Evimdeki gitmeyen havasızlık

Onun icin yazi bekmemem gerekecek cunku bireysel kombi olunca alt ve ust komsuyu etkiliyor. Acik birakip gidersem komsularin evi buz olur sikayet gelir bir suru. Amaan cok sacma isler yaaa

O kokuya benziyor ama daha rahasz edici bu

Evli iseniz hamile olabilir misiniz :)
Yoğun koku alma durumu deyince aklıma hep gebelik gelio ,benim öleydide..

Evet sicak basik hava carpiyor aynen. Bina 25 yillik filan. E peki bu ne zman gecer nasil gececek
Herhalde evin yapımında problem var bizimki 5 yıldır hic geçmedi sürekli havalandırmak gerekiyor bi pencere hep açık olacak. O zaman da serin oluyor. Tabi yazın pencere açmak da çare değil sürekli kan ter içindeyiz. Gerçi evi güneş görmeyip de yaz kış usuyenleri düşünürsek sansliyiz

benim de birkaç aydır rahatsız olduğum bir konu bu.eşim ve çocuğum kokuyu almadığını söylüyor ancak ben dışardan eve girince antre ve mutfak kısmında özellikle kötü bi koku alıyorum.böyle bulaşık makinesinin (kirli makine) içi gibi bi koku.biyerde rutubet var gibi ama her köşeyi temziledim havalandırmam günlük olduğu halde koku sorununu çözemedim.
son birkaç aydır(kokuyla eş zamanlı sayılır) bulaşık makinem yıkarken su sızdıdıyor alttan,makinenin altına akınca o koku yapıyordur deyip makineyi çekip sildim ,altı tertemizdi.şimdi mutfak lavabosundan şüpheleniyorum,çiftli bi lavabo oradan koku geliyor olabilir mi?diğer odalarda yok

Bence tadilat yaptırdığınız İçin böyle. Ve boya kokusu eve sinmiş havasızlık gibi geliyor olabilir. Tadilat zamanı iyi havalandırma yapmalıydınız. Evde küçük çocuk yoksa hava buz gibi olsa mutlaka açın yarım saat 1 saat havalansın. Soğuk hava daha temiz olur eğer kömür yakmıyorlarsa dışarda. Ben dışarısı -20 derecede bile evimin camını açardım. Doğunun doğusunda yaşadım.

Diger komsularda var mi ben kimseyi henuz tanimadigim icin gitmedim kimsenin evine. Gidersem bi bakicam

Diger odalarda yoksa ordan olabilir.iyice yaklasip kokladiniz mi lavaboyu Benm her odada var tesisattan gelmedigine eminim.

Evet cunku ustalarin basinda duramadik ve kıș oldugu icin acmamislardir. Bide tadilat yapilirken bi kere ustalar acmis. Ust komsu gelip evim sogudu kapatir misiniz demis. Muhtemelen ondan sonra acamadilar cam filan. Kafayi yedim artik evdeki diger insanlar bu konuda benm kadar takintili degil.

Üst komşu ne alaka ya, ben belki soğuk seviyorum. İnsanlar iyice çıldırmış.

Diger odalarda yoksa ordan olabilir.iyice yaklasip kokladiniz mi lavaboyu Benm her odada var tesisattan gelmedigine eminim.
bana sizin koku sorununuz evin yeni tadilatlı olmasından hatta yeni taşındığınız için yeni eşya vs aldıysanız ondan dolayı da olabilir gibi geldi.
şöyle örnek vereyim 5 ay kadar önce salonumda sadece koltuklarımı değiştirdim ve salon müthiş bi şekilde boya vernik gibi bişey koktu.hep cam açık kaldı havalandı ise de geçmedi.15-20 gün sonra mobilyacıyı aradım 1 ay sürer o koku oluyo dedi,1 ay sonra hafifledi gerçekten ama tam anlamıyla 2 ayda gitti o koku.koltuklar özel yapım ve vernikli vs idi olabilir belki ama daha önceki yıllarda doğtaştan mobilya almıştık,hazır mobilya yani.ama o da vitrin kapallarını açımca uzun süre koku veriyordu.yeni araba gibi eşya da,pimapen de ,duvar kağıdı da bi süre kokuyo malesef canım.bir süre sonra geçecektir inş

Tadilat, boya, yeni eşya bunların hepsi aylarca koku yapıyor. Gün içinde sık sık beş dk havalandırın evi. Ben tüm camları açıyorum cereyan yapsın da daha çabuk koku gitsin diye.
Hatta eve servis çağırdım koku için. Adam naftalin koyun dedi. Halbuki o çok daha zararlı, zehir yani. Sıvılaşmadan direkt buharlaşıyor ve öldürücü. En iyisi sık havalandırmak

Insallah dediginiz gibidir ve gecer

Naftalin sadece tuvaletimde var ama evet cok zararli oldugunu ogrendim. Zamanla gecer diye umuyorum artik insallah

Duvarlarda mantolama var, camlar cift cam pimapen. Ev nasil hava alsin? Sabahlari bir caminizi 1 parmak da olsa acik birakip gidin ise. Aksam gelince kapatirsiniz. Komsu buna karisamaz yahu bu kadar altta kalmayin. Kime ne evimde cam acmamdan. 1 ay tatile gitseniz nolacak? Onlar usumesin diye kombiyi acik mi birakacaksiniz?

Haklisiniz evde annem var acik birakip gidemiyorum hasta olur üșür diye. Sadece havalandiriyoruz ama yetmiyor. Yazin gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…