• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde nasil para kazanabilirim acil onerilerinizi bekliyorum

Ben evde calisiyorum, el emeklerimi satiyorum diyerek kendimi bagkurdan sigortalattim. Bi iki evrak imzaladim bide evime bi gorevli gelip ne is yaptigimi sordu iceri girmedi bile kapida konustuk. Buda devletin ev hanimlarina tanidigi haklardan biriymis ustelik normalde odenen primin 3 te 2 sini oduyorum. Vergi falanda odemiyorum, muafmisiz. Netten arastirin bu konuyu yada yakinsaniz vergi dairesine gidip bilgi alabilirsiniz.

Sizde boyle yapabilirsiniz, hem priminiz yatar hemde evde calistiginizi kanunen ispatlamis olursunuz.

Bundan faydalanmaniz icinde tek bir is yapiyorum demenize bile gerek yok. Cesitli islerde yapabilirsiniz, yemek yapiyorum, dantel satiyorum, orgu oruyorum, ahsap boyuyorum vs. Yani hepsini birden yapiyorum bile diyebilirsiniz. Siz dikis dikiyorum, yemek yapiyorum,diyebilirsiniz mesela.

Soylemeden gecemeyecegim; sizi cok taktir ettim. Bosaniyorsunuz, hamilesiniz, sizin yerinizde baskasi olsa coktan bunalimdan bunalima kosardi. MasaAllah size. Dilerim cocuklariniz ve sizin icin her sey cok guzel olur. Allah yardimciniz olsun.

Canim sen evde ne yapiyorsun..kazancin yeteri kadar oluyormu

Canim sen evde ne yapiyorsun..kazancin yeteri kadar oluyormu
Ben dikis ve ahsap boyama yapiyordum. Simdi faal olarak yapmiyorum arada bir siparis olursa onu yapiyorum o kadar . Cok kazanamadim ben. Oyle bi heves baslamistim devami gelmedi malesef.

Bu isler icin cevre onemli oldugu kadar ürünü pazarlamakta önemli. Umarım sen basarili olursun.

Ben dikis ve ahsap boyama yapiyordum. Simdi faal olarak yapmiyorum arada bir siparis olursa onu yapiyorum o kadar . Cok kazanamadim ben. Oyle bi heves baslamistim devami gelmedi malesef.

Bu isler icin cevre onemli oldugu kadar ürünü pazarlamakta önemli. Umarım sen basarili olursun.
Dikid mesela ne gibi seyler..benimde hic cevrem yoktur.

Dikid mesela ne gibi seyler..benimde hic cevrem yoktur.
Pantolon, elbise, gomlek vs. Cok ayrintili seyler degildi. Kalıpla calisiyorum daha kolay oluyor. Ama dikis dikeceksen bi overlok makineside alman lazim olmazsa cok zor oluyor.

Pantolon, elbise, gomlek vs. Cok ayrintili seyler degildi. Kalıpla calisiyorum daha kolay oluyor. Ama dikis dikeceksen bi overlok makineside alman lazim olmazsa cok zor oluyor.

Ne kadar sure ugrastin..birde para kazanamazsam yaptigim isten de sogurum

Çok uzun sürmedi benim çünkü hobi olarak yapmak baska, iş olarak yapmak baskaymiş. Dikiş yaparken etraf cok dagiliyor. Sen bunu yapicaksan bir odani ayirman lazim. Dagilsa bile kapatirsin kapiyi, olur biter. Benim uygun bir odam yoktu. En guzeli kucuk bir dukkan kiralamak.

Benim simdi baska planlarim var. Kuaför acmak istiyorum. Ama önce sertifika almam lazim. Oglumun okul saatlerine uygun bir kurs bulamadim henüz. Bakalım nasip.

