• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimin planı sizce nasıl?

Kaizen S

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
4.518
6.353
358
Kızlar doğru alana mı konu açtım bilmiyorum ama ev almak istiyoruz aşağıda resmini eklemeye çalıştığım evi beğendik.
Ama daha geniş bir ev mi olmalı? odalar vs çok kullanışlı geldi bana ama farklı fikirler varsa duymak isterim.
Belki ilerde salon-oturma odasını ortak yaparım. çocuk odasını oturma odasına taşırım. çocuk odasıda giyinme odası gibi olur.
bilmiyorum evi çok beğendim ama sonradan pişman olmak istemiyorum.

$ev kat planý.webp

Bence gayet kullanışlı bir evin var,dediğin gibi oturma odası çocuk odasına dönüşebilir.Mutfağında kullanışlı.Balkon oldukça büyük.HAngi şehirde bu ev?Eğer sıcak bir şehirse balkonda geçebilir zamanlar.

Merhaba,

Ev kaç m2 ? Bence gayet kullanışlı görünüyor
Kullanım alanları büyük görünüyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun.

Kızlar doğru alana mı konu açtım bilmiyorum ama ev almak istiyoruz aşağıda resmini eklemeye çalıştığım evi beğendik.
Ama daha geniş bir ev mi olmalı? odalar vs çok kullanışlı geldi bana ama farklı fikirler varsa duymak isterim.
Belki ilerde salon-oturma odasını ortak yaparım. çocuk odasını oturma odasına taşırım. çocuk odasıda giyinme odası gibi olur.

Eki Görüntüle 1135658

bence gayet güzel görünüyor, çok plansız evler oluyor ama bu bunun planı tam yerinde bence, olsa da böyle ev alabilsem ben de :) Rabbim herkese nasip etsin

kızlar balkon filan herşey dahil brüt 147m2 ama oda oda bilmiyorum..

salon sanırım 28 m2ydi o aklımda ama.

yinede sonradan acaba demek istemiyorum çünkü yıllarca kredi ödenecek vs işte tereddütüm bu yüzden.

cok kullanıslı bır plan bence almalısınız rahat edersınız

147 m2 ise bence cok kullanislidir o zaman, kücük degildir odalar. Yatak odasi baya büyük, dolayisiyla pek cok saklamak el altinda bulundurmak istemediklerini oraya koyabilirsin. 28m2 salon da gayet iyi. Benimki 19m2 su an ki salon oturma odasi birlesik kullaniyorum. Mutfak da büyük görünüyor. Ileride oturma odasini dedigin gibi cocuk odasi yaparsin mesela 2 cocuk olursa. Cocuk odasini da calisma odasi, misafir odasi, sinema odasi vs. nasil istersen öyle düzenlersin. Eger konumu, günesi alisi, binanin saglamligi falan da hosuna gittiyse, plan gayet güzel.

yatak odasıyla cocuk odasının yanyana olmasını sevmiyorum.

bence standart bir ev planı .

biraz daha alternatiflere bakın derim .

Eki Görüntüle 1135658

benım eve benzıyor. kapının tam karısı degılde bıraz sagı yada soluna mutfak olsa daha ıyı olurdu. benım kapı dırek antre duvarına bakıyor o yüzden kapı çaldıgında sıkıntım olmuyor canım. Ama genel larak yatak odasının konumu falan guzel. Hangi cepheler güneş alıyor o da önemli?

Back
X