Evimden izinsiz birşey alınmasından hoşlanmıyorum ne yapmalıyım??

eşimin de savunduğu şey tam olarak bu. onada gak verip üzmek istemiyorum ama benim tuhafıma gidiyo bu hareketler yediremiyorum olabilir yokluk kafası saf köylü kafası diyemiyorum..
Hayir haklisiniz tabiki ona sozum yok ama bunu dillendirirseniz iki gun sonra yedigimiz lokmalari bile sayiyo soyluyor durumuna dusersiniz. Bu zihniyetle basa cikmak zor, direk karsiniza almaktan ziyade arada baska olaylar uzerinden hoslanmadiginiz seyleri vurgulayabilirsiniz diye dusunuyorum

Kocana net bir dille soyleceksin.
Bana haber vermeden almayacak ya sen soyle ya da ben soyleyecegim ..diyeceksin kocana
Kocan ilgilenmezse hiic cekinmeden kv ye sen soyleyeceksin.
Simdi soylemezsen ilerde hic soyleyemezsin
Simdiden onunu al
Hic cekinme

Kayınvalideniz kleptomani galiba. Peki baska birilerinin de eşyasını alıyor mu? Sadece size mi bu davranış. Ayrica bu erkeklerinde aman erkekliğini dokunma anasina dokunma zartina dokunma zurtuna dokunma sinir oluyorum bal gibi de hırsızlık yapilan sey. Eşiniz de pek bilinçli degil yoksa annesnin yaptığı davranışın genel ahlaki kurallara uymadığının farkinda olmasi ve gerekli uyariyi yapması lazim.

En başından sesiniz çıkmazsa böyle canınız sıkılır işte. Kimin haddine daha kullanılmamış rendemi başkasına hediye etmek? Bir dahaki geldiğinde çizgiyi net şekilde çizin, bir daha aşarsa da kendi bilir artık. Çok hadsiz bir davranış ya..

Keki alması anormal gelmedi ama bıçak ve rendeyi alması çok anormal ya.ne bilim sasirdim kaldım.nasil uyarılır kocaman kadın.

Bu arada ben olayi hirsizlik olarak degerlendirmedim.
Yani kv yaptiginin hirsizlik olmadigini dusunuyor..demek istiyorum

Kv....oglumun evi istedigim zaman istegidigim seyi alirim..mantiginda.

Yanlis.

kayınvalideler gelin bişey demez bilincinde...
benim kaynanam hiç bi eşyasina dokunmuyor çok şükür.
annem abimin evine gittiğinde karışıyor gelinimiz rahatsiz olmuş. 11 aylık evliler. benim evimde karışabilir o gelini... evime karışsada bu sefer eşim rahatsiz oluyor:) ben bişey diyemem yardimci olmasi hoşuma gidiyor.
yengemin evinde karışmıştı bende karışma elleme dedim
geçen gün gittim iftara felan çagridi yengem.
anneme sen çocuğuma bak ben yengemle yaparim dedim yengem sevinçliydi karışmadim bile bu onun hoşuna gitmişti:)
sende anlat anlamiyorsa dişini sık.

Goturdugu kek findik bicak biskuvi ..Atla deve degil yani..kalp kirmaya degmez..huyunu da degistirmez bosverin..

kadin keki almis goz onunde alinan sey hirsizlik mi olur..Rendeyi de aldim demis zaten..Hirsizligin tanimi bu degil..oglumun evi benim evim mantıgi dogru degil ama alttan almak lazim ...Hapse mi attırsin sikayetci olup :)

tepki koymadığınız için böyle olmuş
eşininde söylemesi gerekiyor tabi
ben hevesle alıyorum neden başkasına götürüryorsun diyebilirsin
bundan da anlamazsa benim malım kıymetli lütfen kimse almasın de geç

Tek sizin eve ozgu mu bu durum? Baska yerlerden de aliyor mu? Yeni bir hastalik kazandi tip litateraturu: Gelin evi kleptomanisi

Cok pis rezil ederdim.. aldığını söylüyor hırsızlık olur mu bilmem ama izinsiz de alıyor. Arayıp bi daha hırsız gibi benim evimden eşya alma haberim olmadan aliyosun yaptığın ne kadar ayıp derdim kesin.
Ona boyle konuşmak kesin çözüm baksanıza fındık konusunda konusmussunuz ama yüzsüz yine alıp gitmiş.

Birde benim kv nin bi huyu daha vardi erzak filan yok deyip isteyip isteyip depoluyordu... arkasından evi bi karıştırıp bosalttilar 2009 2010 a ait erzaklar çıktı yazık günah hepsi çöp oldu bu sene... eşime diyordum yok dediğine bakma var diye Ama anlatamadım... Birde israf sevmez sözde

kadin keki almis goz onunde alinan sey hirsizlik mi olur..Rendeyi de aldim demis zaten..Hirsizligin tanimi bu degil..oglumun evi benim evim mantıgi dogru degil ama alttan almak lazim ...Hapse mi attırsin sikayetci olup :)

bakın sırf kv diye gelip oğlunun evinden habersiz hiçbir şey alamaz. olayı hapse mi attırsın diyip daramatize ederek basitleştirmeyelim. bugün gelinini hiçe sayıp bunu yapan yarın neler yapmaz.
ben kv ile aynı apartmanda oturuyorum. değil evime girip habersiz bir şey almak, anahtarı olmasına rağmen söylemeden girmez ve bir şey alırsa da muhakkak söyler. bunu yapsın isterse evi sırtına alsın götürsün. saygı tek taraflı olmaz. biz kv yi kocamızın anası diye sayalım o bizi saymasın kafasına göre takılsın. yok öyle bi dünya. saygı karşılıklıdır ve zorunludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…