• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde nasil para kazanabilirim acil onerilerinizi bekliyorum

Fikir olarakta lavanta kokulu keseler pazarlıya bilirsin zaten kumaş alıp kenarlarını dantel ile süsleyip içine lavanta ekleyip satışa sunabilirsin bunu yeni evlenecek olan gençler hediye olarak düğünde dağıtıyorlar şefaaf kutuların içinde

Fikir olarakta lavanta kokulu keseler pazarlıya bilirsin zaten kumaş alıp kenarlarını dantel ile süsleyip içine lavanta ekleyip satışa sunabilirsin bunu yeni evlenecek olan gençler hediye olarak düğünde dağıtıyorlar şefaaf kutuların içinde

temizlik ve evde çocuk bakımı yapabilirsin canım,
mevlidlere nişanlara 50-100 kişilik yemekler yapabilirsin,
gelinlikçilere iş yapabilirsin,
dikiş yapabilirsin,
nikah şekeri v.s. yapıp internetten insatagramdan satabilirsin bu konuda kadınlar epey destek alıyor vergiden falan muaf oldukları durumlar var diye biliyorum,
terlikler süsleyip satabilirsin,
reçel tarahana .vs. yapıp satabilirsin,
çikolata yapıp pastanelere butik çikolata satabilirsin yine hiracat ayapan yerlerle anlaşabilirsin,
yeni doğan bebekler için dantelli nevresinler yapıp yine ihracat ve butikçilere ayrıca instagrama sunabilirsin, yine bebekler için yataklara yapılacak çok şeyler var....
sabun ve tasarım mumlar yapabilirsin butik yerlerle anlaşabilirsin,
ihracat yapan yerlerle anlaşabilirsin,
evde ütü yapan tanıdığım var parça başı 1 tl alıyor, elektirik paranı hesapla ona göre
büyük beden bol kıyafet çok az var onlardan dikip (çok kolay dikilebilecekler var büyük bedene çok kup da gerekmez) satabilirsin instagramdan v.s...
yanlız bir bayan için en pratiği kendi evinden değil de kendi dükkanından çalışmaktır evin gibidir... istediğin vakit açar istediğin vakit kaparsın istediğin kadar çalışırsın, ister içerde tırnağını kes ister çayını iç karışan görüşen yok... küçük bir yerdeysen dükkan kirları düşük olur çeyize çok para harcanır, yeni gelinlere yönelik bir dükkan açıp rahatına bakabilirsin o da bir nevi ev sonuçta imkanın varsa tabi...
yine nişanlarda mevlidlerde mutfağa bayan olarak gidebilirsin bir kişi mutfakta durup oraları topluyor ikramları hazırlıyor falan ondan...

Tasincagim yerde yuksek okul var belki ogrencilerin terzilik utu isleri falan olabilir degilmi..

kucuk bir ilcede olurmuki

Tabi şehire uygun birde kasabaya uygun yapabilecek işler var herkes
şehirde oturmuyor nerde oturduğunada bağlı ama bence pazarlamak için sanal marketi kullanmak akıllıca ödemeleride ptt' şubesinden gerçekleştirebilirsin kasabada olan bankaya gitmesi uzak ve pahalı her kuruşta önemli , bence kasabalı kadınlar zorda paraya erişmekte

şu sıralar en revaçta olan iş evden yemek yapıp satmak , bir ara müptelasıydım facebookta kadınlar lahana sarması yaprak sarması yapıp satıyolardı ayda 1 kilo alıyordum mantı yapıyorlar sarma su böreği herşey var bu tarz bir sayfa açabilirsiniz kadın gruplarına reklam verirsiniz yemekleriniz güzelse iyi para var :)

Kargo ile yolluyolar bu arada ben lahana sarmalarını pişirmeden alıyordum evde pişiriyordum

şu sıralar en revaçta olan iş evden yemek yapıp satmak , bir ara müptelasıydım facebookta kadınlar lahana sarması yaprak sarması yapıp satıyolardı ayda 1 kilo alıyordum mantı yapıyorlar sarma su böreği herşey var bu tarz bir sayfa açabilirsiniz kadın gruplarına reklam verirsiniz yemekleriniz güzelse iyi para var :)

Kargo ile yolluyolar bu arada ben lahana sarmalarını pişirmeden alıyordum evde pişiriyordum

bebek şekeri nikah şekeri yapıp satabilirsiniz
bebek şekeri nikah şekeri yapıp satabilirsiniz
Af

Kucuk bir ilcede olurmuki

Youtube a video yuklemek, vlog
Blog tutup reklam almak,
Sitelere makale yazmak,
Internet uzerinde Alis satis,
El isleri(sabun, kurabiye, kokulu tas, etiketler vs) siparis uzerine yapmak.

Youtuber işini bende düşünüyorum Ama tek başıma cesaretim yok :)

bende boyle dusundum ama yapabilirmiyimki dogumdan sonrada benim icin cok iyi olur cocuklarmin basindan ayrilmamis olurum.bu konuda bilgiyedr ihtiyacim var internetten cok arastirdim ama yetecek kadar bilgi alamadim

Yakın bir akrabam bu şekilde hem 2 çocuğunu büyüttü, ikisi de simdi cok başarılı ve üniversite mezunu, hem de evini aldı yeni.

Sen inan, araştırmaya basla. Öncelikle kendine dik, etek, elbise, pantolon... Öğrenirsin yapa yapa... Hiç korkma. Uygun fiyata dik başlangıçta...

İnanırsan başarırsın ;)

Benim teyzem de küçük bir yerde dikiş işiyle uğraşıyor, orda çevresini yapmış. Tanımayan yok. Sabah 7de kalkar, kahvaltısını eder, dikişine koyulur çayını da alır yanına... Öğlene kadar bitirir işlerini...Bayan için süper bir iş, yetenek varsa. Kafan rahat olur, mutlaka dikişi geliştir.

Yuksekokul varsa ogrencilere yonelik bi is iyi olur.okurken en cok ev yemekleri ozlenir.tekstil varsa ip kesme vb isler oluyor.

Tasincagim yerde yuksek okul var belki ogrencilerin terzilik utu isleri falan olabilir degilmi..
evet her yıkama arasında bir parti makinayı çamaşır suyuyla da döndürdün mü mikroplar da kırılır, hatta onlara yemek de yapabilirsin uygun fiyata nohut pilav kıymalı taze fasülye haftalık böyle bir iki günde bir... yap ver ... hadi bakalım bak beyin fırtınasından neler çıkıyor :)

Back
X