Merhaba,
Öncelikle Allah yardımcınız olsun kolaylık ve kuvvet versin. hepimiz aynı olmasa da benzer duyguları ve korkuları yaşıyoruz. sabit maaşlı bir işiniz olsun ya da olmasın değerlendirmenizi istediğim bir fırsat var. Lütfen önyargılı bakmayın ve yanlış anlamayın amacım herhangi bir şey pazarlamak değil.
Bu öylesine güzel ve büyük bir fırsatki dünyadaki bütün kadınlar buna sahip olsa hiç bir çocuk annesinden uzakta büyümez, hiç bir anne hayallerini ertelemek zorunda kalmaz diye düşünüyorum.
hele ki küçük bir yerde de yaşayacaksanız günde sadece 2-3 satinizi ayırarak çok ciddi işler çıkartabilir ve öyle küçük paralar da değil güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

ilgilenirseniz lütfen bana ulaşın,anlatayım ; kabul etmezseniz de en azından fikriniz olsun.
sevgiler,kolaylıklar
umarım herşey gönlünüzce olur

Merhabalar
LR iş ortaklığı yaparak evden para kazanıyorum. Kazancı çok iyi bilgi almak isteyenlere daha detaylı anlatırım :)

Ben evde calisiyorum, el emeklerimi satiyorum diyerek kendimi bagkurdan sigortalattim. Bi iki evrak imzaladim bide evime bi gorevli gelip ne is yaptigimi sordu iceri girmedi bile kapida konustuk. Buda devletin ev hanimlarina tanidigi haklardan biriymis ustelik normalde odenen primin 3 te 2 sini oduyorum. Vergi falanda odemiyorum, muafmisiz. Netten arastirin bu konuyu yada yakinsaniz vergi dairesine gidip bilgi alabilirsiniz.

Sizde boyle yapabilirsiniz, hem priminiz yatar hemde evde calistiginizi kanunen ispatlamis olursunuz.

Bundan faydalanmaniz icinde tek bir is yapiyorum demenize bile gerek yok. Cesitli islerde yapabilirsiniz, yemek yapiyorum, dantel satiyorum, orgu oruyorum, ahsap boyuyorum vs. Yani hepsini birden yapiyorum bile diyebilirsiniz. Siz dikis dikiyorum, yemek yapiyorum,diyebilirsiniz mesela.

Soylemeden gecemeyecegim; sizi cok taktir ettim. Bosaniyorsunuz, hamilesiniz, sizin yerinizde baskasi olsa coktan bunalimdan bunalima kosardi. MasaAllah size. Dilerim cocuklariniz ve sizin icin her sey cok guzel olur. Allah yardimciniz olsun.
Nereye başvuru yaptınız bunun için

Ben
Esimle ayriliyoruz.evden calisarak nasil para kazanabilirim cok ciddi rakamlar degil bi harcligim ciksa yetecek kadar kazansam yeter..dikis makinamda var ufak tefek seyler dikiyorum. Ama cok gelistirmem gerek.ceyizim icin bir kac parca nakis yapmisligimda var.sizin oneriniz nedir..suan buyukbi sehirdeyim kucuk bir ilcede yasamaya devam etcem
ce katolog isi.herkes yapip birakiyo nedenmi herkes tam tehsisat bilmiyo.bence suoer para var azda dwgil.hem dikip satacagin hemde aipariste kazanacagi iyi bi is bence.msj atabilirsin bna

Ben

ce katolog isi.herkes yapip birakiyo nedenmi herkes tam tehsisat bilmiyo.bence suoer para var azda dwgil.hem dikip satacagin hemde aipariste kazanacagi iyi bi is bence.msj atabilirsin bna
gerek kalmadi suan bir isim var zaten ve aylar once acilmis konu lutfen su acayip is fikirlerinizi kendinize saklayin bu nedir boyle bizim derdimiz uzerinden insanlar kendi cikari reklami pesinde bu kactir yahu yazmayin artik...

gerek kalmadi suan bir isim var zaten ve aylar once acilmis konu lutfen su acayip is fikirlerinizi kendinize saklayin bu nedir boyle bizim derdimiz uzerinden insanlar kendi cikari reklami pesinde bu kactir yahu yazmayin artik...
Sizede yazsak auc yazmask suc.ya uyilik yaramiyo

Back
X