- Konu Sahibi talimterbiye
Dün evimde her zamanki gibi yanlızdım. Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırdım. Ders çalıştım falan saat baya geç olmuştu her akşam erkenden uyuyan ben bu sefer uyuyamadım. Evin içinde bir ses duydum. Evimiz müstakil üst kattaydım bir sürü sesi dinledim tıkırtılar artmaya başladı. Balkona çıktım kapıyı kilitledim. Telefonum elimdeydi eşimi aramayı düşündüm o anda odaya bir adam girdi dondum kaldım eğer beni farkedip balkona çıksaydı kendimi aşağı atacaktım. Ya farketmedi beni ya da farketti bilerek bana gözükmedi. Sonra çıkıp gitti evden bir kaç elektronik eşya ile çantamda duran para masanın üstündeki takıları alıp çıkmış. Eşimi aradım, polisi aradım. Eşim polislerle tartıştı doğru dürüst ilgilenmedikleri için bir de polis bana iyi ki karşılaşmadınız hırsızlar eve girmeden önce hap alırlarmış ve soygunda karşılaştığı kişileri bıçaklarmış. Ben zaten ayakta duramıyordum bunu duyduktan sonra bayılacak gibi oldum. Her akşam kapıyı kilitleyip emniyet kilidini takan ben o akşam unuttum. Polisin söylediği ya tinerci öyle rast gele eve girdi ya da profesyonel bir şekilde takip edip evde yanlız olduğumu bildiği için girdi. Polisin söylediği bu. Bir daha o eve asla giremem şimdi kayınvalidemde kalıyoruz. Eşime o eve bir daha asla giremem dedim. İstiyorsan satalım dedi ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım herkes faydasını görürsün diyor tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Kapınızın kilidine dikkat edin bir anlık dalgınlığım belki kilitli olsaydı giremezdi.
Son düzenleme: