bi gelini daha olcak yaknda istanbuldan. onada yapsın bakalm aynısını ama ben bırakmıycam ozmana anlasın hatasını. koskoca kadınsın bee.Bencede ben olsam olay çıkartırdım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evimden izinsiz birşey alınmasından hoşlanmıyorum ne yapmalıyım??
- Konu Sahibi pamuk3455
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eşya taşıma kaynana gelin sorunları kaynana.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aynen kesnlkle
Laf çarp falanca da evimden izinsiz bilmem ne almış, hakkımı kesinlikle helal etmiyorum diye. Bakalım ne yapacak? Yaptığı düpedüz hırsızlık çünkü.
Yani bu ne yüzsüzlükbi gelini daha olcak yaknda istanbuldan. onada yapsın bakalm aynısını ama ben bırakmıycam ozmana anlasın hatasını. koskoca kadınsın bee.
ben kabul etmiyorum etmicem de. eşimde öğrensin istiyorum bunların yanlş oldğunu. farknda ama annesi ya. bana belli etmek şstemiyor annesinin hatalı oldğnu düşündüğünü Ne koparsam kardır ya da nasılsa oğlumun evi benim evim, ee o zaman içindekiler de öyle diye düşünüyor herhalde. Nereden baksanız sinir bozucu. Şey dese mesela, kızım kekin çok lezzetliydi, benim için de bir tane pişirir misin vs... herhalde elinizden geldiğince yapardınız. Ama bu bir çeşit hırsızlık gibi... Bence eşinize neden rahatsız olduğunuzu iyi anlatmanız gerekiyor, yani burada söz konusu iki kuruşluk yiyecekler değil, tavır. Bu tavrı asla kabul etmeyin, eşiniz anlayıp annesiyle konuşursa ne ala, konuşmazsa siz bakın icabına bence.
pişman olsun ve asla teşebbüs etmesin birdaha.Ben çok ciddi sert bir konuşma yapardım ve onu pişman ederdim
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Bencede laflarımla yolardım onu çünkü nefret ediyorum izinsiz birşeylerimin alınmasındanpişman olsun ve asla teşebbüs etmesin birdaha.
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Arar rezil ederdim. Anne hayırdır,geçen geldiginde rendemi,bezlerimi vs almıştın,şimdi de bıçağımı,dolaptaki biskuvileri almışsın,neden söylemiyorsun? Bana sormadan alma bir daha,uygun görürsem veririm zaten,ayrıca biskuvi yok mu sizin oralarda evimden taşıyıp götürüyorsun gizli gizli,diye de sorardım.
Mesele biskuvi,kek,bıçak değil ki. Ne münasebet yani.
Sorsun kızım şunu beğendim alabilir miyim diye canımı vereyim de ,keki bıçağıyla toplayip gotürmek,dolaptan rende,bez aşırmak falan çok çirkin ya. Yarın öbürgün giysi dolabını açıp beğendiklerini alıp gider ,soruncada eltine verdim derse şaşırmam.
Söyleyin bilsin istemediginizi.
Sorsun kızım şunu beğendim alabilir miyim diye canımı vereyim de ,keki bıçağıyla toplayip gotürmek,dolaptan rende,bez aşırmak falan çok çirkin ya. Yarın öbürgün giysi dolabını açıp beğendiklerini alıp gider ,soruncada eltine verdim derse şaşırmam.
