Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evimden izinsiz birşey alınmasından hoşlanmıyorum ne yapmalıyım??
- Konu Sahibi pamuk3455
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eşya taşıma kaynana gelin sorunları kaynana.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.389
- 248
Kayınvalide kleptomani galiba?
Hayır bir de utanmadan "abisine verdim" diyor. Niye onlar muhtaç mı? Sizden izin alınmış mı?
Çok sinir bozucu bir durum. Bence tepkinizi net koyun. Size geldiğinde peşinde dolaşın gerekirse. Alma bunları, hakkımı helal etmem deyin.
Hadi kek bisküvi belki tolere edilir de eşya götürülür mü?
Hayır bir de utanmadan "abisine verdim" diyor. Niye onlar muhtaç mı? Sizden izin alınmış mı?
Çok sinir bozucu bir durum. Bence tepkinizi net koyun. Size geldiğinde peşinde dolaşın gerekirse. Alma bunları, hakkımı helal etmem deyin.
Hadi kek bisküvi belki tolere edilir de eşya götürülür mü?
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Ee mesela fındıklar kaybolunca arkasından aramıyor musun “anne almışsın madem haber ver ben 2 saattir evde fındık arıyorum böyle de olmaz ki çalar gibi söyle ben zaten hepsini veririm” de. Ne bileyim ara “anne o benim en sevdiğim bıçağımdı şimdi onun gibisini nerde bulcam kargolayın onu lazım o bana onun gibisini çok aradım bulamadım” falan de.
Millete gidip de “evinden bıçak çaldım geri istedi görmemiş” falan diye anlatamaz ya. Bence haklısınız ve çekinmeden söyleyin sinirli gibi değil de yakınır gibi şakayla karışık da söyleyebilirsiniz valla bu gidişinde ne götürceksin hiç kestiremiyorum annecim falan gibisinden.. bin türlü yolu var söylemenin bu kadar ezdirmeyin kendinizi
inanın ilk daha gitmeden fındığı koyduğunu farkettim. oturuyolardı bnde anne fındık nerde dedim. köye götüreceği eşyaların içinden çıkardı al burda dedi. bnde daha burdasnz size de ikram ediyorm nereye götürüyorsun dedim. kaçıyorz ya biz dedi. sonra iki gün geçti gittiler köye. bnde lazm olnca fındığa bi baktım yok. alma dedim almş gitmş yinede. bn kendimi hiç ezdirmiyorum ama kadına alma desende alıyo boğazına mı yapşcam artk napcağmı şaşrdım...Ee mesela fındıklar kaybolunca arkasından aramıyor musun “anne almışsın madem haber ver ben 2 saattir evde fındık arıyorum böyle de olmaz ki çalar gibi söyle ben zaten hepsini veririm” de. Ne bileyim ara “anne o benim en sevdiğim bıçağımdı şimdi onun gibisini nerde bulcam kargolayın onu lazım o bana onun gibisini çok aradım bulamadım” falan de.
