• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi sinekler bastı

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Şu an evimin içinde 10 tane sinek var galiba. Hepsi de büyük olanlardan vızz vızzz çok sinirleniyorum tepemde dolandıklarında. Bu büyük olanlara elektrolikit sinek kovucu etki etmiyo yine yaklaşıyolar. Nasıl kurtulurum ben bunlardan?

Sinek öldürücü ilaçlardan al eczaneden çalışıyorsun mesela bı sabah sık camlar kapalı tutun akşam gelince camlari açarsın sora evi bı supur tamamdır:)

Sinek öldürücü ilaçlardan al eczaneden çalışıyorsun mesela bı sabah sık camlar kapalı tutun akşam gelince camlari açarsın sora evi bı supur tamamdır:)
Bugün çıkamam ama yarın çıkabilirim dışarı. Acil bi çözüm lazım bana sürekli etrafımdalar delirttiler iyice

Bugün çıkamam ama yarın çıkabilirim dışarı. Acil bi çözüm lazım bana sürekli etrafımdalar delirttiler iyice
Eczaneden alım sinek öldürücü ilaçlardan var fiş fisli. Sikin her odalara. Sora kapıyı kapa git. Akşam dönünce evi havalandir şupur evi tamam

Back
X