- 27 Eylül 2015
- 279
- 658
- 103
Hayir haklisiniz tabiki ona sozum yok ama bunu dillendirirseniz iki gun sonra yedigimiz lokmalari bile sayiyo soyluyor durumuna dusersiniz. Bu zihniyetle basa cikmak zor, direk karsiniza almaktan ziyade arada baska olaylar uzerinden hoslanmadiginiz seyleri vurgulayabilirsiniz diye dusunuyorumeşimin de savunduğu şey tam olarak bu. onada gak verip üzmek istemiyorum ama benim tuhafıma gidiyo bu hareketler yediremiyorum olabilir yokluk kafası saf köylü kafası diyemiyorum..
Kayınvalideniz kleptomani galiba. Peki baska birilerinin de eşyasını alıyor mu? Sadece size mi bu davranış. Ayrica bu erkeklerinde aman erkekliğini dokunma anasina dokunma zartina dokunma zurtuna dokunma sinir oluyorum bal gibi de hırsızlık yapilan sey. Eşiniz de pek bilinçli degil yoksa annesnin yaptığı davranışın genel ahlaki kurallara uymadığının farkinda olmasi ve gerekli uyariyi yapması lazim.Merhaba hanımlar. ben 10 aylık evliyim. ve kaynanam evimden illaki ya yiyecek ya eşya sormadan alıp çantasına koyuyo memlekete götürüyor. ilk evlendğimzde düğünden önce istanbulda kalacak yerleri olmadğı için bizim evmizde kalmışlardı. düğünüme bi hafta kala yani. sonra bn düğünden sonra farkettim ki mutfağmdaki rendem rulo bezlerm vesair eşyalarm alnmış. kaynanam telefnda ben onları abine verdim kullansın diye (eşimin abisi). bnde bişey diyemedim. 10. ayımız bu sfer yine memlektten geldier ve dönerken tepsideki bayat keki çocklara götüreceğini söyledi bnde onlar bayat annecim ayıp olur gitmez öyle dedim. son akşam valizini hazrlarken kekleri tepsideki bıçağımı dolaptaki bisküvileri doldrp götürmüş. geçen sefer geldğinde de fındıklarımı valize koyup götürmüştü çok sinirlenmiştim. eşim götrsün nolcak diyo ama ben dayanamıyorum. sinirlerim çok yıpranıyor böyle şeylerle her sefernde karşılaştkça.
Goturdugu kek findik bicak biskuvi ..Atla deve degil yani..kalp kirmaya degmez..huyunu da degistirmez bosverin..Merhaba hanımlar. ben 10 aylık evliyim. ve kaynanam evimden illaki ya yiyecek ya eşya sormadan alıp çantasına koyuyo memlekete götürüyor. ilk evlendğimzde düğünden önce istanbulda kalacak yerleri olmadğı için bizim evmizde kalmışlardı. düğünüme bi hafta kala yani. sonra bn düğünden sonra farkettim ki mutfağmdaki rendem rulo bezlerm vesair eşyalarm alnmış. kaynanam telefnda ben onları abine verdim kullansın diye (eşimin abisi). bnde bişey diyemedim. 10. ayımız bu sfer yine memlektten geldier ve dönerken tepsideki bayat keki çocklara götüreceğini söyledi bnde onlar bayat annecim ayıp olur gitmez öyle dedim. son akşam valizini hazrlarken kekleri tepsideki bıçağımı dolaptaki bisküvileri doldrp götürmüş. geçen sefer geldğinde de fındıklarımı valize koyup götürmüştü çok sinirlenmiştim. eşim götrsün nolcak diyo ama ben dayanamıyorum. sinirlerim çok yıpranıyor böyle şeylerle her sefernde karşılaştkça.
kadin keki almis goz onunde alinan sey hirsizlik mi olur..Rendeyi de aldim demis zaten..Hirsizligin tanimi bu degil..oglumun evi benim evim mantıgi dogru degil ama alttan almak lazim ...Hapse mi attırsin sikayetci olup :)açık açık söyle. bir daha ne alacaksanız bana söyleyin uygun görürsem vereyim diye. kavga kıyamet koparsa da kopsun. bi ömür bu hırsızı mı çekeceksin? aleni hırsızlık yaptığı. birinin evinden kim ne alırsa alsın habersiz aldığı taktirde o işin adı hırsızlıktır.
Benim ki de bir Kaç kere yaptı ama bitek benim haberim olmuyordu... oğluna söyleyip alıyordu sadece benim sonradan haberim oluyordu... Neyse ki artık yapamiyoevet yapıcam bunu. haklsnz bitirmem lazm alışmadan.
kadin keki almis goz onunde alinan sey hirsizlik mi olur..Rendeyi de aldim demis zaten..Hirsizligin tanimi bu degil..oglumun evi benim evim mantıgi dogru degil ama alttan almak lazim ...Hapse mi attırsin sikayetci olup :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?