- 23 Eylül 2020
- 333
- 448
- 35
-
- Konu Sahibi whispersOFhope
Yarın hemen alacağım ama çok minikler yani görselde büyük gözüktüğüne bakmayın. Kamera iyi çekmiş. Toplu iğne deliğinden bile küçükler. Aynı böcekten bahsettiğimize emin miyiz acaba ? Büyütüp netleştirip bir görsel daha ekledim. Şekli çok net belli oldu burada ama Google da bulamıyorum.detan hamamböceği jeli al acil en kalıcı çözüm bu yuvalarına götürüp toptan ölmelerini sağlayacak. kalorifer böceği bunun adı bir ara bizim alt komşudan tüm apartmana yayılmıştı ne ilaçlamalar çağırdık da fayda etmedi bu jelde bulduk faydayı. bir de k-othrine böcek ilacını al evdeki giderlere süpürgeliklere parke kenarlarına kapı altlarına ev girişine pencere önlerine dolap arkalarına halı altlarına koltuk altlarına sık değen böcek direk ölür duvarlara kadar sık. bir iki saat öyle kalsın sonra evi havalandır. silmene falan da gerek yok insan sağlığına zararı yok çocuklu evler için üretilmiş. k-othrine çıkan böcekler ölsün diye detan yuvalarında hepsinin ölmesi için. apartmanda da vardır muhtemelen kapı girişine vs ikisini de kullan. başka şeye para vermene gerek yok dua edersin bana ikisini kullanırsan
Yarın hemen alacağım ama çok minikler yani görselde büyük gözüktüğüne bakmayın. Kamera iyi çekmiş. Toplu iğne deliğinden bile küçükler. Aynı böcekten bahsettiğimize emin miyiz acaba ? Büyütüp netleştirip bir görsel daha ekledim. Şekli çok net belli oldu burada ama Google da bulamıyorum.
Bu dediğiniz ürünü de alayım, hepsini deneyeceğim. Teşekkür ederim. Süpürgelikler bitti şimdi kapı aralarından çıkıyor olduklarını gördümBunlar kalorifer böcekleri olması lazım? İnternetten araştır eğer oysa sana garanti bi çözüm söylüyorum. Bunlar evlenmeden önce eşimin evini sarmıştı öyle böyle değil..
Bayer marka Maxforce aldık böcek jeli. Cidden mucize gibi ürün. Öyle etkili oldu ki şu an evlendik üzerinden iki yıl geçti o böceklerden hiç görmüyorum bile. Hala daha jelden kaldı elimizde o kadar etkili ki jel bitmeden böcekler bitti :)
Offff çok kötü. Ağlamak istiyorumbizim altımızda bir adam evi tekstil yatakhanesine çevirdi ve kaçak doğalgaz kullanıyormuş sıcakta çok ürer bu böcek nasıl anlatayım böyle evde yürürken tavandan böcek düşüyordu evden bir halıyı aşağı attılar halinin üstünden bir karalık etrafa dağıldı korku filmi sahnesi gibi poşetlerle böcek ölüsü süpürdüler evden adam çıkınca hayatımda böyle bir şey görmedim
kapıların kenarlarına silikon çekin mümkünse ve jellerden bol miktarda al her köşeye kondur kapıların pervazlarının içine filan da hep sık ama daha yeni başlamış dediğimizi yaparsan kurtulursunOffff çok kötü. Ağlamak istiyorumYarın tüm kaloriferleri kapatacağım. O kadar net görünmüyorlar. Telefon ışığı ile yakınlaşınca görebiliyorum yavruları özellikle. Biraz büyümüş olanları da hareket edince rahatlıkla görüyorum.
Ürün çok etkili gerçekten biz bile şaşırmıştık yok olmalarına çünkü o kadar sarmıştı ki evi eşimin evine gelesim gelmiyordu heryerdeydiler. Siz yine de deneyin küçüklermiş ama görüntü olarak aynısı. Bizzat denemiş olmasam önermem. Umarım işe yarar..Bu dediğiniz ürünü de alayım, hepsini deneyeceğim. Teşekkür ederim. Süpürgelikler bitti şimdi kapı aralarından çıkıyor olduklarını gördüm
Hayır yok ama bahçe yani tüm kuşlar geliyor ağaçlara konuyor. Börtü böcek normal var.Bahçede tavuk ya da güvercin var mı
Çok minik dediğiniz için aklıma güvercin biti geldi. Onlar Çok minik olur.hatta ilk baktığınız da toz zannedersiniz yürüyünce böcek olduğunu anlarsınızHayır yok ama bahçe yani tüm kuşlar geliyor ağaçlara konuyor. Börtü böcek normal var.
Evet, maalesef! Geçen gün klimanın olduğu duvarın süpürgelerini çıkardı, gizli bir küf noktası oluşmuş! Ne biçim bir proje bu anlamadım. Bir de Türkiye’nin en ünlü şirketlerinden yazık insanların verdikleri paralara. Evi satılığa koysa 5milyon der koyar ama rezillik diz boyu. Hala çözemedikleri gibi oyalayıp duruyorlar. Gelip süpürgelikleri çıkarıp havalansın diyorlar ve gidiyorlar.Küf var mı hala?
6ani ilaçlama şirketini boşver de senin gösterdiğin bocege benzettim ben, betonu biseyi islak birakmaktan oluyomus galibaNokta kadar küçük böcekler Zafer Mühendislik Her Semtte ilaçlama yapılır.
Nokta kadar küçük böcekler için ilaçlama işleriniz İstanbul'un Her Semtinde yapılır. Donanımlı ekibimiz İstanbul çapında hizmet vermektedir.zaferilaclama.com