o doğruyu öğrenecek ben onun yanlşına boyun eğmek zorunda değilim.Arar rezil ederdim. Anne hayırdır,geçen geldiginde rendemi,bezlerimi vs almıştın,şimdi de bıçağımı,dolaptaki biskuvileri almışsın,neden söylemiyorsun? Bana sormadan alma bir daha,uygun görürsem veririm zaten,ayrıca biskuvi yok mu sizin oralarda evimden taşıyıp götürüyorsun gizli gizli,diye de sorardım.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
eşim götrsün nolcak diyo
Eşiniz çok sinir bozucu
bu konuda sinirlermi çok bozuyo haklsın valla .Eşiniz çok sinir bozucu
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Merhaba hanımlar. ben 10 aylık evliyim. ve kaynanam evimden illaki ya yiyecek ya eşya sormadan alıp çantasına koyuyo memlekete götürüyor. ilk evlendğimzde düğünden önce istanbulda kalacak yerleri olmadğı için bizim evmizde kalmışlardı. düğünüme bi hafta kala yani. sonra bn düğünden sonra farkettim ki mutfağmdaki rendem rulo bezlerm vesair eşyalarm alnmış. kaynanam telefnda ben onları abine verdim kullansın diye (eşimin abisi). bnde bişey diyemedim. 10. ayımız bu sfer yine memlektten geldier ve dönerken tepsideki bayat keki çocklara götüreceğini söyledi bnde onlar bayat annecim ayıp olur gitmez öyle dedim. son akşam valizini hazrlarken kekleri tepsideki bıçağımı dolaptaki bisküvileri doldrp götürmüş. geçen sefer geldğinde de fındıklarımı valize koyup götürmüştü çok sinirlenmiştim. eşim götrsün nolcak diyo ama ben dayanamıyorum. sinirlerim çok yıpranıyor böyle şeylerle her sefernde karşılaştkça.
Bunun için eşini kırmaya değmez, kv bir dahaki gelişinde anne evden istediğin birşey var mı vereyim mi, ihtiyacın var mı diye sor, belki ondan sonra sorar. Taş çatlasın 50 tllik şeyler için yıpratma evliliğini. Kötü bi huy biliyorum ama annem bu huya sahip olsa, ben bilsem bile, eşim bana dert yansa çok kırılırdım.
- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
haklısınız gerçekten eşimle iyi anlaşıyorz bu konudada anlaşalm isterim. ama kayınvalidem biraz değişk. alışverişe götürüyorm zaten ama aşıyor sınırları hesabı yok. aman yük olmym demez hiç şunuda alalm bunuda alalım. istedğin bişey varmı desem var tabi şu bu. herkes gbi oda düşünsün. bnm anneme versem de almıyo çoğu şeyi bırak evden götürmek.Bunun için eşini kırmaya değmez, kv bir dahaki gelişinde anne evden istediğin birşey var mı vereyim mi, ihtiyacın var mı diye sor, belki ondan sonra sorar. Taş çatlasın 50 tllik şeyler için yıpratma evliliğini. Kötü bi huy biliyorum ama annem bu huya sahip olsa, ben bilsem bile, eşim bana dert yansa çok kırılırdım.
- 18 Kasım 2017
- 197
- 278
- 103
- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
Ee mesela fındıklar kaybolunca arkasından aramıyor musun “anne almışsın madem haber ver ben 2 saattir evde fındık arıyorum böyle de olmaz ki çalar gibi söyle ben zaten hepsini veririm” de. Ne bileyim ara “anne o benim en sevdiğim bıçağımdı şimdi onun gibisini nerde bulcam kargolayın onu lazım o bana onun gibisini çok aradım bulamadım” falan de.
Millete gidip de “evinden bıçak çaldım geri istedi görmemiş” falan diye anlatamaz ya. Bence haklısınız ve çekinmeden söyleyin sinirli gibi değil de yakınır gibi şakayla karışık da söyleyebilirsiniz valla bu gidişinde ne götürceksin hiç kestiremiyorum annecim falan gibisinden.. bin türlü yolu var söylemenin bu kadar ezdirmeyin kendinizi
Millete gidip de “evinden bıçak çaldım geri istedi görmemiş” falan diye anlatamaz ya. Bence haklısınız ve çekinmeden söyleyin sinirli gibi değil de yakınır gibi şakayla karışık da söyleyebilirsiniz valla bu gidişinde ne götürceksin hiç kestiremiyorum annecim falan gibisinden.. bin türlü yolu var söylemenin bu kadar ezdirmeyin kendinizi