evimdeki orumceklerdern nasil kurtulabilirim?

glum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
13
0
36
Diyarbakır
kizlar benim ev alt kat olmasindan dolayi biraz nemli...

ve evimde duvar koselerinde orumcekler cikiyor ne yapabilirim bunlar icin..

temizliyorumda ama bir sure sonra tekrar uruyor...

elbise dolaplarimin icine kadar oluyor bazen...

ne yapabilirim yardim lutfennnn

böcekler disardan geliyor olmasinlar...eviniz nemliyse duvarlarinizda curume yapar ama bocek cikarmi hic bilmiyorum ve sagliginiz icinde cok tehlikeli nemli ortam...tasinma durumunuz varsa tasinin bence...

böcekler disardan geliyor olmasinlar...eviniz nemliyse duvarlarinizda curume yapar ama bocek cikarmi hic bilmiyorum ve sagliginiz icinde cok tehlikeli nemli ortam...tasinma durumunuz varsa tasinin bence...

sanmiyorum canim.

haklisin canim saglik acisindan guvenli degil amaaasuanda tasinma imkanimizda yok...

offffff offff bilmiyorum ne yapicagimiiii

sanmiyorum canim.

haklisin canim saglik acisindan guvenli degil amaaasuanda tasinma imkanimizda yok...

offffff offff bilmiyorum ne yapicagimiiii

eski evim oyleydi canim gunes almiyordu ve duvarlar curumeye baslamisti icimden evi temizlemek bile gelmiyordu duvari siliyordum bi kac gun sonra bakiyorum yine kuflenmis resmen depresyona giriyor insan ama duvarda kuflenme yoksa tek derdin boceklerse evi bi ilaclatsaniz nasil olur acaba:26:ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA TASINMA IMKANI BULURSUN...AMIN

eğer nem sorunundan olduğunu düşünüyorsan nem alıcı araçlar var onları bir araştır istersen. gardrop içine konan karbonat veya tebeşirin de dolaptaki nemi topladığını okumuştum. Allah kolaylık versin. inşallah çözüm bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…