• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimden izinsiz birşey alınmasından hoşlanmıyorum ne yapmalıyım??

Keki de tepsiyle mi götürmüş?
Bir dahaki görüşmenizde anne tepsimi ve bıçağımı alabilir miyim dalgınlıkla aldın herhalde ben onları sık sık kullanıyorum falan deyin.
Manyak herhalde hepsi ayrı bir tür

bnde delirdim yani. arada sırada geliyo ama beni çileden çıkarıyor. gerektğinde söylüyorum bundan hoşlanmıyorum anne diye. yokk illa cıngar mı çıkaralım anlamıyorum.

söylediğin halde yapıyorsa
iyilikten anlamıyor demektir
anne evimde ki eşya benim senin değil seni ilgilendirirse ben veririm zaten de açıkça
yani vurgula benim senin değil sanane tarzı konuş
küçüçük birşey de olsa hırsız gibi alınmasından hiç hoşlanmam

ne munasebet ya
ben olsam gordugum an ıcınden cıkarır
cok begendıysenız soylemenız yeterdı der bıcagı kendısıne yenısınden alır hedıye eder kek yapar posetler verır
lutfen bırdaha sorun belkı bana hedıye bu ne bılıyorsunuz ? belkı komsunun emanet esyası sormadan alıyorsunuz derdım.

Kocana net bir dille soyleceksin.
Bana haber vermeden almayacak ya sen soyle ya da ben soyleyecegim ..diyeceksin kocana
Kocan ilgilenmezse hiic cekinmeden kv ye sen soyleyeceksin.
Simdi soylemezsen ilerde hic soyleyemezsin
Simdiden onunu al
Hic cekinme
ailesi konusunda böyle galiba başkası olsa farkedr topluma aykırı durumu. annesininkini bnm gbi dillendirmek istemiyor

Keki alması anormal gelmedi ama bıçak ve rendeyi alması çok anormal ya.ne bilim sasirdim kaldım.nasil uyarılır kocaman kadın.
ordan uyarsan başka yerden saçma hareketler yapıo. bu sefer sürekli ben anne şöyle yapma yaptğm yemeğe karışma izinsiz alma ma ma ma falan bıdı bıdı hep uyarıyorum kadını. sinirlerimn hoplaması da cabası

Kayınvalideniz kleptomani galiba. Peki baska birilerinin de eşyasını alıyor mu? Sadece size mi bu davranış. Ayrica bu erkeklerinde aman erkekliğini dokunma anasina dokunma zartina dokunma zurtuna dokunma sinir oluyorum bal gibi de hırsızlık yapilan sey. Eşiniz de pek bilinçli degil yoksa annesnin yaptığı davranışın genel ahlaki kurallara uymadığının farkinda olmasi ve gerekli uyariyi yapması lazim.
başka ev gördğü mü var köyde. burayı da kendi evi bellediği için bnm evim bnm eşyam dio herhalde

kayınvalidenizden anahtarınızı alırsanız sorun kökten çözülür.
çok gıcık bi durum bu ne be. yiyecekler hadi neyse desen de ev eşyalarını götürmek ne demek.
ben çatlarım heralde. ya da mutfağını kilitle evden çıkarken at çantana anahtarı.
bu sefer de koltuğun yastıklarını valize koyup götürmesin :D

kayınvalidenizden anahtarınızı alırsanız sorun kökten çözülür.
çok gıcık bi durum bu ne be. yiyecekler hadi neyse desen de ev eşyalarını götürmek ne demek.
ben çatlarım heralde. ya da mutfağını kilitle evden çıkarken at çantana anahtarı.
bu sefer de koltuğun yastıklarını valize koyup götürmesin :KK70:
bunları memleketten ziyarete geldği zmanlarda yapıo anahtarı falan yok ayda yılda bi gelip çıldrtıyo anlıcanz

bunları memleketten ziyarete geldği zmanlarda yapıo anahtarı falan yok ayda yılda bi gelip çıldrtıyo anlıcanz

o zaman o sizden talepte bulunmadan siz ona yolluk bir çanta hazırlayın. demekki böyle birşey bekliyor.
kendi kafanıza göre doldurun hazırladım de ver eline gitsin.

kadin keki almis goz onunde alinan sey hirsizlik mi olur..Rendeyi de aldim demis zaten..Hirsizligin tanimi bu degil..oglumun evi benim evim mantıgi dogru degil ama alttan almak lazim ...Hapse mi attırsin sikayetci olup :)

hadi keki anladımda
iyii koltuk takımlarını da bi araba çağırıp yükletsin götürsün sonra ben aldım desin ne kadar saçma sapan yorumlarınız var ya

ay töbe daha neler okuyacagız
hırsız yahu resmen koca koca kadın ayıp değil mi yaptığı şeye bak
sende konusurken desene anne sunu almıssın ama keske haber verseydin kullanıyordum ben onu diye
yüzüne vurmazsan devam eder bu ne yahu

hadi keki anladımda
iyii koltuk takımlarını da bi araba çağırıp yükletsin götürsün sonra ben aldım desin ne kadar saçma sapan yorumlarınız var ya
koltuk takımlarını goturmedigine gore sorun yok rahat olun..Kek nedir rende nedir 3 liralik 5 liralik seyler icin can sıkmaya dertlenmeye gerek yok..Ya bu diyardan gidecen ya bu deveyi guducen misali..

Back