Millete gidip de “evinden bıçak çaldım geri istedi görmemiş” falan diye anlatamaz ya. Bence haklısınız ve çekinmeden söyleyin sinirli gibi değil de yakınır gibi şakayla karışık da söyleyebilirsiniz valla bu gidişinde ne götürceksin hiç kestiremiyorum annecim falan gibisinden.. bin türlü yolu var söylemenin bu kadar ezdirmeyin kendinizi
en sinir bozucuda bu ve kimsenin çıkıpta anne kızın yeni eşyalarını niye bana veriyorsun ayıp izinsiz niye alıyosun dememiş kimse. yeni gelin ev gelmemiş daha sen ondan önce gel eşyalarını dağıt. fazladan masa örtümü vesair. gönderdği yer de bekar evi. eşimn abisi bekar evnde kalıyodu. ona iyiylk olsn diye alıo verioYemek falan neyse de eşya götürmek nedir ya? Sizin yeni evinize alıp daha hiç kullanmadığınız şeyleri abine verdim demek falan... Keşke o zamandan bir şey söyleseydiniz
Resmen hirsizlik açıkça söyleyin hoşlanmiyorum diye..en azindan sizden izin almali..Merhaba hanımlar. ben 10 aylık evliyim. ve kaynanam evimden illaki ya yiyecek ya eşya sormadan alıp çantasına koyuyo memlekete götürüyor. ilk evlendğimzde düğünden önce istanbulda kalacak yerleri olmadğı için bizim evmizde kalmışlardı. düğünüme bi hafta kala yani. sonra bn düğünden sonra farkettim ki mutfağmdaki rendem rulo bezlerm vesair eşyalarm alnmış. kaynanam telefnda ben onları abine verdim kullansın diye (eşimin abisi). bnde bişey diyemedim. 10. ayımız bu sfer yine memlektten geldier ve dönerken tepsideki bayat keki çocklara götüreceğini söyledi bnde onlar bayat annecim ayıp olur gitmez öyle dedim. son akşam valizini hazrlarken kekleri tepsideki bıçağımı dolaptaki bisküvileri doldrp götürmüş. geçen sefer geldğinde de fındıklarımı valize koyup götürmüştü çok sinirlenmiştim. eşim götrsün nolcak diyo ama ben dayanamıyorum. sinirlerim çok yıpranıyor böyle şeylerle her sefernde karşılaştkça.
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- 27 Kasım 2017
- 701
- 2.379
- 33
- 27 Eylül 2015
- 279
- 658
- 103
Bazi insanlar hep fakiriz hep bizim ihtiyacimiz karsimizdakinden daha fazla dusuncesiyle yetistikleri icin bu davranisi sergiliyorlar.Tamam yaptigini asla savunmuyorum ama alip goturdugu seyler hep dandik( asagilama amacli degil,yemeklik veya ucuz malzemeler)seyler. Kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku bayat keki bile goturmus. Bu zihniyet eskilerin kafasi hep, tutumluluk ,gecmiste yasanan fakirlik filan. Cok takmayin kafaniza
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
en sinir bozucuda bu ve kimsenin çıkıpta anne kızın yeni eşyalarını niye bana veriyorsun ayıp izinsiz niye alıyosun dememiş kimse. yeni gelin ev gelmemiş daha sen ondan önce gel eşyalarını dağıt. fazladan masa örtümü vesair. gönderdği yer de bekar evi. eşimn abisi bekar evnde kalıyodu. ona iyiylk olsn diye alıo verio
kadın bildiğin hırsız. doktora götürmemişler mi hiç?
eşine bunun neresi normal geliyor kendisi başkasının evine gidince izin almadan insanların eşyalarını alıyor mu ki?
tabiki başka rende yok. bnde eşime soruyorm ben rende koymştum çeyizime nerde bulamıyorum eminim falan. yok nolcakmş falan.Ay ben bir bicak icin on dukkan gezen biri olarak deliririm ya, olacak sey mi. E o rendeyi goturunce siz rendesiz kalmadiniz mi? Sonucta evde on rende olacak degil ya. Esiniz nasil normal gordu, enteresan. Neresi normalmis tam olarak yeniden sorar misiniz, cok merak ettim.
eşimin de savunduğu şey tam olarak bu. onada gak verip üzmek istemiyorum ama benim tuhafıma gidiyo bu hareketler yediremiyorum olabilir yokluk kafası saf köylü kafası diyemiyorum..Bazi insanlar hep fakiriz hep bizim ihtiyacimiz karsimizdakinden daha fazla dusuncesiyle yetistikleri icin bu davranisi sergiliyorlar.Tamam yaptigini asla savunmuyorum ama alip goturdugu seyler hep dandik( asagilama amacli degil,yemeklik veya ucuz malzemeler)seyler. Kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum cunku bayat keki bile goturmus. Bu zihniyet eskilerin kafasi hep, tutumluluk ,gecmiste yasanan fakirlik filan. Cok takmayin kafaniza
Bir depresyon cesidi falan normal konu sahibinin kv siKayınvalideniz hasta olabilir ,
Bi doktora görünmeli.
İroni yapmıyorum , ciddiyim.
- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323