- 10 Şubat 2019
- 167
- 51
-
- Konu Sahibi Renklikalem123
Evin ısısını ayarlayıp bir süre belli saatlerde canları açın derim. Mesela ben birkaç odanın peteğinş açmıyorum ve sıfır bir evde oturuyoruz yemi taşındık ama o açmadığım odaların içi böyle tahta kokusu gibi böyle kötü değil ama güzelde olmayan bir koku oluyır ben öyle çare buldum birde evin geneli için pudra kokusu aldım artık evimiz çok hoş kokuyor
Bir bakayim satilan yerlere anlık olunca canımı sıkıyorEv için havalandırma sistemleri var bakabilirsiniz ya da eski usül dönen şeyler var pervane gibi bir nebze faydası olur belki.
Aynen tahta kokusu gibi. Kotu degil ama guzel de degil. Pudra kokusunu nereden temin edebilirim acabaEvin ısısını ayarlayıp bir süre belli saatlerde canları açın derim. Mesela ben birkaç odanın peteğinş açmıyorum ve sıfır bir evde oturuyoruz yemi taşındık ama o açmadığım odaların içi böyle tahta kokusu gibi böyle kötü değil ama güzelde olmayan bir koku oluyır ben öyle çare buldum birde evin geneli için pudra kokusu aldım artık evimiz çok hoş kokuyor
Ben ebebek ten aldım. Hatta giriş dolap üstünde duruyor tüm ev kokuyor.Aynen tahta kokusu gibi. Kotu degil ama guzel de degil. Pudra kokusunu nereden temin edebilirim acaba
Tesekkur ederim insallah kalici olur. Pimapenler kokuyor olabilir mi ya da duvar kagidi. Kaynagi ne olabilir acaba sizceBen ebebek ten aldım. Hatta giriş dolap üstünde duruyor tüm ev kokuyor.
Icerden mantolamasi yok galiba bina dıștan mantoluİçerden mantolama yapılmış olabilir mi? Dehşet bir havasızlık oluyor sanki aylardır kapalı gibi.
Duvara elimi surup kokladigimda koku almiyorum amaVala biraz elektriğe kıyıp kaloriferle degil de ufolarla ısıtın duvarlari bir kac gün. Kurumayan biseyler vardir belki.
Evet plastik ama iyi bi markanin pimapenipimapenlerden muhtemelen
plastik mi cerceveler?
marka ne olursa olsun plastikler maalesef evi havasiz birakiyoEvet plastik ama iyi bi markanin pimapeni
Merhabalar. 2 ay önce bi eve tașındım. Bina yeni bir bina değil ama mantolaması var bireysel kombili. Biz bu eve tașınmadan önce her yerini tadilat yaptırdik laminant, boya, pimapen, iki duvara duvar kağıdı ve banyoyu full yaptırdık. Eve disardan geldiğimde direk havasizlik kokusu geliyor cam pencere açasım geliyor pis koku degil ama bildiğin havasizlik kokusu. Evde gorunurde rutubet yok 3.kat. Yapılmadan önce eve bakarken yoktu olsa farkederdim.havalandirmama ragmen gecmiyor ev icinde hissedilmiyor ama disardan eve gelince direk farkediliyor. Oda spreyi aldim fayda etmedi. Anlık yok etti sadece.tuvaletten gelen bi koku asla degil. Acaba tadilat yapilirken kapali mi kaldi yazın iyice cam pencere acinca gecer mi. Erzurum da oturuyorum. Malum hava soguk fazla da acamiyorum cami filan. Ne yapmaliyim. Nasil gecer psikolojm bozuldu
Boyle olacagini bilsem yaptrmazdim vallamarka ne olursa olsun plastikler maalesef evi havasiz birakiyo
keske dograma cift cam yaptirsaydiniz daha saglikli olurdu
Evet sanki bende esyalarda da aliyorum kokuyu eve girmeyi istemez oldum. Tadilattan kaynaklandi galiba bu koku. Cunku yaptrmadan once yoktu. Sizinki de yeni tadilat olmus sonucta. Su an acamiyorum camlari cok fazla malum erzurum burasi. Yazi bekliuorm cereyan yapsin ev diye ama yaza kadar psikolojim iyice bozulmazsa tabi. Sizin evde duvar kagidi var mi ondan kaynaklamiyor olabilir miben sıfır eve taşındım. Çalıştığım için evi sürekli havalandırmıyorum etraf toz dumandı cam açılmıyordu.. neyse 2 sene kadar böyle devam etti eve girince bunaltıcı hava geliyordu kokuyordu. Baktık olmuyor inşaatlarda bitmişti gece gündüz cam açtık hiç kapatmadık 5. Senemizde anca geçti koku. Eşyalara sinmişti resmen.
Evden sogudum bu yuzden valla. Tesekkur ederim denicemEv için oda kokuları salona mutfaga odalara birer tane koyun yaza kadar idare eder diye düşünüyorum. Yazında bol bol evi havalandırırsınız. Benımde ufak cocugum oldugu için günde anca 1 2 saat camları acıp havalandırıyorum. Açmadıgım gün evin kapısından girerken resmen havasız oluşu kokusunu geliyor gibi