• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime hırsız girdi

talimterbiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
272
1
26
Ankara
Dün evimde her zamanki gibi yanlızdım. Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırdım. Ders çalıştım falan saat baya geç olmuştu her akşam erkenden uyuyan ben bu sefer uyuyamadım. Evin içinde bir ses duydum. Evimiz müstakil üst kattaydım bir sürü sesi dinledim tıkırtılar artmaya başladı. Balkona çıktım kapıyı kilitledim. Telefonum elimdeydi eşimi aramayı düşündüm o anda odaya bir adam girdi dondum kaldım eğer beni farkedip balkona çıksaydı kendimi aşağı atacaktım. Ya farketmedi beni ya da farketti bilerek bana gözükmedi. Sonra çıkıp gitti evden bir kaç elektronik eşya ile çantamda duran para masanın üstündeki takıları alıp çıkmış. Eşimi aradım, polisi aradım. Eşim polislerle tartıştı doğru dürüst ilgilenmedikleri için bir de polis bana iyi ki karşılaşmadınız hırsızlar eve girmeden önce hap alırlarmış ve soygunda karşılaştığı kişileri bıçaklarmış. Ben zaten ayakta duramıyordum bunu duyduktan sonra bayılacak gibi oldum. Her akşam kapıyı kilitleyip emniyet kilidini takan ben o akşam unuttum. Polisin söylediği ya tinerci öyle rast gele eve girdi ya da profesyonel bir şekilde takip edip evde yanlız olduğumu bildiği için girdi. Polisin söylediği bu. Bir daha o eve asla giremem şimdi kayınvalidemde kalıyoruz. Eşime o eve bir daha asla giremem dedim. İstiyorsan satalım dedi ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım herkes faydasını görürsün diyor tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Kapınızın kilidine dikkat edin bir anlık dalgınlığım belki kilitli olsaydı giremezdi.

Son düzenleme:
Dün evimde her zamanki gibi yanlızdım. Televizyonun karşısında bir şeyler atıştırdım. Ders çalıştım falan saat baya geç olmuştu her akşam erkenden uyuyan ben bu sefer uyuyamadım. Evin içinde bir ses duydum. Evimiz müstakil üst kattaydım bir sürü sesi dinledim tıkırtılar artmaya başladı. Balkona çıktım kapıyı kilitledim. Telefonum elimdeydi eşimi aramayı düşündüm o anda odaya bir adam girdi dondum kaldım eğer beni farkedip balkona çıksaydı kendimi aşağı atacaktım. Ya farketmedi beni ya da farketti bilerek bana gözükmedi. Sonra çıkıp gitti evden bir kaç elektronik eşya ile çantamda duran para masanın üstündeki takıları alıp çıkmış. Eşimi aradım, polisi aradım. Eşim polislerle tartıştı doğru dürüst ilgilenmedikleri için bir de polis bana iyi ki karşılaşmadınız hırsızlar eve girmeden önce hap alırlarmış ve soygunda karşılaştığı kişileri bıçaklarmış. Ben zaten ayakta duramıyordum bunu duyduktan sonra bayılacak gibi oldum. Her akşam kapıyı kilitleyip emniyet kilidini takan ben o akşam unuttum. Polisin söylediği ya tinerci öyle rast gele eve girdi ya da profesyonel bir şekilde takip edip evde yanlız olduğumu bildiği için girdi. Polisin söylediği bu. Bir daha o eve asla giremem şimdi kayınvalidemde kalıyoruz. Eşime o eve bir daha asla giremem dedim. İstiyorsan satalım dedi ama ne yapmalıyız bilmiyorum. Psikolojik destek alacağım herkes faydasını görürsün diyor tek başıma tuvalete bile gidemiyorum. Kapınızın kilidine dikkat edin bir anlık dalgınlığım belki kilitli olsaydı giremezdi.

geçmiş olsun canım ,okurken ben korktum yav bende evde yanlızımda:18:

Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede atlatırsınız
polis doğru söylemiş hırsızlar boş gezmez uykuda girse uyansan bile tepki vermeyeceksin der eşim

evi satmak değilde alarm taktırabillirsiniz faydalı olur umarım bir daha başınıza gelmez geçmiş olsun birde biber gazı alın[/QUOTE]

Son düzenleme:
Biber gazı kullanmakta çözüm değil yataka odasında olmadığı sürece nefsi müdafaya girmiyor

çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye...şükür ki karşılaşmamışsın,verilmiş sadakan varmış..Alarm falan taktırın bence..evi satmak çözüm değil ki sadece psikolojik olarak rahatlatır..

