İlaçlama yaptırarak
ilaçlama yapıldığında birkaç gün eve girilmemesi gerekiyormuş
bunun için bize uymadı daha farklı ilaç vs birşey varmıdır acaba..
ilaçlama yapıldığında birkaç gün eve girilmemesi gerekiyormuş
bunun için bize uymadı daha farklı ilaç vs birşey varmıdır acaba..
Böcek yemi tabletlerini kullandınız mı? Bizim evde de vardı tabletler sayesinde kurtulduk.
Biz sadece Bi Kaç saat girmedik
birkaç saat se sabahtan yapılır çalışıyoruz akşama kadar geçer
ozaman ama öyle demediler araştıralım ozaman bir daha
kapı pervazlarına falan giriyor ya...
yok araştırıyorum işte mesela jel gördüm
şırınga gibi çıkma ihtimali olan yerlere sürüyosun
mesela nasıl birşeydir bilemedim nerden temin ediliyor
mesela tabletler..
İlaclama sart ama sadece sizin ev degil bütün apartmanin ve apartmanda ki evlerin ilaclanmasi gerek yoksa fayda olmaz sizin evde olmasa bile komsunuzdan tekrar gelir bahceniz deponuz vs varsa oradan ucup yine gelir ucan turleride var hamamboceklerinin.selam bayanlar;
evimde gece kalktığımda hamam böcekleri görüyorum adı doğrumu bilmem
kara fatma denilen yani hiç birşey yapamıyorum çünkü ışığı açtığımda görüyorum
hemen kaçıyorlar boş neresi varsa giriyorlar varmı bunun kurtuluşu bilen varsa lütfen yardımcı olsun yatiksiniyorum artık kaşınmaya başladı heryerim gece terlik falan giymeden kalkamıyorum yerimden
Olur
Gelince her yeri açarsınız
peki sonra komple temizliğe gerek varmı daha geçen pazar
komple temizlik yaptım çünkü
Marketlerde satılıyor. Evin her odasına hatta banyoya koyun.
Raid ya da Detan olabilir. Bizim ev kabus gibiydi resmen rüyalarımıza giriyordu artık gece mutfağa ya
da diğer odalara girince 20-30 tane görürdük düşünün.
İlaclama sart ama sadece sizin ev degil bütün apartmanin ve apartmanda ki evlerin ilaclanmasi gerek yoksa fayda olmaz sizin evde olmasa bile komsunuzdan tekrar gelir bahceniz deponuz vs varsa oradan ucup yine gelir ucan turleride var hamamboceklerinin.
ziraat ilaçları satan yerden 15 liraya bi ilaç aldım enjektörlü biseydi onu çıkabilecek her yere azcik azcik skiyosun. Lavobalarin altlari mutfak dolaplarinin dipleri falan filan işte. Ben yaptım çok faydasını gördüm bidaha çıkmadı 3 senedirselam bayanlar;
evimde gece kalktığımda hamam böcekleri görüyorum adı doğrumu bilmem
kara fatma denilen yani hiç birşey yapamıyorum çünkü ışığı açtığımda görüyorum
hemen kaçıyorlar boş neresi varsa giriyorlar varmı bunun kurtuluşu bilen varsa lütfen yardımcı olsun yatiksiniyorum artık kaşınmaya başladı heryerim gece terlik falan giymeden kalkamıyorum yerimden
Benim anlatmak istediğim de buydu iste ziraat ilaçları satan yerledern bulabilirsinyok araştırıyorum işte mesela jel gördüm
mesela tabletler..
Tarım ilaçları satılan yerlerden satın alabilirsiniz.yok araştırıyorum işte mesela jel gördüm
mesela tabletler..
Apartmanınızın girişinde, diğer dairelerde var mıymış böcek, bir bilginiz var mı bu konuda? Ben normalde hamam böceği olmayan bir şehirde yaşıyorum, Antalya’dan eşya getirirken eşyalarla böcek yumurtası taşınmış, sadece bizim ev böceklenmişti. 20 ₺’ye ilaçlattık, insanlara zararı olmayan bir zehir kullanıldı, giysi, yiyecek vb şeyleri yıkamanıza atmanıza temizlemenize gerek yok demişti ilaçlayan kişi. Buzdolabı, kaşıklık, çamaşır makinesi her yerde geziyorlardı.