- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylemediği gibi şimdi de sizden gelmiştir diyor. Eşyaları sıfır aldık, nasıl gelebilir! Ve iki komşu da önceki kiracıların böcek yüzünden taşındığını söylüyor ama ev sahibinize bizim dediğimizi söylemeyin diyor. Ev sahibi söyleseydi en azından mutfak dolaplarına 4 bin lira verip yaptırmazdım Adam geldi dolaplara baktı nasıl neşelendi. İlaçlamaya 600 lira para verdik dedik, bir de üstüne zam ayı bu ay biliyorsunuz demez mi.. Anlayacağınız böcekli ev olduğuna dair şahidimiz de yok yoksa yemin ederim yasal haklara başvuracağım.Ev sahibi kusurlu bocekli evi size bu kusuru soylemeden kiraladiysa yasal hakkinizi kullanabiliyor musunuz bu konuda? Cok gecmis olsun igrenc bi durum. Bi yakinima da olmustu kisa surede tasindilar. Gecici cozumler kar etmemisti.
Evet canim 1 sene daha gecirdim o evde ya i 1 yaz ve 1 kis daha gecirdim ama tek bir tane bile rastlamadim. Ben alçi ile evdeki butun delikleri kapattim . Komsularla bir olup ilacladik. Borik asit birak ne varsa herseyi yaptim denedim ama hic biri kesin sonuc olmadi. Yok oluyor gibi gorunsede sonradan yine cogaldilar kac gece kriz geçirdim agladim. Ben cozumu jel ilac ile ve evi 2.5 ay kapatarak buldum.. bu arada jel ilacin rengini inan ki hatirlamiyorum. Zaten sirket ilaclarken biz disardaydik eve almadilar. Girunmeyen yerlere genelde yumurta biraktiklari yerlere ilac koymuslar adamlar isin erbabiydi yani anlayacagin bu sekil rahata kavustum . Benim de tencerelerime tabak kenarlarinsa yururken kasigin ucundan kacarken gordukte deliriyordummm Allah yardimcin olsun canimAy ne güzelll...Allahım nolursun...4 seneki ev diyince taşındınız mı oradan? Çünkü kışın bitmiş gibi oluyor, bir yaz daha geçirdiniz mi böceksiz? Bir de sorun şu; buharlama ile birlikte ölüleri bulduk ama jelden sonra hiç ölü bulmadık, yuvada mı öldüler ki. Biraz önce yemek yaptım öldüm yorgunluktan çünkü çay kaşığını bile kullanmadan yıkıyorum. Allahım nerde bu ölüler
Bu arada olulerini bende gormedim hic. Yani tek tuk bi kac tane gordum.ama gerisi yoktuAy ne güzelll...Allahım nolursun...4 seneki ev diyince taşındınız mı oradan? Çünkü kışın bitmiş gibi oluyor, bir yaz daha geçirdiniz mi böceksiz? Bir de sorun şu; buharlama ile birlikte ölüleri bulduk ama jelden sonra hiç ölü bulmadık, yuvada mı öldüler ki. Biraz önce yemek yaptım öldüm yorgunluktan çünkü çay kaşığını bile kullanmadan yıkıyorum. Allahım nerde bu ölüler
Tiksindiğim için 1 hafta her gün domestosla sildim dolapların içini. Bulaşıkları da domestosla yıkadım. Aynı gece 3 tane gördüm hem de dolabın içinde. Detan da alayım bari. Arkadaşların söylediği ilaçların hepsini alacağım. Sizinki de kalorifer böceği miydi?
Cimere şikayet edeceğiz yönetimi bugün. Şuna bak ya, parasını da ben vereyim diyorum ona bile hayır diyor. Uğraştığım şeylere bak. Yan balkonda yönetici torunlarıyla yemek yiyor, biz eve zor giriyoruz. Vicdansızlık resmenİlaçlama şirketi doğru söylemiş kaynağını bulmak gerekir. Benim de rutubet böceği oldu hani şu gümüş böceği mi deniyor adını da bilmiyorum kıl kadar ufak, kafayı yiyordum böcekten hem korkar hem huylanırım. Eski binalarda nedense daha çok oluyor böcek. Ev sahibi ve yöneticiyi ikna edin ilaçlatma için.
Cimere şikayet edeceğiz yönetimi bugün. Şuna bak ya, parasını da ben vereyim diyorum ona bile hayır diyor. Uğraştığım şeylere bak. Yan balkonda yönetici torunlarıyla yemek yiyor, biz eve zor giriyoruz. Vicdansızlık resmen
Söylemediği gibi şimdi de sizden gelmiştir diyor. Eşyaları sıfır aldık, nasıl gelebilir! Ve iki komşu da önceki kiracıların böcek yüzünden taşındığını söylüyor ama ev sahibinize bizim dediğimizi söylemeyin diyor. Ev sahibi söyleseydi en azından mutfak dolaplarına 4 bin lira verip yaptırmazdım Adam geldi dolaplara baktı nasıl neşelendi. İlaçlamaya 600 lira para verdik dedik, bir de üstüne zam ayı bu ay biliyorsunuz demez mi.. Anlayacağınız böcekli ev olduğuna dair şahidimiz de yok yoksa yemin ederim yasal haklara başvuracağım.
Bütün emlakçılara yaydık ev ararken, zaten altımızdaki dükkandan dolayı bilinen bir bina. Bizden sonra zor verir kiraya verse bile ikinci gün bulup söylerim kiracıya valla, günah!! Dolapları söküp götürsem, eskileri çöpe attık mahkemeye verir bizi kesin.. Bir de dolapların içinde gördüğüm için tiksindim kullanama artık ( bembeyaz ingiliz mutfak yaptırdık, kulplarını bile özenle seçtim, bir daha hayatta yaptıramayız çok üzgünüm çok...Bocek getiren insan mi olur tovbe Allah' im ya.
O evden tasinirken sosyal medyaa bu bocekli goruntuleri ile ifsa edin baska canlar yanmasin
Tasinma sirasinda dolaplari kiradan dusmediyseniz sokturup sizinle goturun bence bu ev sahibi bu davranisi hak ediyor.
Cok gecmis olsun umarim evinizde huzurla yasarsiniz.
Bütün emlakçılara yaydık ev ararken, zaten altımızdaki dükkandan dolayı bilinen bir bina. Bizden sonra zor verir kiraya verse bile ikinci gün bulup söylerim kiracıya valla, günah!! Dolapları söküp götürsem, eskileri çöpe attık mahkemeye verir bizi kesin.. Bir de dolapların içinde gördüğüm için tiksindim kullanama artık ( bembeyaz ingiliz mutfak yaptırdık, kulplarını bile özenle seçtim, bir daha hayatta yaptıramayız çok üzgünüm çok...
Biraz geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Ben banyo ve mutfakta yani nemli ortamlarda daha çok gördüm. O yüzden hep giderlere ilaç sıktım. Giderlerde ki pis suyun içinde yaşayabiliyorlarmışSarımsağa mı Sağolun desis i de araştıracağım. Siz en çok nerelerde görüyordunuz? Benim ev de güney cephe, demek ki sıcak yerelere daha çok geliyorlar