tullipan Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2009 6.130 1.447 373 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tullipan #1 Merhaba arkadaslar, burdaki el emeklerinizi takip ettim ve neden bende yapamiym diye dusundum ve bugun evm icin bi sus yaptim. evde duran cicek ve sus tabagi ile guzel bisi yaptim.
Merhaba arkadaslar, burdaki el emeklerinizi takip ettim ve neden bende yapamiym diye dusundum ve bugun evm icin bi sus yaptim. evde duran cicek ve sus tabagi ile guzel bisi yaptim.
Brownim şükürler olsun rabbim bizi korusun :) Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 6.342 77 163 36 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tullipan #2 Hazalcım iyi fikir,güzel olmuş. Duvardaşık duruyor ellerine sağlık bıtanem.
tullipan Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2009 6.130 1.447 373 28 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tullipan #3 Brownim .!.: Hazalcım iyi fikir,güzel olmuş. Duvardaşık duruyor ellerine sağlık bıtanem. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canim. okadar mukemmel degil ama el emegi iste bana cok guzel geliyor:)
Brownim .!.: Hazalcım iyi fikir,güzel olmuş. Duvardaşık duruyor ellerine sağlık bıtanem. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim canim. okadar mukemmel degil ama el emegi iste bana cok guzel geliyor:)