• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimin resimleri

güle güle otur canım yalnız ben bu kadar keskin renklerin hakim olduğu odada oturamazdım sanırım kırmızı siyah ikisinin aynı yerde kullanılması zaten basık ve göz yorucu olur bana göre ama mutfakkk mutfağına bayıldım tek kelime ile rengi düzeni çok hoşuma gitti banyonda gayet güzel

yatak odana , banyona bayıldım mutfak da çok güzel buraya kadarı çooooook güzel çok zevkli. salonda tv ünitesi tarafı karışık geldi biraz. güle güle otur çok zevklisin canım

rengarenk ne güzel...:nazar::nazar::nazar:
ben beğendim valla...
özellikle mutfağın çok güzel...
iyi günlerde huzurla otur inşallah...

mutfağa bayıldım salon çok karmaşık geldi bana yaa.sanki tv ünitesinin arkasıdaki duvar kağıdı mı bozmuşş..

Renkler ne kadar iddialı ve baskın, tek kelimeyle cesur seçimler..
Mutfağa bende bittim. Ahşap jaluzi seçimi isabetli olmuş.

her oda başka bir dünya bayıldım seçimler çok zevkli renklerle güzel kombinler yakalamışsın harikalar diyarı gibi bayıldım.bu arada bebeğinide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın derler ya eskiler bir avaz da kurtarsın rabbim.

mutfağa bayıldım, öyle bir mutfağım olsun isterdim. beyaz kırmızı takımınız da çok şeker. ama salonunuzu sevmedim. güle güle oturun :)

canım kusura bakma ama duvar kağıtların çok göz yorucu;/
imkanın varsa acil değiştir.mümkünse desensiz olsun derim evinde yeterince detay var,detaylarla boğmuşssun güzel olabilcek bir eve yazık etmişssin=(

belkı ozellıkle yatak odasında duvar kagıdından dolayı sade ve tek renk yatak ortusu kullanılabılır ama mutfak cok guzel olmus gule gule oturun

Size özelden mesaj yazmak isterdim ama mesaj sayım yeterli olmadığı için yazamadım.Evinizin resimlerinin başka bir facebook sayfasında gördüm.Kayıtsız kalmak istemedim.Yayınlayan sizmisiniz yoksa arakçılarmı?

aslında evin güzel ama kırmızılarla evi boğmuşsun, keşke kırmızı katmasaydın daha güzel olurdu. yinede hoş.

Back
X