I’ll take your advice, and i hope you will not have to use it. :)Zamanı gelince işe girip bu ev ayısını annesinin şefkatli kollarına teslim edeceksiniz konu sahibi . Ben olsam öyle yapardım yani
Böyle annesini anlattığında bende bekarken iş yapmazdım herkes annesinin evine gitsin o zaman deseydin keşke
Bi erkeğin eşini annesiyle kıyaslaması inanılmaz itici, keşke çalışıyor olsaydın belki ekonomik özgürlüğün olsa farklı
Ekonomik özgürlüğümü kazanmak& hayalimdeki mesleği yapmak adına eczacılık okuyorum. Aslen mühendisim ama bölümü kazandığımı öğrendiğimde birkaç sene böyle bir fedakarlık yapmak istedim. O da olacak az kaldıBöyle annesini anlattığında bende bekarken iş yapmazdım herkes annesinin evine gitsin o zaman deseydin keşke
Bi erkeğin eşini annesiyle kıyaslaması inanılmaz itici, keşke çalışıyor olsaydın belki ekonomik özgürlüğün olsa farklı olurdu.
Ediyorlar valla hem de ne boyutlara geldi bi bilseniz aklınız şaşarEvine gelen gidene kargolara vesaire laf edemezler haddini bilmeliler önce bunu öğret bence. Sizene de bu kadar. Eşin de tipik bencil erkek onun düzelmesi zor ama konuş ciddi bir şekilde.
Bizim her konuşmamız bir şekilde annesine çıkıyor hep bir kıyaslama varAnnesinin yerine koymak nedir ya?
O annen ben eşinim kendine gel deseydiniz ya. Evlenince kadınları hizmetçi gibi görenlere ayar oluyorum yaa
I’ll take your advice, and i hope you will not have to use it. :)
Bana bir arkadaşım gelip deseydi ki aile apartmanında oturma durumum var asla! Derdim. Ama kendime vermedim o aklı. Ben biraz mantık insanıyım eşimin evi vardı ve kiraya para ödemek istemedim açıkçası. Verilen vaadler de vardı. Biraz idareten diye düşündüm ve kendi ailem gibi olur en fazla dedim. 6. Senemdeyim. Öyle saçma şeyler oluyor ki burada ufkum açıldı. İçimden bi şeytan çıkıcak az kaldı.Aile apartmanında otutmayı neden kabul ettiniz? Böyle aile apartmanında oturupta mutlu olan kimseyi görmedim, ayrıca sizin gibi donanımlı biri niye böyle bir hanzo ile evli?
Защо говориш английски?
Böyle konuşsak hepimiz garip olmaz miydi?
Konu sahibi keşke cocuktan önce halletmiş olsaydin okul işlerini filan. Adam düzelecek olsa şimdiye kadar anlardi. Mecbur devam edeceksiniz.
Защо говориш английски?
Konu sahibi keşke cocuktan önce halletmiş olsaydin okul işlerini filan. Adam düzelecek olsa şimdiye kadar anlardi. Mecbur devam edeceksiniz.
Между нами и комментатором, дорогойЗащо говориш английски?
Ne mühendisliği mezunusunuz?Sanirim esiniz de eğitimli ama aile kültürü yoksa kücümsemek icin söylemiyorum ama ilkokul mezununda da vasat olabiliyor yasam tarzi.
Aile apartmaninda yasamak zorunda degilsiniz evinizi kiraya verip,kendiniz kiraya cikabilirsiniz.En önemlisi asla is yasaminda güclenmeden ikinci cocuğu yapmayin.
Endüstri mühendisiyim. Keşke kiraya verebilseydik. Ailesi izin vermedi aile apartmanı diye. Taşınmaya karar verdik ona da engel oldular kavga gürültü.Ne mühendisliği mezunusunuz?Sanirim esiniz de eğitimli ama aile kültürü yoksa kücümsemek icin söylemiyorum ama ilkokul mezununda da vasat olabiliyor yasam tarzi.
Aile apartmaninda yasamak zorunda degilsiniz evinizi kiraya verip,kendiniz kiraya cikabilirsiniz.En önemlisi asla is yasaminda güclenmeden ikinci cocuğu yapmayin...
Sizin iyi bir is yasaminiz olursa hic bir sey diyemezler emin olun.Endüstri mühendisliği is konusunda sıkıntılı ama eczacilik, cok daha iyi bir alan.Umarim bir an önce aile apartmanindan ve is yasamiyla birlikte esinizin "Herseyi sen yapmak zorundasin" tavrindan kurtulursunuz.Endüstri mühendisiyim. Keşke kiraya verebilseydik. Ailesi izin vermedi aile apartmanı diye. Taşınmaya karar verdik ona da engel oldular kavga gürültü.
Mesafeyi koyacaktıniz kime ne evime girendenEdiyorlar valla hem de ne boyutlara geldi bi bilseniz aklınız şaşar
Hem eşinizle bir uyum ve denge kuramamissiniz, hem ailesinin rahatsız eden takipciligine saygısızlık olmasın diye sesinizi çıkarmiyorsunuz, eşiniz sırf çalışıyor diye size bu şekilde davrandığı halde çocuk yapıp sorumluluğunuzu iyice arttırmışsiniz.Herkese merhaba. Bu yazımı okuyup tavsiye verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.
6 senelik evliyim 4 yaşında bir kızım var. Eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum. Bir hayli kültür farklılığı var ve ayak uydurmak konusunda çabalıyorum. Yaşadığım evde kendimi özgür hissedemiyorum çünkü gelen kargolardan, gelen misafirlerden, çıktığım ve eve girdiğim saatlerden her şeyden haberleri var çünkü sürekli izliyorlar. Eşim bu konularda çok pasif kalıyor ben de saygısızlık olmaması adına idare ediyorum. Kızımın bakımıyla %95 ben ilgileniyorum. Ev işlerinin tamamı bende. 2. Üniversitemi okuyorum ve gün içinde de okula gidiyorum ve tüm işlerden kalan boş vakitlerimde ders çalışıyorum. Genelde gece.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Eşim işe gidiyor diye hiçbir şeyle ilgilenmiyor. Ben çalışıyorum kazanıyorum benden beklentin olmasın diyor. Eve geldiğinde yatıyor telefonu eline alıp saatlerce oynuyor ve uyuyor. Her eşyasını bir yerden topluyorum bu arada çay/kahvesini yapıp çocuğu uyutup geri kalan işleri hallediyorum ve kendimi unuttum. Hastalanıp yatak döşek yattığımda bile hizmet etmemi bekliyor çünkü hiçbir şey yapmak istemiyor. Şimdi diceksiniz ki söyle yapsın. 6 yılım ona bunları anlatmaya çalışmakla geçti. Benim annem bana iş yaptırmadı, 1 gün bile şikayet etmedi ve ben ona minnet borçluyum. Sen yapıyosun ama sürekli söyleniyorsun diyerek annesini yüceltiyor ve ondan güç buluyor. Yani yoruldum. Hevesim kalmadı. Anlatamadım, değiştiremedim. Olmadı yani. Taşa anlatsam belki anlardı da o şahıs anlamadı ne yazık ki. Şimdi de kara kara düşünüyorum, ben şu işin içinden çıkabilcek miyim yoksa kaderim buymuş deyip hizmetçilik oynamaya devam mı edicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?