Evimdeki böcekler! İmdaaat!

whispersOFhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
333
448
35
Herkese merhaba
Bir haftadır bu konu ile yatıp kalkıyorum. Tesadüfen evde fotoğrafını eklediğim böceklerden buluyorum. Evin tüm duvarlarında görüyorum. Çıldırmak üzereyim. Büyük olanları açık kahve rengi gibi, tahminimce yumurtadan yeni çıkmış minik olanları da krem rengi. Henüz bir eşyanın üzerinde görmedim ama akşam olunca tüm duvarlarda görüyorum. Dün 70 tane öldürdüm. Nokta kadarlar minicikler bir de. Bahçe katındayız, evde küf problemi olmuştu. Ondan kaynaklı olabilir diyoruz. Site yönetimi 1 senedir çözemedi küf sorununu, eğer ondan kaynaklıysa daha da çıldıracağım. Ev kira, evden de çıkamayız. Kiralar malum uçmuş. Taşınmak bir araba parası neredeyse… Evinde bu böceklerden görüp çözüm bulan var mı? Varsa yardım etsin lütfen…

Ek bilgi: evi süpürdüğüm sildiğim ve havalandırdığım gündüz saatlerinde neredeyse bir iki tane görüyorum ama gece yine ortaya çıkıyorlar. Bir nebze daha az olsa da yine de çıkıyorlar. Yani temizlik de kar etmiyor. Temizlik suyumun içine domestos sirke ve yer silme sıvısından koydum. Bir yerde lavanta yağı önerisi okudum ama çözeceğini hiç sanmıyorum.

Süpürgeliklerin arasından çıkıyorlar. Genelde oradan çıkarken veya girerken yakalıyorum ki bu da evin duvarlarıyla veya altı ile alakalı bir durum olduğunu gösterir gibi geldi bana. Siz ne dersiniz?

Eklentiler

• 135FF97C-BF17-4A41-8159-4EE0E0448ABB.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 780
detan hamamböceği jeli al acil en kalıcı çözüm bu yuvalarına götürüp toptan ölmelerini sağlayacak. kalorifer böceği bunun adı bir ara bizim alt komşudan tüm apartmana yayılmıştı ne ilaçlamalar çağırdık da fayda etmedi bu jelde bulduk faydayı. bir de k-othrine böcek ilacını al evdeki giderlere süpürgeliklere parke kenarlarına kapı altlarına ev girişine pencere önlerine dolap arkalarına halı altlarına koltuk altlarına sık değen böcek direk ölür duvarlara kadar sık. bir iki saat öyle kalsın sonra evi havalandır. silmene falan da gerek yok insan sağlığına zararı yok çocuklu evler için üretilmiş. k-othrine çıkan böcekler ölsün diye detan yuvalarında hepsinin ölmesi için. apartmanda da vardır muhtemelen kapı girişine vs ikisini de kullan. başka şeye para vermene gerek yok dua edersin bana ikisini kullanırsan

Yarın hemen alacağım ama çok minikler yani görselde büyük gözüktüğüne bakmayın. Kamera iyi çekmiş. Toplu iğne deliğinden bile küçükler. Aynı böcekten bahsettiğimize emin miyiz acaba ? Büyütüp netleştirip bir görsel daha ekledim. Şekli çok net belli oldu burada ama Google da bulamıyorum.

Eklentiler

• A68C0615-DEE5-4A93-9DEF-2CB22902C614.jpeg
    10,8 KB · Görüntüleme: 607
Bunlar kalorifer böcekleri olması lazım? İnternetten araştır eğer oysa sana garanti bi çözüm söylüyorum. Bunlar evlenmeden önce eşimin evini sarmıştı öyle böyle değil..
Bayer marka Maxforce aldık böcek jeli. Cidden mucize gibi ürün. Öyle etkili oldu ki şu an evlendik üzerinden iki yıl geçti o böceklerden hiç görmüyorum bile. Hala daha jelden kaldı elimizde o kadar etkili ki jel bitmeden böcekler bitti :)

