• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime giren yakınım hırsızlık yapiyor

Feridefirijard

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
11
0
1
Evime giren yakınım hırsızlık yapiyor. Gözümle görmemiş olsamda ip uçları ona çıkıyor katiyen eminim artik. Ve elim kolum bağlı birine birşey söylesem ben haksız duruma düşeceğim. Beni zor duruma sokmak için bilinçli yaptığını düşünüyorum. Evime gelmesini de engelleyemem
Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim. Fikriniz nedir hanımlar :(

Hırsızlık derken ne alıyor ?Para ve kıymetli eşya ise evde tutmamanı öneririm.

Eşya alıyorsa bilemedim :110:

Ama kanıtın olmadan birilerine söylersen suçlu çıkma olasılığın çok yüksek.

Gözünüzle görmeden nasıl zan altında bırakırsınız ki? İnsanoğluyuz, unutkanız. Benim kayıp oldu diye ilan verdiğim ehliyetim buzdolabının içindeki ilaç kutusundan çıktı.
Bir yerlere koymuşsunuzdur, unutmuşsunuzdur.
Kamera koyun ve işin aslını tam öğrenin.

Eşya ve resmi evrak kayıp. 2 kez geldi ikisinde de teker teker yok oldular . İğne deliğine kadar araştırdım yok.
:110: Hiç yalnız bırakılmıcak yani.Ne derdi varsa seninle:duduk:kıskançlık var herhalde.

Konuşurken lafın arasında şunlar şunlar kayıp.Eminim evrak şuradaydı.Eve giren de belli.Şu şu Bi de sen.İnsanı aklından şüphe ettirecekler mi desen ?Belki kendini çok zeki sanıyor.Senin anlayabileceğini düşünmedi.

Çok da saçma ya.Beni affet mi izliyor nedir

Gözünüzle görmeden nasıl zan altında bırakırsınız ki? İnsanoğluyuz, unutkanız. Benim kayıp oldu diye ilan verdiğim ehliyetim buzdolabının içindeki ilaç kutusundan çıktı.
Bir yerlere koymuşsunuzdur, unutmuşsunuzdur.
Kamera koyun ve işin aslını tam öğrenin.

Aslında çok zeki. Beni kışkırtmak için yaptığını düşünüyorum. Cunki aldığı şey üzerine yorum yaparak dikkati kendi üzerinden uzaklaştırıyor. Ama söylemlerinden ki detaylar onu ele verdi. Aldığı nesnenin üzerine portmantodaki mat oje ile işaret yapmış ve kendine ait olan eski ve yipranmis nesneyi benim evime birakmis. Ve utanmadan evime geldiğinde bu nesneyi rahatlıkla kullanıyor. İnceledim ve bana ait

:110: Hiç yalnız bırakılmıcak yani.Ne derdi varsa seninle:duduk:kıskançlık var herhalde.

Konuşurken lafın arasında şunlar şunlar kayıp.Eminim evrak şuradaydı.Eve giren de belli.Şu şu Bi de sen.İnsanı aklından şüphe ettirecekler mi desen ?Belki kendini çok zeki sanıyor.Senin anlayabileceğini düşünmedi.

Hepsini düşündüm. Ama sonu yok. Beni suçlu çıkarmak gibi bir art niyetle yapıyor gibi

Çok da saçma ya.Beni affet mi izliyor nedir

Evinize almamak için bahane bulamıyorsanız değerli eşyalarınızı yatak odanıza koyup kapısını kilitleyin. Hatta mümkünse oturulan yer hariç bütün kapıları kilitli tutun.

Hepsini düşündüm. Ama beni zorla duruma sokmak için yaptığı çok açık. Böyle insanlarla arkadaşlık bile yapmazken. Akraba olup evime giriyor olmaları ve müdahale etmek için çok düşünmek bile acitiyor

Back
X