- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
neyyy 20-30 muben düşer bayılırım valla
ben her gece 1 tane görüyorum ertesi gün gördüğüm aynısımı
başkamı bilmem daha önceden sadece banyoda vardı şimdi holde falan görüyorum.
peki tablete yakalandığında napılıyor atıp yenisimi koyuluyor yani 1 tane bile orda ölse..
ay vallahi yazarken bile midem bulanıyor artık
Sanmam aktarda olacağını da internetten alsana herşey var artık orda.aktarda varmıdır çünkü oturduğum yerde görmedim
ziraat falan bulamayabilirim öyle yer valla işyerinde
çalışıyorum ya bacağıma doğru bişey geziyor sanki
öyle hissediyorum psikolojim bozuldu resmen.
Bende okumuştum öyle bi yazıbi yerde okudum kokusuna geliyomuş yiyomuş
yuvasında bile ölse ordakilerde ölüsünü yiyomuş onlarda
öyle ölüyomuş alayım ozaman ya onu da bi bakayım ben aynı
anda 2 3 görsem valla kafayı yerim 1 görüyom hep...
Canim dip bucak temizlik yap, çamaşır suyuyla sil her yeri , ya dışardan geliyor ya da giderlerden oraları kapatabilirsin, tuvaletten de olabilir...bir de tabi ilaçlat evi ...
Benim yanımda oturan komsum köye gitmişti , sandıkta yığılı yatakların içine gelmişler hep açmışlar ki aman yarabbi
Tabletteki yemi yiyorlar ama yuvalarına gidince ölüyorlar sanırım çünkü ortalarda daha ne ölüsü
ne de dirisi olmuyor. O tabletlerin 6 ay süresi var 6 ay sonra yenileyeceksiniz.
Ben gece uyuyamıyordum ya yatağa filan gelir mi diye..ilaç yaptık kendimiz pek beceremedik galiba bunlar ölmemiş sersemlemiş eskiden gece vakti dolaşırken ondan sonra gündüz de dolaşmaya başlamışlardı.
Biz de profesyonel şirketlere ilaçlatalım filan diye düşünürken bir komşumuz söylemişti bu tableti
yıllar oldu o zaman aldık daha da rastlamadık. Bu tabletleri çıkarandan Allah razı olsun gerçekten
konuşurken bile gözümün önüne geliyor çok iğrençler ya.
Ilk evimde vardı böcek ilaçları döktüm bitmedi. Onemli olan çıkabilecekleri her yeri soğuk silikonla doldurmanız . Özellikle banyo mutfaklarda lavaboların duvarla birleştiği boruların olduğu yerler. Ne boşluk görüyorsan soğuk silikonla kapat zaten donar o. Ondan sonra ilaçla tamamdır bikac ölü toplarsın gerisi gelmez ben böyle kurtulmustum
Sanmam aktarda olacağını da internetten alsana herşey var artık orda.
ben de lojmanda oturuyorum eve girdiğimizden beri bitmedi bende de aynı sıkıntı var mutfağa giremez oldum her gün 10 15 arası ölü topluyorum kendim ilaçladığım için ama apartman ialçalanacak belki o zaman kurtulurum. biz de soğuk silikonla doldurduk her yeri, gördüğüm bütün delikleri. belki de mutfak dolaplarının arkasında bizim göremediğimiz delikler var oradan geliyor. bugün de o jellerden almayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 2149753 ben de çıkan türü bu hanımlar
evet aynen bu işte lanet olsun ya.
alıcam bugün jel netten bakalım nolcak..
daireyi yapıcam önce sonra bütün apartman ilaçlanacak..
Eczanelerde var siringa seklinde metre kareye bir damla sik 2gunde temiz evkuru bakliyat oluyor sanıyorum bulman gerekli
oda çok zor evet uçan şeyler daha kötü...
varmı resmi falan nerden temin edebilirim
sanırım sıkılan ilaçlar daha etkli tablet şeklinde koyulanlar
bekle gelsin gibi...
Eczanelerde var siringa seklinde metre kareye bir damla sik 2gunde temiz ev
eşimin iş seyehati nedeniyle 2 gece kv'de de kalmamız gerekmişti gecen yaz, neysee onun evinde vardı, daha önce ilaçlanmasına rağmen, alıp tabletler koymamıza rağmen, eşimin zirai ilaç satan yerlerden aldıgı güçlü zehir ilaçlara rağmen bitmedi, hayatımda geçirdiğim en uzun geceydi
yemin ederim bayılacaktım nerdeyse, tam 10 veya 12 tane öldürdüm, cocuklarımla yattıgımız odada, düşünsenize duvarda bile gezityorlardı, ışıklar kapanınca çıkıp gezınmeye başlıyorlardı, ilk gecem kabusa döndü, sabaha karşı 4:30 gibi dayanamayıp cocuklarımın yanında uyuyp kalmısım elimde terlikle, sabahına iş var birde, ertesi gün yine aynı işkence, eşimi aradım dedim ben burda kalamıyorum, hayattaa ennnnn dayanamadıgım sey cıdden bu böcek türü, ok dedi evimize gectım, ama diyorum ya bu benım hayatımda yaşadıgım en uzun geceydı, annesını o evden taşıdık, kurtulduk, çünkü tüm bina yapmadan bitmyor arkadaşlar, mutlaka tüm bina halkını ikna edin, biz o evde çok çektik.....
Merhaba aynı dertten muzdarip biri olarak foruma da başlık açtım ve biraz zaman geçmiş fakat buradan arama yaparken iletiniz çıktı karşıma beni çok zorlayan bir durum,uygun zamanınızda yardımcı olabilirseniz çok sevinirimeşimin iş seyehati nedeniyle 2 gece kv'de de kalmamız gerekmişti gecen yaz, neysee onun evinde vardı, daha önce ilaçlanmasına rağmen, alıp tabletler koymamıza rağmen, eşimin zirai ilaç satan yerlerden aldıgı güçlü zehir ilaçlara rağmen bitmedi, hayatımda geçirdiğim en uzun geceydi
yemin ederim bayılacaktım nerdeyse, tam 10 veya 12 tane öldürdüm, cocuklarımla yattıgımız odada, düşünsenize duvarda bile gezityorlardı, ışıklar kapanınca çıkıp gezınmeye başlıyorlardı, ilk gecem kabusa döndü, sabaha karşı 4:30 gibi dayanamayıp cocuklarımın yanında uyuyp kalmısım elimde terlikle, sabahına iş var birde, ertesi gün yine aynı işkence, eşimi aradım dedim ben burda kalamıyorum, hayattaa ennnnn dayanamadıgım sey cıdden bu böcek türü, ok dedi evimize gectım, ama diyorum ya bu benım hayatımda yaşadıgım en uzun geceydı, annesını o evden taşıdık, kurtulduk, çünkü tüm bina yapmadan bitmyor arkadaşlar, mutlaka tüm bina halkını ikna edin, biz o evde çok çektik.....
Merhaba aynı dertten muzdarip biri olarak foruma da başlık açtım ve biraz zaman geçmiş fakat buradan arama yaparken iletiniz çıktı karşıma beni çok zorlayan bir durum,uygun zamanınızda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim