• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime karışılmasını istemiyorum

Denizmanzarasi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
100
32
18
Merhaba kızlar ben yeni katıldım size bir sorunumu anlatmak istiyorum 1bucuk yildir evliyim esimi cok seviyorum severek evlendik zaten kaynanami da cok seviyorum ama kayinbabam da normalde iyi davraniyor bana zaten beni cok seviyor 3 tane eltiyiz encok beni sever ama bazen cok sinirlerimi bozuyor ya kayinbabam kaynanama kotu davranir eve iyi degildir yani benim esimi cok hizmetlenir cok is yaptirir ama oteki 2 ogluna bisey soyleyemez cunku onlar biraz fevridir hemen cikisirlar benim kaynananmin annesinin bi yerinden para gelme olasiligi var eger ordan para gelirse kayinbabam bize ev alcak ilk once alcam alcam diyordu simdide donmeye basladi biyerden yer alcakmis ev yaptirip ustune prefabrik ev yaptircakmis bizide orda oturtcakmis esimde gitmem diyor zaten cunku kayinbabamin islerine bas gelinmez herseyi bize buyurur benim kaynimin 2si kayinbabamin ilk esinden benim esimde simdiki esimden ilk once ev alcam alcam diyen adam simdi size carsidan ev alirsam otekinler laf yapar diyor yaptircagi evde taa dagin basinda birincisi benim kaynanamin annesinin yeri yani onlar ne karisir ikincisi otekinlerin evleri var arabalari var kendi isleri var biz kirada oturuyoruz hic biseyimiz yok esimde baskasinin yaninda calisiyor yani durumumuz iyi degil bide her isi esime yaptirir oburlerine bisey diyemez yani kizdigim nokta her isini esime yaptirmasina ve oburlerin herseylerinin olmasina karsi size ev alirsam onlar laf yapar demesi cok canımı sıkıyor zaten ben altli ustlu oturursam kayinbabam her isini bana yaptirir rahat birakmaz biyere gidecek olsan gidemezsin birinci konu bu ikinciside kus besliyor 1 tane sıkılmış kustan bizdede var bir tane kus bunlari ciftlestirelim size getirelim diyor yavrulari olursa diyor simdi bizim oturdugumus evde cam balkon var yavrulari olursa diyor balkonu kus odasi falan yaparsiniz orda beslersiniz diyor bize hic istiyormusunuz falan diye sormuyor bende yeni evliyim misafirim falan gelcek yani yeri gelecek ben balkonumu niye kus yuvasi yapiyim yani sıkılınca bizim ustumuze atiyor ne yapmaliyim sizce kizlar

Eşinizin kayinbabanizin ve kayinvalidenizin malı mülkü üzerinde son dertlenecek kişi gelin olarak sizsiniz sanırım. Ama herkesten çok size dert olmuş...

Anne ler farklı olunca. Sizin kayırıldığınızı düşünebilir diğer kardeşler. Yapılacaksa herkese yapılmalı. Onların malı mülkü var diye bişi olamaz. Belkide alınlarının teriyle mal sahibi oldu diğer kardeşler. Ha belki öncelik size verilebilir.

Anne ler farklı olunca. Sizin kayırıldığınızı düşünebilir diğer kardeşler. Yapılacaksa herkese yapılmalı. Onların malı mülkü var diye bişi olamaz. Belkide alınlarının teriyle mal sahibi oldu diğer kardeşler. Ha belki öncelik size verilebilir.
Kayınlarımda sevmiyor kaynanami en büyük kaynimin karisi yani eltim bana ilk evlendigimden beridir kaynanalik yapiyor kocasinin suyunu dahi getirmiyordu ilk zamanlar gelininiz yapsin diyordu kendisi yatiyordu bana evinu temizlettiriyordu esim bi konu hakkinda benim yanimda olunca sen kilibiksin diyordu onlarin hizmetini yaparken iyiydim simdi yapmiyorum insan hesabina almiyorlar oteki kaynim bana itfira atti daha neler neler

Back