O kadar küçükse benim dediğim olmayabilir. İnternetten yine o dediğim ürünü araştır belki bunlarda da etkilidir. Çünkü görüntüsü benim dediğim böceğin küçük hali gibi

bizim altımızda bir adam evi tekstil yatakhanesine çevirdi ve kaçak doğalgaz kullanıyormuş sıcakta çok ürer bu böcek nasıl anlatayım böyle evde yürürken tavandan böcek düşüyordu evden bir halıyı aşağı attılar halinin üstünden bir karalık etrafa dağıldı korku filmi sahnesi gibi poşetlerle böcek ölüsü süpürdüler evden adam çıkınca hayatımda böyle bir şey görmedim

Bu dediğiniz ürünü de alayım, hepsini deneyeceğim. Teşekkür ederim. Süpürgelikler bitti şimdi kapı aralarından çıkıyor olduklarını gördüm

Offff çok kötü. Ağlamak istiyorum Yarın tüm kaloriferleri kapatacağım. O kadar net görünmüyorlar. Telefon ışığı ile yakınlaşınca görebiliyorum yavruları özellikle. Biraz büyümüş olanları da hareket edince rahatlıkla görüyorum.

bu böceğin her halini bilir kitabını yazarım böcek görünce kaşıntı tutuyo fobi oldu resmen ben de yılanın istemediği ot deliğin dibinde bitermiş hesabı ilk evleneceğimiz zaman evde kara böcek gördüm meğersem duvarın içine yuva yapmış ay ben 2 senedir hala her ay evi ilaçlıyorum o deliği kapı köpüğüyle kapattım manyak gibi gece kaç kere uyanıp evde böcek aradım evliliğimin ilk 2 ayında

kapıların kenarlarına silikon çekin mümkünse ve jellerden bol miktarda al her köşeye kondur kapıların pervazlarının içine filan da hep sık ama daha yeni başlamış dediğimizi yaparsan kurtulursun

Bu dediğiniz ürünü de alayım, hepsini deneyeceğim. Teşekkür ederim. Süpürgelikler bitti şimdi kapı aralarından çıkıyor olduklarını gördüm
Ürün çok etkili gerçekten biz bile şaşırmıştık yok olmalarına çünkü o kadar sarmıştı ki evi eşimin evine gelesim gelmiyordu heryerdeydiler. Siz yine de deneyin küçüklermiş ama görüntü olarak aynısı. Bizzat denemiş olmasam önermem. Umarım işe yarar..

Hayır yok ama bahçe yani tüm kuşlar geliyor ağaçlara konuyor. Börtü böcek normal var.
Çok minik dediğiniz için aklıma güvercin biti geldi. Onlar Çok minik olur.hatta ilk baktığınız da toz zannedersiniz yürüyünce böcek olduğunu anlarsınız

Küf var mı hala?
Evet, maalesef! Geçen gün klimanın olduğu duvarın süpürgelerini çıkardı, gizli bir küf noktası oluşmuş! Ne biçim bir proje bu anlamadım. Bir de Türkiye’nin en ünlü şirketlerinden yazık insanların verdikleri paralara. Evi satılığa koysa 5milyon der koyar ama rezillik diz boyu. Hala çözemedikleri gibi oyalayıp duruyorlar. Gelip süpürgelikleri çıkarıp havalansın diyorlar ve gidiyorlar.

Bayer K-Othrine SC 50
Bayer Max Force Hamam bocegi jeli

Bu iki ürünü de al. Evi güzelce supur ve sil. Sonra K-othrine'i talimata uygun biçimde hazırlayıp her yere sık. Kuruduktan sonra da jeli evin muhtelif yerlerine paylastir.

Bir hafta yer silinmeyecek. 2. Ve 3. Ve 4. Haftalarda yeniden uygulama yapman gerek. Sonra ayda bir. Ayrıca pencere pervazi, havalandırma deliği, evye altı buraları da unutma.

Normalde bu ilaç 3 hafta arayla uygulanır ama hamam boceginin bu türü çok dirençli. 2-3 şişe al yani ilaçtan.

Mutfak, banyo ve duş giderlerine de lavabo aç dokup sonrasında giderleri kapalı tutmayı alışkanlık haline getir. Nereden geldiklerini merak ediyorsan giderlerden ve ana lağım kunkunden geliyorlar. Buraya da belediyenin el atması gerek.Haber verirsen gelip ilaclarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…