Evimden izinsiz birşey alınmasından hoşlanmıyorum ne yapmalıyım??

pamuk3455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
37
7
1
30
Merhaba hanımlar. ben 10 aylık evliyim. ve kaynanam evimden illaki ya yiyecek ya eşya sormadan alıp çantasına koyuyo memlekete götürüyor. ilk evlendğimzde düğünden önce istanbulda kalacak yerleri olmadğı için bizim evmizde kalmışlardı. düğünüme bi hafta kala yani. sonra bn düğünden sonra farkettim ki mutfağmdaki rendem rulo bezlerm vesair eşyalarm alnmış. kaynanam telefnda ben onları abine verdim kullansın diye (eşimin abisi). bnde bişey diyemedim. 10. ayımız bu sfer yine memlektten geldier ve dönerken tepsideki bayat keki çocklara götüreceğini söyledi bnde onlar bayat annecim ayıp olur gitmez öyle dedim. son akşam valizini hazrlarken kekleri tepsideki bıçağımı dolaptaki bisküvileri doldrp götürmüş. geçen sefer geldğinde de fındıklarımı valize koyup götürmüştü çok sinirlenmiştim. eşim götrsün nolcak diyo ama ben dayanamıyorum. sinirlerim çok yıpranıyor böyle şeylerle her sefernde karşılaştkça.

Çok haklısın. Bana haber vermeden eşyalarım alma diye bir şekilde söylemen gerek. Söylemedikce yapmaya devam edecek çünkü. Hadi kek neyse de bıçağı neden götürüyor. Arayıp tek düzgün bıçağın oydu neden aldın diye sor bence. Geçen rendeyi ruloyu falan aldın bir şey demedim ama onları ben zor buldum aldım. Lütfen alma gibi konuş bence.
Yiyecekleri karıştırma sakın o zaman yemek sakınıyor olabilirsin ama yiyecek lafını hiç geçirme.

Bu tarz şeylerden hoşlanmadığını eşine söyle,annesiyle konuşsun.Şimdiden önünü kesersen iyi olur.

açık açık söyle. bir daha ne alacaksanız bana söyleyin uygun görürsem vereyim diye. kavga kıyamet koparsa da kopsun. bi ömür bu hırsızı mı çekeceksin? aleni hırsızlık yaptığı. birinin evinden kim ne alırsa alsın habersiz aldığı taktirde o işin adı hırsızlıktır.

Aliskanlik edinmistir. Muhtemelen baskalarina da yapiyordur. Olay cikarmadan kurtulmaniz zor gibi

konşmam lazım bnm ciddi ciddi. yine anlamzsa tırnaklarımı dişlermi göstercem artk. korkm yok da eşimi kırmak istemiyorum sadece

Aliskanlik edinmistir. Muhtemelen baskalarina da yapiyordur. Olay cikarmadan kurtulmaniz zor gibi
eşimi seviyorum ama bana hak versin istiyorum anlamıyo beni. abartıyorm sanıyo herşeyi. olay çıknca onunla bağımz zedeleniyo hissi yaşıyorz ikimzde. bitek annesinin saçma hareketleri yüxünden kavga ediorz başka yok yani

aman sadece yemek götürüyorsa pek takma. sadece lafini carp yemek götürüyorsan götür ama ilerde tv yi filan götürmeye kalkma diye

Ne koparsam kardır ya da nasılsa oğlumun evi benim evim, ee o zaman içindekiler de öyle diye düşünüyor herhalde. Nereden baksanız sinir bozucu. Şey dese mesela, kızım kekin çok lezzetliydi, benim için de bir tane pişirir misin vs... herhalde elinizden geldiğince yapardınız. Ama bu bir çeşit hırsızlık gibi... Bence eşinize neden rahatsız olduğunuzu iyi anlatmanız gerekiyor, yani burada söz konusu iki kuruşluk yiyecekler değil, tavır. Bu tavrı asla kabul etmeyin, eşiniz anlayıp annesiyle konuşursa ne ala, konuşmazsa siz bakın icabına bence.

Ya birde Haram helal bilen insanlar sorsan. iyilk yapıyo güya alıp başkalarına götrnce. bu nasl iyilik rızasız alıp götürmek.

Laf çarp falanca da evimden izinsiz bilmem ne almış, hakkımı kesinlikle helal etmiyorum diye. Bakalım ne yapacak? Yaptığı düpedüz hırsızlık çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…