Evime Temizlik İçin Kadın Arıyorum

poetri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1
0
36
İstanbul
Merhaba herkese. Sarıgazi civarına taşındım ve 15 günde bir, temizlik için kadına ihtiyacım var. Yardımcısından memnun olan, ya da bana birini tavsiye edecek olan var mıdır aranızda ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Adım canan alataş 1960 balıkesir doğumluyum. Evliyim 3 çocuk annesiyim.ataşehir yeni çamlıca mahallesi tarafında ikamet etmekteyim.7 yıl flora evlerinde gündüzlü olarak çalıştım..fakat bazı nedenlerden dolayı yeni ayrıldım..ataşehir kozyatağı sahrayıcedid civarında gündüzlü çalışmak üzere ev temizliği işi arıyorum.işimde son derece tertipli düzenliyimdir.haftanın 5 günü çalışan bir ailenin her türlü ev temizliği ütü vb işleri özenle ve titizlikle yerine getiririm.ilgilenirseniz XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX yetişkin çocuk bakımı da yapabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:

salı gunlerı bosum. ılgılenırsenız ıletısıme gecın

mrb ben işinize talibim sultabeylide oturuyorum size çok yakınım işimi severek yaparım temizlik ve ütüde deneyimliyim isterseniz iletişime geçebiliriz msjınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…