gulçehre Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 1 96 42 İstanbul 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #1 kızlarrrrrrrrrrr yardımmmmm edinn mutfak karınca dolu ekmek sepetimin içinde bile ekmeklerin üstü karınca dolu yiyemedim yemek napayımmmm bana bir çare raid tablet aldm halen bitmedi karıncalar çıldırıcamlaelaelaelaelae
kızlarrrrrrrrrrr yardımmmmm edinn mutfak karınca dolu ekmek sepetimin içinde bile ekmeklerin üstü karınca dolu yiyemedim yemek napayımmmm bana bir çare raid tablet aldm halen bitmedi karıncalar çıldırıcamlaelaelaelaelae
W why_be varken yok gibi Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Aralık 2008 3.330 73 318 Diğer 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #2 ayyy ne kötü bizim de başımıza gelmişti sinek ilacıyla hallettik . kuru fasulye vardı ona gelmişler çalışkan minikler :)
ayyy ne kötü bizim de başımıza gelmişti sinek ilacıyla hallettik . kuru fasulye vardı ona gelmişler çalışkan minikler :)
yabangulumZ Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 9.722 23 683 41 Malatya 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #3 aaaa kış günümü bizdede var ama yazın çıkıyorlar.ne yaparsan yap bitmiyor çözümü evi tamamen ilaçlamak.
aaaa kış günümü bizdede var ama yazın çıkıyorlar.ne yaparsan yap bitmiyor çözümü evi tamamen ilaçlamak.
ecek83 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Mart 2008 188 2 316 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #4 evet en güzeli çıktığı yeri tesbit edip oraya böcek ılacı sıkmak,,eğer nereden çıktığını tesbit edemezsen çok zor,benim yazlıkta çok oluyordu herşeyi denedim hatta geldikleri yeri silikonla bile kapattım ama nafile,en sonunda böcek ilacı halletti...
evet en güzeli çıktığı yeri tesbit edip oraya böcek ılacı sıkmak,,eğer nereden çıktığını tesbit edemezsen çok zor,benim yazlıkta çok oluyordu herşeyi denedim hatta geldikleri yeri silikonla bile kapattım ama nafile,en sonunda böcek ilacı halletti...
BaSiYaZMaLiKiZ "MuSMuTLu" Kayıtlı Üye 16 Haziran 2008 5.173 2 156 İstanbul 9 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #5 canım karıncaları gördüğün heryer tuz ek bolca... işyerimde basmıştı takip ettim geldikleri yeri yol boyunca ektim.. birkaç gün gözüne pis gelebilir ev ama doldur üstlerine bulduğun her yere tuzu bolca.. evlendiğimde de balkonumda oldu oturma odama gireceklerdi farkettim hemen tuz ektim birsürü üstlerine kayboldular.. inş faydasını görürsün canım..
canım karıncaları gördüğün heryer tuz ek bolca... işyerimde basmıştı takip ettim geldikleri yeri yol boyunca ektim.. birkaç gün gözüne pis gelebilir ev ama doldur üstlerine bulduğun her yere tuzu bolca.. evlendiğimde de balkonumda oldu oturma odama gireceklerdi farkettim hemen tuz ektim birsürü üstlerine kayboldular.. inş faydasını görürsün canım..
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 683 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #6 kk da bu konuya birkaç kez denk gelmiştim ama bulamadım şimdi:kedi: size yardımcı olacak çözümler vardı..
kk da bu konuya birkaç kez denk gelmiştim ama bulamadım şimdi:kedi: size yardımcı olacak çözümler vardı..
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 683 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulçehre #7 buldumyerimseniben http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...taki-karincalari-onlemek-icin-yapmaliyim.html
buldumyerimseniben http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...taki-karincalari-onlemek-icin-yapmaliyim.html