- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
ay bana Masumiyet Müzesi deme!
o Füsun'u boğasım falan geldi:)))kabul ediyorum Orhan Pamuk'un -Benim Adım Kırmızı hariç- tüm kitapları beni fena sıkıyor!Her seferinde yeni kitabı çıkınca okumayacağımı söylüyorum,sonra kendimi kitabı almış,kanapeye uzanmış okurken buluyorum...sanırım aramızda bir aşk-nefret ilişkisi var:))
bu arada bugün Persan'a uğradım,yatak odası için mavi perde seçeneklerine yine de bakayım dedim..
aşağıda fotoğraflarını seçtiklerimi beğendim ama çoğu English Home'un 2 katı fiyatına satılıyor..Bir tek ortadaki mercan desenli kumaşın fiyatı biraz makuldü -mtül 53 tl-diğerleri 80-90 tl dan başlıyor,haberiniz olsun.
ahahha aynı ben kar'ı okuduktan sonra bi daha okumıcam bu adamı dedim ama dayanamayıp okuyorum yine de
persan pahalı ya gereksiz bi pahalılığı var hatta laura ashley'den perde alınır o civarlara :/ ben seni dinledim perde işini askıya aldım yeni modelleri bekliyorum bakalım neler çıkacak.
laura ashley demişken ilkbahar yaz dekorasyonlarını paylaşmadan geçemicem
Inspiration at LAURA ASHLEY
canımcım sana sormak istediğim bi nokta var. benim salon mobilyalarımı görmüştün. o odaya düz krem bir halı mı yoksa şöyle bir halı mı ne dersin
Royal Hal - rnler
ben kendi kafamdakini de söyleyim bu eklediğim linktekiler inanılmaz hoşuma gidiyor çok güzeller ama salonu boğacağını düşünüyorum. köşe takımım bej fakat berjerim iri pembe güllü, sandalyelerimse minik pembe güllü. dekorasyon objelerimde de güller var. kırlent, runner, tablo vs. bu nedenle halıyı da böyle alırsam -ki ben duvar kağıdına da bu yüzden cesaret edemedim- evet her şey güllü ama hem ton olarak alakasız hem de her yerde güllerin açtığı bi odam olmuş olacak. hatta perde için de şuna karar verdim salon için, tepe home benim berjerin kumaşını satıyor metreyle 64 lira mı neydi metresi salon fonunu ondan yapabilirim -tabii o çubuk kaldırırsa, döşemelik kumaşlar ağır oluyor çünkü- yoksa da gülün pembesinden düz fon alıcam sanırım
ben yine de bu halıyı -üst sırada sağdan ikinci- çok istiyorum napabilirm sence? bu halıyı başka nasıl kullanabilirim?