Ben evde calisiyorum, el emeklerimi satiyorum diyerek kendimi bagkurdan sigortalattim. Bi iki evrak imzaladim bide evime bi gorevli gelip ne is yaptigimi sordu iceri girmedi bile kapida konustuk. Buda devletin ev hanimlarina tanidigi haklardan biriymis ustelik normalde odenen primin 3 te 2 sini oduyorum. Vergi falanda odemiyorum, muafmisiz. Netten arastirin bu konuyu yada yakinsaniz vergi dairesine gidip bilgi alabilirsiniz.
Sizde boyle yapabilirsiniz, hem priminiz yatar hemde evde calistiginizi kanunen ispatlamis olursunuz.
Bundan faydalanmaniz icinde tek bir is yapiyorum demenize bile gerek yok. Cesitli islerde yapabilirsiniz, yemek yapiyorum, dantel satiyorum, orgu oruyorum, ahsap boyuyorum vs. Yani hepsini birden yapiyorum bile diyebilirsiniz. Siz dikis dikiyorum, yemek yapiyorum,diyebilirsiniz mesela.
Soylemeden gecemeyecegim; sizi cok taktir ettim. Bosaniyorsunuz, hamilesiniz, sizin yerinizde baskasi olsa coktan bunalimdan bunalima kosardi. MasaAllah size. Dilerim cocuklariniz ve sizin icin her sey cok guzel olur. Allah yardimciniz olsun.