Geçmiş olsun cnm...
Ama çok soğukkanlı davranmışsın, bravo...
neler okuyoruz,duyuyoruz... ucuz atlatmışsın...
bi tane de kurban falan kesin bence :34:

Canım cok gecmıs olsun,zor bı durum o eve gırmek ama ınsallah en kısa zamanda atlatırsın

benim bi arkadaşın başına da benzer bişi gelmişti...onlar evde yokken evlerine hırsız giriyor o sırada arkadaşım eşiyle eve geliyor hırsızla karşılaşıyorlar,yakalayıp polis çağrıyolar ama adam serbest...evden bişi alamamış o kısa zamanda,parmak izi vs yokkapıda zorlamada yok yavuz hırsız olmuş resmen..bide ben şöyle bişi duydum,hırsızla ev sahibi karşılaşınca hırsız ev sahibi bayana eşini soruyor bu kim diye eşi de tabi erkek ya sinirleniyor eşiyle tanıştını sanıyor hırsızın.ortada bi aldatma varmış gibi oluyor...hırsız olayı bu şekilde yanlış anlaşılmaya getirince de ortadan kayboluyor eşler tartışırken...

işte buna sinir oluyorum niye yatak odasıyla sınırlı sonuçta ev geneliyle benim özelim...

Elbette öyle ama yasalar inanın onlardan yana yatak odası dışında yapılan herşeyden şikayetçi olabiliyorlar
haklarını o kadar iyi biliyorlar yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor yani
yakalansada hiç bişey değişmiyor polis yakalıyor hakim bırakıyor bu kadar basit

bende çok korkarım hırsızdan :18:
ama bence çözüm evi satmak değil önlem almak.
alarm taktırın evinize.

Çoook geçmiş olsun arkadaşım :18:
Rabbim esirgemiş.
Polis de patavatsızın tekiymiş.Yok hap alıyorlar da bıçaklıyorlar felan.
Gerçi daha kötüsü olabilirdi demek istemiştir belki de..
Gerçekten karşılaşmanız ve senin onu görmen çok kötü olmuş.
Benim kalbim dururdu sanırım :37:
Serinkanlıymışsın ne güzel.
Birdaha dkkatli ol arkadaşım kapılarını iyice kilitle.:34:

Ben de çok korkarım ama o anda polisi arayacağımı da sanmıyorum. Bir kaç yıl önce komşuya gündüz hırsız girmiş, komşu dışardayken anlamış ve kapıyı hırsızın üstüne kilitleyip polise haber vermişti. Gelen polis içeri girmemişti can güvenliğim yok diye. Ya hırsız bişey yaparsaymış. Sonra adam içeri girip hırsızı tutup polise öyle vermişti. Gerçi sorgulamadan sonra hemen bırakmışlar, bişey çalmadığı için suç unsuru yokmuş da...

Allah korumus cnm..bır daha yasatmasın insAllah..

Önceliklikle büyük gecmiş olsun!
seni hiç korkutmak istemem ama, bu kadar kolaylıkla giren bir hirsiz , evinizi unutmayacakdir.
yani büyük bir hitimalle tekrar giricekdir.

yada yakinlardan biri olmali, polisi cagirdiginizi fark etiyse, bir daha gelmeye bilir. Ama ilk Dedigim 100%'de 75 tekrar gelir..

ne salak hirsizmiş, ışıkları görmüş olmalı, yada kapatdıysan, uzun bir süre evi izlemesi gerekiyordu,
ne korkunç ya, demek hemen pilansiz pat diye girdi, cok tehlikeli...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yagmur_perisi arkadasimin soyledigi dogru malesef bizim sitedeki bir daireyi de aynen boyle aliskanlik haline getirdiler gunduz vakti arabalariyla 3-5 kisi geliyorlar resmen alarmda fayda etmiyor artik.
Birde soyle bir durum var dikkatimi cekiyor onden dilenci gibi kapiya geliyorlar genellikle bayan oluyor bu kisi hangi dairede kim evde kim evde degil Bakiyor 1-2 gun sonrasinda da hirsizlik oluyor..kapiyi acsak bi dert acmasak bir dert.
Allah korumus sizi gercekten.atlatmasi kolay bir durum degil.

Back
X