıtları(televizyonun arkasındaki)

onun dışında herşey güzel.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Size özelden mesaj yazmak isterdim ama mesaj sayım yeterli olmadığı için yazamadım.Evinizin resimlerinin başka bir facebook sayfasında gördüm.Kayıtsız kalmak istemedim.Yayınlayan sizmisiniz yoksa arakçılarmı?

Yanıtsız kalmış.Ben de meak etim.:ssz: O duvar kağıdının üretilmiş olmasına bile şaşırdım açıkçası:26:

girişteki vestıyer ve lambır duvardakı bence degısmelı hiç güzel degıl

yatak odan çok guzel ama halısı sade duz olmalı kesınlıkle duvarla beraber yormus ortalıgı karıstırmıs

bnayonun renklıerını begendım cok guzel( o lavabo kullanıslı mı bende dusunuyorum ama)

salonun perdeler cok yorucu stor desenlı neden yanları sade secmedın ki asırı karısık kıvır kıvır - halında cok desenlı sade duzz bır beyaz halı cok ıyı olurdu mobılyalar gayet guzel canım

çizgili- desenli- leopar gıbı her sey karısmıs bence sadece bırı olmalı desen secımındede kırmızı duvar kagıdın bıle desenlı ne bu desen aşkı ayoll:1: kırmızı ıddıalıdır bıde desen çifte kavrulmus olur rısk 2 kataa cıkar balkon kapıısndakı ipli perdede bıle ısltı var gereksız sade bır stor olsa daha ıyı olurdu

mutfagın guzel sade yormuyor ama vestıyer cok kötü modern parcaların oldugu bır eve yakısmamıs

oturma odan mobılyalarda cok guzel ama canım halıda puantıye perdede puantıye ve tum duvarlar kırmızı:20: sehpa da desen yıne :9::9: ay senın ruhunda bır karısıklık bır kararsızlık mı canım kesınlıkle evıne yansımış. aslında sadelıgı sevıyorsun ama gösterıste var ruhunun bır yerınde .renkler ve objelerde muthıs ıddıalısın .

gule gule otur nacızane fıkırlerımm:16::16::16::16:

öncelikle güle güle oturun evinizin ençok mutfağını beğendim çünkü en sade orası görünüyordu diğer odalar biraz boğucu geldi bana duvar kağatları özellikle çok kapatmış banyonuz dahi kırmızı renkler hakim kırmızıyı bende evimde kullandım ama sınırlı olarak ben sadelikten yanayım

çokk güzel yaa güle güle oturunn.
Benimde hep hayalimde banyoyu siyah kirmizi yapmak varr:31:
Ama bana daha çok varr:50:

çok zevkli dösenmis eviniz :nazar:

Mutfağına bayıldım ferah ferah güle güle otur canım:nazar:

Eviniz çok güzel ancak koyu renkler bnm içimi karatıyor evde :) kırmızı gibi keskin renklerde gözlerimi yoruyor , ama yinede çok hoş

Eviniz tam benim tarzım, modern, iddialı, rahat... Çok beğendim. Huzurla oturun

oturmaodan ve banyon çok kırmızıolmuş kırmızı iddialı ve güzel bir renktir fakat asabiyeti çağırır keşke bu kadar yoğun kullanmasaydın evde kavga gürültü artarsa banyonu ve oturma odanın duvarını değiş hemen bence :)) güzel

mutfaktaki bar sandalyelerinden ben de istiyorum ama cesaret edemiyorum. nasıl kullanışı rahat mı ve banyo paspasını nerden aldın arkadaşım. evin süper bayıldım her renk var :)

Back
X