Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
böcekler disardan geliyor olmasinlar...eviniz nemliyse duvarlarinizda curume yapar ama bocek cikarmi hic bilmiyorum ve sagliginiz icinde cok tehlikeli nemli ortam...tasinma durumunuz varsa tasinin bence...
böcekler disardan geliyor olmasinlar...eviniz nemliyse duvarlarinizda curume yapar ama bocek cikarmi hic bilmiyorum ve sagliginiz icinde cok tehlikeli nemli ortam...tasinma durumunuz varsa tasinin bence...
eski evim oyleydi canim gunes almiyordu ve duvarlar curumeye baslamisti icimden evi temizlemek bile gelmiyordu duvari siliyordum bi kac gun sonra bakiyorum yine kuflenmis resmen depresyona giriyor insan ama duvarda kuflenme yoksa tek derdin boceklerse evi bi ilaclatsaniz nasil olur acaba:26:ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA TASINMA IMKANI BULURSUN...AMIN
eğer nem sorunundan olduğunu düşünüyorsan nem alıcı araçlar var onları bir araştır istersen. gardrop içine konan karbonat veya tebeşirin de dolaptaki nemi topladığını okumuştum. Allah kolaylık versin. inşallah çözüm bulursun