- 11 Mart 2019
- 197
- 59
-
- Konu Sahibi Sunflowerssss
Kedi var. Artık camları bile acmiyorumPire konakçıya ihtiyaç duyar.
Bahçede hayvan var mı ?
Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan dolayı endişeleniyorum.Benimde başıma gelmişti . ilaçlatıp kurtulmuştuk. Bebeğim daha 40 günlük bile değildi . 5-6 saat eve girmemiştik sanırım . Sonra her yeri havalandırıp sildikten sonra bebeğimle girmiştik eve .Halıları kaldırıp yıkamaya verdim Bi sıkıntı olmamıştı
Kedi var. Artık camları bile acmiyorum
Şöyle açıklayayım.
Hayvan varsa ilaçlama yapmak zorundasınız..
Tavuk, kuş türleri, kedi , köpek bunlarda olur ve etrafa saçılır.
Pire konak arar sürekli çünkü. Ve üreyerek etrafa bulaşır.
Hiç hayvan yoksa kirecleme yapma + çamaşır suyu yoğun kaçırır.
İlaçlama olarak delthamethrin alıyorsunuz. Su ile karıştırıp sıkıyorsunz. Uzun süre etkili kokusuz bır ilaç.
Pireden kurtulmak uğraştırır. Bebek için de çok daha
Benim kedim yok.Evim bahçe katta. Bahçede kedi oluyor. Camı açınca camdan eve gelmiş pire muhtemelenBenimde.kedilerim var.
Kedinize de iç + dış parazit yaptırmanız lazm. Damlayı ihmal etmeyin.
Bu ilaç bebek sağlığına zararlı mı acaba? Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan korkuyorum. Yoksa daha önce de başımıza gelmişti.evi ilaclatmistikŞöyle açıklayayım.
Hayvan varsa ilaçlama yapmak zorundasınız..
Tavuk, kuş türleri, kedi , köpek bunlarda olur ve etrafa saçılır.
Pire konak arar sürekli çünkü. Ve üreyerek etrafa bulaşır.
Hiç hayvan yoksa kirecleme yapma + çamaşır suyu yoğun kaçırır.
İlaçlama olarak delthamethrin alıyorsunuz. Su ile karıştırıp sıkıyorsunz. Uzun süre etkili kokusuz bır ilaç.
Pireden kurtulmak uğraştırır. Bebek için de çok daha zararlı
Geceleri uyuyamaz oldum bebegin başında bekliyorum ısırırlar diye.Cok yıprandım. Temizle temizle evi nereye kadarBu ilaç bebek sağlığına zararlı mı acaba? Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan korkuyorum. Yoksa daha önce de başımıza gelmişti.evi ilaclatmistik
Anladım benim ki daha küçük olduğu için daha rahattı ama bi araştırın isterseniz sorun olur mu diye . Çok illet bişey çünkü bende ne kadar temizlesem de kurtulamamıştım. Bütün apartmanı sarmıştı pireler . ilaçlattıktan sonra rahatladım . Doğal yolları var mı bilmiyorum . Allah yardımcınız olsunBebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan dolayı endişeleniyorum.
Tabi bebeğin direkt olarak temas etmemesi lazım.Bu ilaç bebek sağlığına zararlı mı acaba? Bebegim emekliyor herseyi agzina götürüyor. Ondan korkuyorum. Yoksa daha önce de başımıza gelmişti.evi ilaclatmistik
Amin. İnşallah. Araştıricam bir sorucam firmalara.nasil olur acaba diye fikir alicam. Çünkü bende daha once ilaclatmistim. Yerler siril siklam oluyor. Birde bir süre yerleri silmemek gerekiyor ise yaramasi için.kafam çok karışık. Geceleri bebegin başında bekliyorum. Isırmasın diye.Anladım benim ki daha küçük olduğu için daha rahattı ama bi araştırın isterseniz sorun olur mu diye . Çok illet bişey çünkü bende ne kadar temizlesem de kurtulamamıştım. Bütün apartmanı sarmıştı pireler . ilaçlattıktan sonra rahatladım . Doğal yolları var mı bilmiyorum . Allah yardımcınız olsun
Tamam teşekkür ederim. Bakicam arastiricam artıkTabi bebeğin direkt olarak temas etmemesi lazım.
İlaç omurgasızlara etki ediyor ama nihayetinde kimyasal bir ilaç. Kokusu hiç yok bahçeye sadece yaparsanız cikmamanz yeterli olur. Ev içi olursa birkaç saat evden gitmeniz lazm veya bebeğin olduğu odaya yapmayıp.odadan çıkarmamak lazm
Toprak piresi de olur diyorlar. Ama biz genelde iki üç yılda bir hep böyle ağustos sonu eylul başı gibi pireleniyoruz. İlaçlama yaptırıyoruz. Ama şimdi bebek var onun için korkuyorum.Cok çaresiz kaldım.Bahcede cimen olmasi lazim. Kuru toz toprak da pire yapar
İlaçlama olmadan olmaz. Sogukta bile ölmezler sadece suya yapışıp çıkamıyorlar çok dayanıklı ve çok fazla çoğalan hayvanlar. Bir kaç gün evden ayrilsaniz ilaçlatsaniz iyi olur çünkü sürekli çoğalan sonsuz bir döngüleri varsayımı